Прочистването на бъбреците не е трудно, но много важно. Бъбречното прочистване не е нещо, което трябва да се прави само от време на време – това е навик, който трябва да се включи в ежедневието, за да се насладите на по-добро цялостно здраве. Правилният прием на вода е от съществено значение не само за бъбречно прочистване, но и като част от дневния хранителен прием. Особено важно е да има правилен прием на вода като част от бъбречно прочистване с растения, защото много от билките, изброени по-долу са диуретици.

Бъбреците са жизнено важни органи, които помагат за поддържане на добро здраве в телата ни. Отслабено здраве на бъбреците може да доведе до много нежелани и неприятни здравословни проблеми. Проблеми, като например инфекции на пикочните пътища и бъбречни камъни могат да бъдат много болезнени.

Чай от магданоз е бил използван за неговите лечебни свойства в продължение на векове. Магданозът е една от най-важните билки за осигуряване на витамини и минерали в тялото. Той наистина е витаминно-минерален комплекс от природата в растителна форма.

Магданозът е богат на източник на две жизненоважни хранителни вещества, които също са съществени за предотвратяване на много заболявания: витамин С и витамин А. Това са двата мощни антиоксиданти, които унищожават свободните радикали. Свободните радикали са отговорни за развитието на много заболявания, включително атеросклероза, диабет, рак на дебелото черво и рак на маточната шийка и астма.

Почистете бъбреците си с чай от магданоз

Рецептите долу са за естествено стимулиране на процеса на детоксикация в бъбреците, елиминиране на токсините и всички камъни, които имате.

Съставки:

– Прясно изцеден лимонов сок от половин лимон
– 2 супени лъжици суров биологичен мед
– 1 чаша филтрирана вода
– 1 връзка пресен магданоз

Начин на приготвяне:

– Измийте и нарежете магданоза на едро;
– Сложете го в тенджера с вода;
– Оставете да къкри за 10 минути;
– Прецедете и оставете да изстине;
– Добавете мед и лимон на вкус;
– Консумирайте по 1-2 чаши на ден;
– Съхранявайте в стъклен съд, в хладилник до 7 дни.

Автор: Prof. Hesin

Източник: http://blogs.naturalnews.com/cleanse-kidneys-instantly-natural-home-drink/

Напиши коментар

Добави обява

×
×