Как да живеем живот без рак

(NaturalNews)

Пропагандата за рака се разнася по въздуха, телевизията, интернет и печатните медии. Лечението за рака е огромен бизнес. Както и кампаниите, които ви молят да допринасяте трудно спечелените си пари, за да намерят лек. Междувременно големите клечки в Американското раково общество правят шестцифрени суми, докато твърдят, че издирват лек. Но никога няма да има реално лекарство, което някога ще дойде от конвенционалната медицина, само лечения – лечения, които е по-вероятно да убиват, отколкото да лекуват.

Ракът е неправилно функциониране на тялото. Така че очевидният въпрос, който трябва да се зададе, е: “Защо тялото не функционира правилно?”

Всяка клетка в тялото има цел. Ако клетката не функционира правилно, това се дължи на една или две основни причини:

  1. Клетката не разполага с правилните хранителни вещества, от които се нуждае, за да функционира правилно.
  2. Токсини или отпадъци правят правилното функциониране на клетката невъзможно.

Така, че как да избегнете рак или излекувате тялото си, ако вече имате рак?

Първо и преди всичко, наводнете тялото си с хранителни вещества и поддържайте храносмилателната система здрава. Това е основата на цялото здраве. Тялото се нуждае от голямо разнообразие хранителни вещества, за да се подхранва, да храни всяка клетка, да регулира своите системи, да произвежда невротрансмитери и хормони, Т-клетки и червените кръвни клетки, кости и тъкани. То не може да се поддържа, още по-малко да се възстановява, ако не разполага с основните градивни елементи, които изисква. И всичко започва с диетата.

И така, какво е наистина здравословна диета?

Една наистина здравословна диета е диета на растителна основа, състояща се от 80% свежи, сурови, биологични продукти – повече зеленчуци, отколкото плодове. Тя съдържа голямо разнообразие от храни и включва здравословни омега-3 мастни киселини. Ако се яде месо, то също е органично.

Една наистина здравословна диета не съдържа изкуствени овкусители, оцветители или консерванти. Тя не включва ГМО, MSG, или транс-мазнини. С други думи, тя не съдържа 99% от днешните преработени храни. Ограничете захарта и кофеина. Опитайте се да  премахнете всичката преработена захар. Раковите клетки обичат захар.

Многобройни изследвания показват връзка между консумацията на месо и честотата на рак. Вегетарианците определено имат по-нисък процент на рак. Преработените меса са най-лошите виновници – отново изкуствените консерванти са силно токсични за организма. Но всичкото месо днес – с изключение на органично, свободно отглеждано месо – съдържа антибиотици и хормони. Много от животните се отглеждат с храни, които са неестествени за хранителния им режим. В допълнение, много са хранени с ГМО храни. Чудно ли е тогава, че консумацията на болестни, отглеждани във фабрики животни, допринася за рак?

Как да премахнете отпадъци и токсини

В почти всички случаи, първите стъпки за оздравяване са да се поправи диетата, да се  премахне Кандида, и да се балансират червата. Следващата стъпка е да се направи пълна детоксикация на тялото. Прочетете също и Храни и добавки, които убиват рак.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Kali SinclairВашият коментар