Като цяло – всичко е вибрационна енергия. Нищо не е постоянно и всичко се движи в поток. Това вкючва нас като хора, както и самата земя и всичко по нея.

„Скалата на съзнанието“ измерва на какво ниво сме. С други думи колко „Будни“ сме. Мащабът се простира 0-1000 + (като 0 е степен на омраза, унижение и незнание, а 1000 просветление и чистото съзнание.)

Заедно ние всички вибрираме. Някои, разбира се, на много по-високи честоти от други.
Тази скала трябва да се разглежда просто като инструмент, а не като  база, по която трябва да се сравняваме и конкурираме. Ние всички сме точно там, където трябва да бъдем във всеки един момент.

Ние сме същества от светлина (души), които вибрират и имат човешки опит… На тази планета сме, за да се насладим на контраста между  радост – тъга, гняв – щастие, добро – зло и така нататък. В единството е чистото блаженство. Въпреки, че звучи идеално, не е толкова лесно да се учиш и развиваш.

Ние сме тук, на Земята, живеем и взаимодействаме с други души. Някои от тези души, познавате от предишни животи, някои от тях са се съгласили да се преродят отново, за да продължат да се учат.

Ние сме тук, в този момент, във всичкия този хаос, защото сме избрали да бъдем.

Всеки живее живота си, има своята карма и обремененост, от които се старае да се отърве и да бъде свободен (да усетети истинската си същност). По пътя към това хората стават по-леки и по-леки духовно.

Ние сме в състояние да поемаме светлина и енергя от Вселената и да сме ЕДНО цяло.

Това е мястото, където терминът „Възнесение“ влиза в играта. При процеса, при който ставате „по-леки“ и вашият дух се прочиства, вие започвате да повишавате личните си вибрации. Когато един от нас прави това, той помага на всички останали да постигнат същото възнесение и повишава общата вибрация на планетата.

Издигането или възнесението е много лично и индивидуално. Всеки ще го усети по различен начин. Ние всички сме тук, за да си помагаме един на друг. Това освобождаване на старата енергия често ще представи и физически симптоми. Този процес не е безболезнен или лесен за преминаване и отнема време, често години.

Много хора ще сравнят това с Матрицата … Този филм не е толкова далеч от истината, колкото повечето си мислят. Реалността е илюзия, сложна, забавна и красива. Всеки сам създава своята собствена реалност.

Считайте това за „училище на Земята“.

Ние сме тук, за да се учим. Що се отнася до материализма …. Материалните нещата са точно това, просто „неща“. Разбира се, те са забавни, страхотно е да ги има и вие трябва да ги ползвате и да им се наслаждавате, но всички те са заимствани от Вселената.
Нищо не е наистина „мое“.
Те не са това, което е важно. Връзката един към друг е важната.

Източник: http://blogs.naturalnews.com/ascension/

Автор:  Sarah Barendse

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×