Когато искате да отслабнете и да започнете диета или фитнес програма, спирате ли за момент да помислите коя мазнина ще загубите? Кой го е грижа, нали? Мазнините са си мазнини? Не.

Има два вида мазнини – здравословна мазнина, от която тялото Ви се нуждае всеки ден, за да защити органите, мускулите и костите, а другата мазнина, която е нездравословна. Коя мазнина предпочитате да губите, здравословна мазнина или нездравословна мазнина? Разбира се, нездравословната мазнина, защото ако загубите прекалено много здравословни мазнини и / или мускули, тогава най-вероятно ще се сдобиете с увиснала кожа!

Ето защо е толкова важно да знаете коя мазнина ще загубите, преди да започнете определена диета или фитнес програма. За съжаление, много малко хора днес знаят как работят мазнините, защото всеки се фокусира върху преброяването на калории, преброяването на мазнини и упражнения, всички от които ще гарантират, че ще загубите само здравословни мазнини и мускули!

Защо?

Когато броите калории или мазнини в храната, защото искате да ограничите колко да консумирате, е като да броите кислородни частици във въздуха, защото искате да ограничите колко кислород искате да вдишвате – смешно! Нуждаете се от калории и имате нужда от мазнини, защото там е мястото, от където идват хранителните вещества, които са жизненоважно важни за организма. Това означава, че яденето на храна, за която се твърди, че е нискокалорична и с ниско съдържание на мазнини действително означава, че това е храна бедна на хранителни вещества. И ако ядете или пиете нещо, където всички калории и мазнини са били отстранени, тогава вие буквално ядете мъртва храна! И когато ядете мъртва храна твърде дълго, вие всъщност си гладувате, което означава, че губите здравословна мазнина и губите мускули, и двете изглеждат добре за момента, но можете да очаквате и увиснала кожа и мастни клетки, които ще се „подуят“ дори повече. Трябва да ядете храна, пълна с високо съдържание на протеини и без никакви пестициди или ГМО.

Така че преди да започнете да гладувате, заради прекаленото преброяване на калории и мазнини или да започнете тежка тренировъчна програма, моля, първо първо да изчистите мастните си клетки от натрупаните в тях токсини, и след като „набъбналите“ мастни клетки се свият ще имате повече енергия, издръжливост и сила. Що се отнася до загубата само на нездравословни мазнини, диети, хапчета за отслабване и само тежки упражнения няма да помогнат.

 

Автор: Reality

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com/truth-stubborn-fat/

Напиши коментар

Добави обява

×
×