(NaturalNews)

Разстройството от ваксинния спектър е нарушение, което получват децата от инжектиране на твърде много ваксини в твърде близък период от време, много от които са комбинации от вируси, бактерии и токсични адюванти. Разстройството от ваксинния спектър е нарочно диагностицирано погрешно и преименувано разстройство от аутистичния спектър, така че ваксинната индустрия да може да продължи с токсичната си схема, която създава клиенти за цял живот. Графикът на ваксини води до широка гама от нарушения, а „спектър“ е просто дума на фармацевтиката, за да държи настрана широката общественост от взиране право в ИСТИНСКИЯ проблем, който е, че ние инжектираме токсини в мускулната тъкан, включително алуминий и живак, отново и отново по време на първите шест години от живота на детето.

Разстройството от ваксинния спектър помита народа

Някои бебета, веднага след навлизането им в нашия свят, получават токсични ваксини, които съдържат мононатриев глутамат (MSG) и формалдехид, предназначени да предизвикат имунен отговор, но в общи линии,  вместо това, цялата нервна система на бебето отива в шок. Днес, ДНК се променя в лаборатории и се смесва с бактерии, живи вируси, човешки албумин и химикали, използвани за балсамиране на мъртви хора, преди да се инжектира до 30 пъти в децата, преди да достигнат седемгодишна възраст.

Медицинският индустриален комплекс го нарича разстройство от широк „спектър“, така че да може да се лекува с лекарства (още химикали), които никога няма да излекуват детето и най-вероятно ще създават повече здравни вреди.

Най-честите ваксини

Ваксина с жив вирус против морбили: (Attenuvax). Съдържа желатин, сорбитол, натриев хлорид, волски кравешки серум, яйчен протеин и човешки албумин.

Ваксина с жив вирус против морбили и заушка: (MM-Rvax) Инжектира се в едногодишни бебета. Съдържа желатин, сорбитол, натриев хлорид, волски кравешки серум и човешки албумин.

Ваксина срещу дифтерия, тетанус и полиомиелит: Съдържа формалдехид и алуминиев фосфат.

DTaP, IPV, HBV and Hib: (Дифтерия, тетанус, полиомиелит, хепатит B и емофилус инфлуенца тип B). Съдържа формалдехид и волски кравешки серум.

Gardasil HPV: (Ваксина против човешки папиломен вирус). Прилага се при деца за рядка, предавана по полов път болест. Съдържа отслабена форма на вируса.

Грипни ваксини: Центровете за превенция и контрол на заболяванията (CDC) препоръчват на самата листовка на грипната ваксина да не се получава повече от една в живота.

Спектърът от токсични съставки във ваксините

Тимерозал: Невротоксичен живак, който причинява аутизъм. Средно във грипна ваксина има 25 микрограма, въпреки че, лимитът за безопасност на Агенцията за защита на околната среда (EPA ) е 5 микрограма. Това е 5 пъти повече от безопасния лимит наведнъж!

Алуминиев фосфат: Повишава токсичността на живака.

Волски кравешки серум: Извлечени от кожа на крава. Причина за артрит и лупус.

Сорбитол: Синтетичен подсладител, който причинява стомашно-чревни проблеми.

Желатин: Извлича се от колаген в кожата и костите на животните и може да съдържа BSE, което е болестта луда крава!

Натриев хлорид: Повишава кръвното налягане.

Яйчен протеин: Може да съдържа хормони на растежа, антибиотици и салмонела.

Човешки албумин: Кръвен протеин от сборна човешка венозна плазма, който може да съдържа заболявания.

Формалдехид: Канцерогенна течност, използвана за балсамиране на мъртвите.

MSG: Мононатриев глутамат – когато се инжектира става невротоксин, причинявайки разстройство на централната нервна система и увреждане на мозъка.

Едно на всеки 68 деца има форма от спектъра. Задаването на въпроси за токсините във ваксините трябва да е първа цел. Имате ли разстройство от ваксинния спектър? Свържете се с вашия местен лекар-натуропат. В края на краищата, има лекари, които НЕ вярват в инжектирането на токсини за изграждане на имунитет.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×