Жените често за изправени пред проблеми като миоми на матката и кисти, особено по време на детеродните години. Киста на яйчниците е „джоб“, пълен с течност, докато фиброма е нераково образувание, което се развива в или около утробата.

Фиброма, известна също като миома, е доброкачествен нераков тумор, който расте на маточната стена. Кисти на яйчниците, включително синдром на поликистозните яйчници, са изпълнени с течност кисти в яйчниците, които са доста често срещани.

Следната рецепта  е ефективна при лечението на овариални кисти и маточна миома, както и в случай на сърдечни заболявания.

Средство за защита срещу кисти и миоми

Съставки:

  • 300 г листа на дебелец
  • 500 грама мед

Начин на приготвяне:

Смелете листата на билката и разбъркайте с мед. Оставете да се кисне в продължение на няколко дни. Тази смес се консумира на празен стомах и не трябва да се яде в продължение на 2 часа след това.

Как да го използваме?

Трябва да е първото нещо, което се консумира на сутринта, на празен стомах.

Дебелецът е многогодишно растение, което има лечебни свойства. Той е отглеждан още от древните римляни и гърци, които са го държали във вази пред домовете си. Това растение традиционно се отглежда върху покривите, за да предпази къщите от мълнии и гръмотевични бури. Листата му са диуретик, имат охлаждащо и стягащо действие, и лекува рани.

Сместа от билката и мед ускорява метаболизма и очиства организма от токсини. Той се използва в случай на сърдечна недостатъчност по препоръка на руски лекари.

Източник: http://blogs.naturalnews.com/combination-2-ingredients-kills-cysts-fibroids-naturally/

Автор: Alijuina Herw

Напиши коментар

Добави обява

×
×