рак-клетка-вирус-бактерия

Моля, разберете, че в моите писания аз насочвам и атакувам само онези, които трябва да бъдат насочени или атакувани поради малтретиране и пълно пренебрежение към истинското и искрено помагане на хората.

Народът е агонизирал, болен и експлоатиран, висящ на кръста на отчаянието с промит мозък, за да приеме злонамерено жестоката злоупотреба на некомпетентна, небрежна, безлична и необразована медицинска общност.

Ние сме успокоявани, дрогирани, изгаряни и изрязвани, след това оставяни да умрем, нелекувани, от самопровъзгласил се спасител и добронамерен баща – лекарят.

Истината, свързана с рака и всички други основни болести, е забранена в Америка. Милиони американци, които безнадеждно страдат от рак или други тежки заболявания, имат право на истината.

В Европа, Мексико и други страни безброй болни от рак се възстановяват до перфектно здраве чрез естествени методи, използвани от лекарите, работещи хармонично със законите на природата.

Причината за рака, неговата профилактика и ефективната терапия за неговото елиминиране са известни от стотици години на тези, които работят за Голямата фарма.

Американското правителство, Американското общество за борба с рака, Американската медицинска асоциация и неизброима редица от друи фондации и организации губят милиарди долари в безсмислени изследвания чрез, които да открият „чудодейно лекарство“, което ще унищожи причиняващия рак вирус или агент, който не съществува. Американският медицински свят продължава да подчертава техните неуморни усилия за намиране на лекарство за този кошмар на страданието.

Когато се казва, че няма лечение за рак, това е правилно. Но въпреки че ракът не може да бъде излекуван, той може да бъде елиминиран чрез процеса на изцеление на собственото тяло на жертвата на рак.

Вашето тяло е най-добрият лекар в света и може да се излекува от всеки химичен дисбаланс и да го върне към жизненоважно здраве, ако му се дадат подходящи условия, правилно хранене и адекватно елиминиране.

Вашето тяло е способно да елиминира всички примеси от само себе си, може да се детоксикира, пречисти, регенерира, подмлади и да се възстанови до пълно равновесие и ще го направи, ако му се даде шанс.

Американската медицинска общност успешно е промила мозъка на всички нива на американското общество, от неспециалист до много от най-учените учени, за да повярва на погрешното предположение, че никой не знае какво причинява рак или как да го премахне.

Американският народ приема американската медицинска професия като световен авторитет за оцеляването на хората. Така че, когато са осъдени на смърт чрез диагноза рак, те страдат тихо и безнадеждно, и умират сами.

Медицинският свят използва думата „рак“ в неразумни пропорции. Психологически за човек, който е диагностициран като развил рак, това може да бъде смъртна присъда.

Шокът е съкрушителен за раковата жертва. Повечето хора вярват и приемат лъжата, че ракът е точката, от която няма връщане. И така, те се отказват, спират да се борят и умират. Какъв печален изход от един ценен живот?

Но американската медицинска професия казва, че докато не можем да излекуваме рака, можем да го успокоим с транквиланти, да го отровим с лекарства, да го изгорим с рентгенови лъчи, да го дупчим с игли, да унищожим тъканите и двете отрицателни и положителни, с химически агенти и ако не реагира, тогава го изрязваме с надеждния си скалпел. Слава Богу, че има решение и всичко не е загубено.

Американската медицинска система е монополна организация, ориентирана към печалбата, изградена на принципа на „колкото повече заболявания, толкова повече печалба“. В този случай елиминирането на болестта, било то рак или каквото и да било, е в разрез с основните икономически интереси на нашия Голям фармацевтично-медицински болнично-индустриален комплекс.

Болестта е голям бизнес, генериращ стотици милиарди долари годишно. При здравите хора няма печалба. Дръжте ги болни.

Какво се случи с хипократовата клетва, на която се заклеват лекарите? Защо храненето и биологичната хигиена не са част от учебната програма в медицинските училища? Защото фармацевтичната индустрия плаща за учебната програма в тези училища!

Ракът е коварна болест! Той расте коварно през годините от автоинтоксикация и самоотравяне, предизвикани от денатурираната и девитализирана мъртва храна и разлагаща плът, която човек яде, която човешкото тяло в крайна сметка не може да понесе, защото е отровна.

Нашата гигантска хранителна индустрия преработва живителните свойства на повечето храни, които купувате от модерния си супермаркет, известни още като хранителните гробища, оставяйки ги мъртви. Животворните химикали и ензими от чиста, естествена, жива храна поддържат кръвта Ви чиста. Но когато непрекъснато консумирате денатурирана, девитализирана, консервирана, пастьоризирана, натоварена с добавки храна, вашата телесна система се отравя отвъд телесната поносимост и познайте какво? Появяват се симптоми на рак.

След като закупите този мъртъв боклук, с който да се отровите, за да сте сигурни, че е мъртъв, го готвите и поставяте друга точка за заразяване в червата, когато го ядете. Тогава, поради всички органи за елиминиране – бели дробове, черен дроб, бъбреци, кожа и черва – вашата система се отравя и отровите се натрупват около най-слабите органи и познайте какво? Появяват се симптоми на рак.

Позволете ми да поставя едно нещо в перспектива: човешката форма е тревопасна форма. Това означава, че човек е проектиран да яде растителни храни. Нека поставя това в перспектива.

Човешката слюнка е алкална. Растителните храни са алкални. Когато дъвчете растителни храни, които влизат в контакт със слюнката, тези храни се разграждат. Храните на растителна основа напускат тялото в рамките на три дни.

Когато ядете храни на базата на плът, тези храни са кисели. Когато киселите храни се смесят с алкалната слюнка, нищо не се случва. И така, дъвчете, дъвчете и дъвчете и когато изсмучете цялата кръв и подправки, поглъщате това кисело парче плът. Знаем, че хранителните продукти, съдържащи месо, съдържат ГМО, антибиотици, изкуствени хормони на растежа и болести, живак, ПХБ, флуор, токсични отпадъци, радиация и др. Млякото се пастьоризира и остава без никакви хранителни вещества. Едно яйце дава на тялото повече протеини, отколкото тялото се нуждае за цял ден. За да компенсира това невероятно количество протеин, тялото се нуждае от калций. Откъде тялото би набавило калция? Какво ще кажете за костите? Остеоартрит? О, да, месните храни напускат тялото за около шест или седем дни. В такъв случай къде отиват всички тези отрови? Какво ще кажете за кръвообращението и всички органи в тялото? Боже, как бих могъл да се разболея от рак?

Ракът се развива, когато гниенето е широко разпространено и всеобхватно. „Водопроводната система“ на тялото се запушва отвъд точката на толерантност на тялото. Лекарствата, хирургията, радиацията и химиотерапията само инхибират елиминирането на гниенето. Медикаментите прекъсват елиминирането, предотвратявайки отделянето на собствените отпадъци на организма. „Тъпченето“ на болно тяло с отровни лекарства е не само безсмислено, но и престъпно.

Така че, ако сте това, което ядете и не правите промяната, за да ядете това, което тялото е предназначено да яде, и ви се случи нещо лошо, то това е изцяло върху вас.

Автор: Hesh Goldstein

Източник: naturalnewsblogs.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *