коронавирус-човек-дезинфекцира-пътека-за-бягане

Просто няма начин коронавирусът (COVID-19) да е успял да се прехвърли от прилепи към хора без някакво преднамерено генетично подправяне, твърди проф. Джузепе Трито, известен експерт в областта на биотехнологиите, който казва, че официалният разказ за пандемията е фалшива новина.

Президентът на Световната академия за биомедицински науки и технологии (WABT), Трито, проведе разследване, което го доведе до извода, че COVID-19 придобил кръстосана функционалност за предаване между видове благодарение на генното инженерство, проведено в Wuhan Institute of Virology (WIV), единствената лаборатория в Китай с четвърто ниво на биологична опасност.

В своята книга, озаглавена Cina COVID 19: La Chimera che ha cambiato il Mondo, която се превежда като „Китай COVID 19: Химерата, която промени света“, Трито обяснява как коронавирусът, притежаван от Народоосвободителната армия (PLA), е генетично модифициран за да се превърне в Китайския вирус, за който се съобщава по целия свят днес. Той казва, че новият вирус е химера, което означава, че е създаден в лаборатория, а не в природата.

Трито също свързва Института по вирусология в Ухан както с Франция, така и със САЩ, като демонстрира как правителствата на тези две страни предоставят на комунистическия Китай финансовите и научните ресурси, необходими за разгръщане на този експеримент за биоинженеринг, който имаше пагубно глобално въздействие.

„Въпреки че нито американските, нито френските вирусолози са отговорни за крайния резултат – силно заразен коронавирус и глобална пандемия, ранното им участие може да обясни защо толкова много настояват, че вирусът “трябва да е от природата“, пише Стивън Мошър за LifeSiteNews. „Последното, което искат да признаят, е, че може би са имали пръст в това“.

Антъни Фаучи е пряко отговорен за пускането на коронавируса

Голяма част от историята започва през 2003 г. с пандемията на SARS, която по същество е днешният коронавирус, част-първа. Именно тогава комунистически Китай се опита да заблуди света да приеме ваксина за своя коронавирус версия 1.0, която така и не се реализира по начина, по който коронавирус 2.0 се проявява.

Част от процеса на разработване на ваксина за коронавирус 1.0 включва генетично инженерни вирусни щамове с намалена патогенност, които все още са достатъчно силни, за да провокират имунен отговор. Обратната генетика, която се използва обаче, доведе до вирусни щамове с повишена патогенност.

По-късно тези супер-вирулентни вирусни щамове бяха манипулирани с ХИВ геноми с помощта на „обратна генетична система 2.“Д-р Ши Дженгли, който ръководеше тази програма в WIV, е този, който вкара този ХИВ сегмент в коронавирус, който беше открит в прилепите, правейки го по-заразен и смъртоносен„.

Проф. Ралф С. Барич от Университета в Северна Каролина също беше замесен, тъй като той беше в края на получаването на основни субсидии, които идват от никой друг, освен от контролирания от Антъни Фоучи Национален институт за алергия и инфекциозни болести (NIAID).

„Фаучи беше голям привърженик на изследванията от такъв тип и когато те бяха забранени в лабораторията на Барик, тъй като бяха счетени за твърде опасни, изследванията бяха преместени в Китай“, обяснява Мошер.

С две думи, това, което започна като проект за разработване на ваксина срещу SARS, се превърна в използване на „обратна генетика“ за изграждане на смъртоносни биологични оръжия, поради което сега имаме коронавирус Wuhan (COVID-19). И Фаучи е пряко виновен за тази глобална пландемия, която се развихри с помощта на американските долари на данъкоплатците, които Фаучи пренасочи към това изследване.

И може би най-лошата част от всичко това е, че Китайската комунистическа партия (ККП) сега отказва да пусне оригиналния генетичен код, довел до появата на коронавирус Ухан (COVID-19), което означава, че никога няма да бъде разработена ефективна ваксина от Запада.

Автор: Ethan Huff

Източник: vaccines.news

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *