Кемтрейлс: Научете се как да се предпазите от тези коварни отрови

(NaturalNews) Единственият начин да избягаме от опасните последици на Кемтрейлс е, ако живеем в херметически затворена къща и ядем само храни, отглеждани на закрито, което на практика е невъзможно. За съжаление, тези отровни аерозолни пръскания са се превърнали в реалност. Най-малкото, което можем да направим, за да се предпазим, е да приемаме храни и добавки за детоксикация. Независимо дали се наслаждавате на вкуса на обикновена ябълка или специално сте насочили вниманието си към прочистване от тежките метали с хлорела, борбата с генното инженерство трябва да стане част от вашето ежедневие.

Отрови от небето

Токсините, намерени в Кемтрейлс, проникват във всеки аспект от живота ни, от въздуха, който дишаме, до водата, която пием и храната, която ядем. Чудно ли е тогава, че физическите и психически заболявания се увеличават със зашеметяващ процент? Поразително, тези въздушни спрейове често съдържат следната странна смесица от патогени и отрови:

Бактерии:

Pseudomonas fluorescens – Свързани с биологичните оръжия, тежки кръвни инфекции, кашлица, гърчове и световъртеж.

Pseudomonas Aeruginosa – Свързани е с пневмония, бронхит, ушни и очни инфекции, менингит, кистозна фиброза и ставни и мускулни болки, заедно със стомашно-чревни разстройства.

Mycoplasma fermetans incognitus – Патоген, свързан със заболяването Gulf War и хронична умора.

Morgellons – Атаките на кожата, които водят до евентуална смърт. Моргелонс е патоген “мистерия”, който учените не са сигурни дали да  класифицират като бактерия или вирус.

Химикали

Етилен дибромид (​​EDB) – Забранен токсин, който уврежда черния дроб и дихателната и сърдечно-съдовата система.

Тежки метали

Кадмий – Канцерогенен. Застрашава сърдечно-съдовата, бъбречната, стомашно-чревната, неврологичната, репродуктивната и дихателната система.

Фибростъкло с нано-алуминиево покритие (CHAFF) – Уврежда функциите на мозъка. Свързано с емоционална нестабилност, параноя, лоша памет, раздразнителност, намалено внимание, разстройства на настроението и лоша преценка.

Живак– вреди на нервната, дихателната, храносмилателна, бъбречна и имунната система.

Барий– Причинява сърдечна аритмия, парализи, високо кръвно налягане, стомашно-чревни нарушения и дихателна недостатъчност. Барият е замесен в невродегенеративни заболявания, като множествена склероза.

Навици за ежедневна детоксикация

Ако искаме да се предпазим от всички тези отрови, трябва да изберем няколко храни и добавки, които могат да помогнат.

Хлорела – “издърпва” тежки метали от тъканите и капсулира токсините за предотвратяване на реабсорбция в храносмилателния тракт.

Пектин – Абсорбира тежки метали в червата и подпомага за премахването им.

Кориандър – Елиминира живак, олово и алуминий от тялото.

Комбу водорасли – Богати на алгинати, абсорбиращи тежки метали.

Оксидирано сребро – Унищожава бактерии, вируси и гъбички.

Активен въглен – Свързва се с тежките метали за безопасното им отстраняване от тялото.

Като мощен детоксикатор на тежки метали, паразити, замърсители, бактерии, гъбички и вируси, бентонитовата глина е отлична и за защита срещу Кемтрейлс. За вътрешна употреба – калциев бентонит. Може да се използва и в банята за нежна детоксикация през кожата.

Освен това, DMPS (2,3-димеркаптопропансулфонат натрий) е сол, която е изключително ефективна за отстраняване на тежки метали от организма. В лабораторни условия, при интравенозна инжекция с DMPS, 90 процента от тежките метали се отделят чрез бъбреците след 24 часа. Добавянето перорално също е вариант, въпреки че се счита за по-малко ефективен.

В крайна сметка, спиране на пръскането е най-добрата защита срещу опустошителните последици от Кемтрейлс.

Автор: Carolanne Wright

Източник: http://www.naturalnews.com

Превод от английски на български12 Коментара на Кемтрейлс: Научете се как да се предпазите от тези коварни отрови

 1. Крум Фильовски каза:

  (!)
  готови ! Chembuster-и за продажба – http://bit.ly/1j1GeNu
  – 100 % ефикасен начин за предпазване от Chemtrails
  (радиуса на действие на бъстъра от линка е 50 км.)

  как да си направите сами Chembuster – видео:
  1 http://bit.ly/1lk0EQN
  2 http://bit.ly/1c9bmY6

  Какво е Оргонит (Orgonite)? и как функционира Chembuster-а – БГ превод:
  http://bit.ly/1ba4EEg

 2. Petra Hristova каза:

  Не разбирам тези, които нареждат това пръскане в херметически къщи ли живеят?Не дишат ли и те същия въздух?!….-Явно извънземните ги принуждават…-Трябва им нашата планета и ние им пречим!…

 3. Juliana Bineva каза:

  Може те да пият/вземат противоотрова !

 4. Rumiana Petkova каза:

  Не е ясно доколко трябва да се вярва на тази информация.

  • Nikola Nikolov каза:

   Ясно е г-жо Петкова. Целта на управляващите света е да се намали броят на човешките индивиди. Подлога в кампанията им стана дори и Бил Гейтс.

 5. Yasen Penchev каза:

  Принципно много конспиративни теории често съдържат голяма доза истина. Кемтрейлс е от теориите, които може и да не са пълна измислица, но не съдържат и почти никаква истина.

 6. Plamen SeFyu каза:

  Искам да се предпазя с ракетни обстановки C-400

 7. Капка Илиева каза:

  Тия които нареждат това пръскане да не са невидими?! Цял свят народ не може да елиминира няколко гада, що за безумие и нехайство?!

 8. Димитринка Миленкова каза:

  Проблемът съществува. Един ден наблюдавах небето. Бяха толкова много успоредни линии, които накрая се разнесоха и така се свързаха, че небето се покри с мъгла. Затворих се в къщи, но това не е решение, защото всички от семейството ми бяха навън. Нашите управляващи слепи ли са и защо нищо не правят по въпроса? Те също са изложени на това.

 9. Петър каза:

  Истината е кемтрейлите са реални и нищо не можем да направим …. До колкото за нашите управляващи, какво да направят точно те нищо мълчат и слушат САЩ ! Лошото, е че се пръска ден и нощ о нощ и ден…

Вашият коментар