тъга-депресия-жена-мъка

Тъй като нивата на самоубийства са най-високи в момента, фармацефтичните компании „бълват“ все повече и повече психотропни лекарства на деца и възрастни, като използват любимите си посредници – лекарите, разбира се. Но логично ли е да се лекуват психични заболявания с медикаменти, предизвикващи промени в ума?

Това е като лечение на рак с радиация! О … Чакайте … Ами Те го правят!

Аз не съм лекар в бяла престилка, но не мисля, че съм единственият, който мисли, че това е абсурдно. Единственият ли съм? Ако сте съгласни, че не съм единственият, тогава ви благодаря! Нищо не е по-приятно от това да бъдете разбран. Радиацията причинява рак, винаги е причинявала рак и винаги ще причинява рак, но те я използват за лечение на рак! Не знам кой е по-луд, лекарите, които администрират радиацията или хората, които с готовност я приемат? Трябва да кажа, че и двамата са луди, защото сериозно, това е като да се третира раната на главата с чук.

Това е като лечение на болка с медикаменти, потискащи болката! О … Чакайте … Ами Те го правят!

Болката, особено хроничната болка, е най-печеливша. Всяко заболяване създава болка, независимо дали става дума за артрит, астма, рак, диабет и сърдечно-съдови заболявания. Медикаментите, които поглъщате, всъщност са предназначени основно за потискане на болката – разбира се, Те казват, че помагат, но как може да ви помагат продукти, създадени в лаборатория със силно токсични съставки? Колкото по-дълго поглъщате тези опасни хапчета, толкова по-кратък е животът ви! Знам, знам … Вашият лекар казва, че със сигурност ще умрете, ако спрете да ги приемате, защото според него няма нищо по-здравословно от нефтопродуктите, които ви подържат живи, нали? Ако това, което току-що казах, ви обижда по някакъв начин, това означава, че съвестта ви се бори с лъжата, в която сте вярвали през целия си живот.

Това е като лечение на настинка с фалшив витамин С! О … Чакайте … Ами Те го правят!

Забележете, че използвах думата „фалшив“, а не тази често използвана дума, която обърква масите, за да пренебрегне истинската безполезност на думата „синтетичен“? Ако искате истински витамини, тогава всъщност трябва да ги ядете. Питали ли сте някого с рак, диабет или сърдечна болест, колко време приемат така наречените витамини? Отговорът обикновено е „от много години!“ Виждате ли какво имам предвид? Ако приемате витамини всеки ден от години и харчите доста пари в процеса, а заболяванията не се предотвратяват, тогава да, това е безполезно! Синтетичното е фалшиво!

Това са само няколко примера за това, което скъсява живота ви, което е друг начин да кажете: „Извършвам бавно самоубийство“. Знам, че никой никога няма да си го признае, защото естествено, че никой не би направил такова глупаво нещо за себе си съзнателно, но за съжаление повечето хора не осъзнават, че извършват бавно самоубийство? Те просто следват това, което им каже техният лекар, за когото смятат, че никога няма да навреди на пациентите си, а той всъщност непрекъснато ги кара да поглъщат нефтопродукти за остатъка от съкратения си живот. Не забравяйте, че всеки път, когато преглъщате хапче, отнемате дни от живота си! Така че, ако искате да удължите живота си, трябва да намалите хапчетата и да увеличите суровите, без пестициди храни, без ГМО и така имате шанс да видите как вашите правнуци растат.

 

Автор: Reality

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×