(NaturalNews)

Ваксините получават цялата слава, но повечето водопроводчици ще ви кажат, че водната инфраструктура – мръсната канализация и чистата вода – са нещата, които изкорениха заболяванията, и те са прави.

Полиомелитът процъфтява във фекална материя и се предава лесно чрез човешки отпадъци. Хигиенизирането на водопроводите и канализацията в Индия е далеч по-изостанала от останалата част на индустриализирания свят. Полиомиелитът е рядкост в райони, където има добра канализация и хигиена. В районите, където канализацията и хигиената са лоши, заболяването може да се разпространява бързо.

Усилията за имунизиране получиха много публичност и обраха голяма част от овациите за това, че Индия бе обявена за „освободена от полиомиелит“ от Световната здравна организация. През 2009 г., Индия отчете 762 случаи на полиомиелит, и по това време тези цифри направиха Индия световната столица на полиомиелит. През 2014 г. за момента няма „официални“ документирани случаи на полиомиелит, но без подходяща хигиена няма начин това да може да продължи.

Благодатна почва за полиомелит

Индия е втората по население държава в света, с население от около 1,2 млрд. души. В момента 780 милиона индийци не разполагат с тоалетни; 96 милиона индийци нямат достъп до чиста питейна вода. В селските райони откритата дефекация е все още често срещана, вместо опити за освобождаване от човешките отпадъци по по-санитарен начин, като заравяне.

Налице са някои усилия за подобряване на санитарните условия, но те бледнеят в сравнение с екстензивните усилия за ваксиниране на индийците. Над 9 милиарда долара са похарчени в тази кампания за ваксинация на обществото. В някои части на Индия децата са получили до 30 дози устна ваксина срещу полиомиелит преди петия си рожден ден. Бил Гейтс, Световната здравна организация и GAVI страстно настояват за ваксиниране на хора, които все още нямат достъп до чиста питейна вода или санитарни средства, за да изхвърлят човешки отпадъци.

Настоящата ваксинна кампания за полиомелит в Индия е много спорна, поради високата степен на увреждане и смърт от ваксината. Сред тези, които са били ваксинирани е имало е 53 000 случаи на NPAFP, неполиомиелитна остра вяла парализа. NPAFP е заболяване, което е клинично неотличимо от полиомиелит и два пъти по-смъртоносно. То се причинява от живи, отслабени, полиовируси във ваксината. Случаите на заболяването са нараствали и са се пониживали с броя на дозите прилагани ваксини. Да наречем това заболяване, нещо различно от полиомиелит, е семантично увъртане, прикриване на образа на Голямата Фарма.

„През последните 13 месеца, Индия съобщава за 53563 случаи на NPAFP, национален процент от 12 на 100 000 деца – далеч над световния индикативен показател на СЗО от 2 на 100,000.“ Извадка от LiveMint Newpaper, вторият по големина бизнес вестник в Индия. 13, Януари, 2014 г.

Би било по-евтино в човешка цена и много по-ефективно, да се подобри водоснабдителната инфраструктура на Индия, подобрявайки канализацията и хигиената на Индия.

Заключение

Когато повечето хора мислят за възразяване по етични убеждения, се мисли за някой, който отказва военна служба, поради морални или религиозни причини. През 1800-те години терминът започва да се използва за някой, който е отказал ваксинации за децата си. Имало е много съпротива към ваксината срещу едра шарка. Някои статистики показват смъртни случаи от ваксината, по-високи от 1 на 200. Отказването да се ваксинира днес е толкова спорно, колкото е било, когато са били налагани първите ваксини на британски граждани преди два века. Ваксините често съдържат токсини като алуминий и живак, и много ваксини съдържат фетални тъкани от абортирани бебета. Реалността за вредите и смъртта от ваксините достига до новините, обаче пропагандата и лъжите на фармацевтичните компании причиняват поляризирано разделение между тези, които са за ваксините и тези, които са против.

Ако четете това, вероятно имате достъп до течаща вода и работеща тоалетна. Ако решите да откажете ваксините за себе си или вашите деца, имайте предвид, че ще се нуждаете от допълнителна защита, за да се избегне заразяване. Упражнения, сън, управление на стреса и една наистина здравословна диета са все от съществено значение за имунната система, за да работи при оптимална ефективност.

Докато медицинските специалисти и фармацевтични компании бързат да оберат овациите за нашата увеличена продължителност на живота, в действителност, те не са героите. Благодарили ли сте на водопроводчик напоследък?

Ако сте били ваксинирани и искате да се детоксикирате, прочете Детоксикация от ваксинирането. За истински имунитет към болести, Балансирайте червата и след това Бронирайте вашата имунна система.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Joel Edwards

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *