Как да убием Кандида и балансираме чревната флора за седмица

(NaturalNews)

Хората, които страдат от изобилие от дрожди като Кандида или всякакъв друг вид гъбична инфекция, трябва да зарежат захарите. Този протокол е помогнал на много хора и работи по-бързо и по-добре от всяко лекарство, стига да се следва правилна диета, да не се приемат рафинирани захари и тялото да не се пълни с токсични лекарства. Това включва ваксини. Ваксинациите съдържат токсини, които убиват чревната флора и отслабват имунната система.

Няколко неща, които трябва да знаете

Ако нямате апендикс, ако се ваксинирате редовно, или ако имате живачни пломби (амалгами), трябва да вземате качествени пробиотици всеки ден до края на живота си.

Ако имате алергии, астма, главоболие, рак или диабет; ако виждате мътнини, или имате някакво друго заболяване, имате твърде много Кандида.

Не са само бялата захар и високо-фруктозният царевичен сироп, които хранят Кандида. Нектар от агаве, кокосова захар, фурми, прясно пресовани плодове, сокове от моркови или цвекло, мед и сироп от кафяв ориз, всички те хранят Кандида в организма.

Ако сте приемали антибиотици, то трябва да излекувате червата и възстановите здравословните бактерии във вашата система.

Кандида ви кара да копнеете за захар. Когато храните тялото със захар, вие храните Кандида. Тя се размножава. Когато е гладна, гъбичката ви яде, така че я храните отново. Това е много опростен начин за обяснение, всъщност се случва много повече от това, но това обяснение е достатъчно близко за тези цели.

Кандида може да предизвика болки в ставите, скованост, бавно зарастване и неспособност да се лекуваме.

Кандида може да лежи в латентно състояние в продължение на шест месеца. Когато всичко е отново в контрол, имайте предвид, че Кандида е винаги готова и способна да се върне отново към живот, ако е хранена. Трябва да поддържате червата балансирани, дори след като ги излекувате с подходяща диета.

Този протокол работи само с правилната диета. Това е вярно и за всичко, което ще убие прекомерната Кандида и балансира тялото. Диетата е от ключово значение.

Диетата

Здравословната диета се състои от 80% или повече сурови, пресни, органични продукти. Яжте повече зеленчуци, отколкото плодове. Това е наложително за всеки, който избавя тялото си от Кандида. Големите салати са в основата на здравословния начин на хранене, който балансира храносмилателната система.

Без рафинирани храни. Само цели храни. Правете шейкове с кокосова вода, цял ананас (той е сочен), неподсладено мляко от ядки или вода вместо плодов сок. Направете си млека от покълнали ядки у дома. Вземайте допълнителни добавки при консумация на ананас или грозде, тъй като те са с много високо съдържание на захари. И не забравяйте да ограничавате плодовете, докато червата не са балансирани.

Глутенът и Кандида не вървят ръка за ръка. Ако червата не са добре, глутенът причинява сериозни проблеми. Никой със свръхрастеж на Кандида не трябва да се опитва да поглъща глутен. Червата с излишък от Кандида имат дупки. Когато глутенът преминава неусвоен през червата, той е токсичен за организма.

Не пийте нищо, което е подсладено, освен ако не е подсладено със стевия. Всеки с хипогликемия или диабет трябва да използва стевия с повишено внимание, тъй като това може да бъде проблематично, но тя не храни Кандида.

Добавки

Добавки, които са известни за борба срещу гъбички, включват пелин, черен орех (шушулка), испанска черна ряпа, Пау Д’арко, хидрастис, Сърма (Coptis chinensis), джинджифил, канела и екстракт от маслинови листа. Всички те са страхотни и някои от тях са изключителни за унищожаване на паразити, вируси и бактериални инфекции (сърма, пелин, черен орех, испанска черна ряпа), но докато те със сигурност са противогъбични, те не са най-мощното решение за убиване на Кандида.

Моята любима комбинация за премахване на излишните дрожди от тялото и балансиране на чревната флора е ундециленова киселина, пробиотици с много високи качество и чревна детоксикация, която поправя червата и убива паразити. Добра идея е също да се използва допълнителна добавка, която убива паразити, като добавка с пелин и черен орех.

За повече информация за балансиране на чревната флора, вижте Как да убием Кандида и балансираме системата. Ако трябва да се детоксикирате от ваксини, вижте Как да се детоксикираме от ваксинации и тежки метали.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Michael Edwards2 Коментара на Как да убием Кандида и балансираме чревната флора за седмица

  1. Zlatka Petkova каза:

    За седмица е невъзможно

  2. Tania Trencheva каза:

    заради това го дадоха и по гръцките новини и не го представиха геройски а даже унизително

Вашият коментар