рак-клетка-атакува-тяло-коронавирус

Страхът е осезаем. Вирусът на Корона раздели и парализира целия свят. Това беше толкова тъжна и тревожна реализация. Въпреки объркването и несъответствията на така наречените „експерти“, хората продължават да следват всяка тяхна дума. Хората нямат вяра във вроденото, Бог е дал интелигентен дизайн на човешкото тяло, който знае перфектно и точно как да се пребори с болестта. И да – това включва и новия коронавирус. Коронавирусите, обаче не са нови – само нашето възприятие за тях е.

Кой ще ви даде разрешение да се чувствате сигурни отново? Вашият Президент? Световната здравна организация? Хората, които са най-податливи на този вирус, са тези със съпътстващи заболявания. Това не е ново. Вирусите са били по-дълго на Земята от хората. В който и да е ден и време – вие носите 380 трилиона вируса; много повече от вашите 6 трилиона човешки клетки.

За съжаление всичко ново е добре забравено старо.

Страхът е това, което ме мотивира да стана натуропат. Видях абсолютния терор, който диагнозата рак, може да причини на човек. Това се случи на мъжа ми. През 2001 г. му беше казано, че лечението на рака на слюнчените му жлези изисква операция за отстраняване на бузата му, зашиване на части от кожа взета от гърба, зашиване на частично затворено око и евентуално преминаване на радиация. Не ми хареса тази опция. Бях оставила този свят зад себе си много преди това. Това пътуване е подробно описано в моята книга.

Голям скок на вярата е да съумееш да се довериш на нещо извън „нормата“ на западната медицина. Умишлено са ни индоктринирали да вярваме, че сме безпомощни жертви на болестта. Това ни обезсърчава. Факт е – ние сме с наднормено тегло и прекаляваме с лекарства, но хей, не е наша вина – просто имаме лоши гени. Благодарение на нашия нездравословен начин на живот и разчитането на медицинската система да ни „оправи“, САЩ са класирани на последно място в света по отношение на здравните резултати. Това са хората, на които имате доверие, за да ви кажат кога ще бъдете в безопасност? Те дори себе си не могат да спасят.

Междувременно Макдоналдс в Америка раздава безплатна джънк храна на първите 100 души, които се подлагат на тест за Covid. Такава ирония. Докато оставаме изолирани, заседнали и се страхуваме, индустрията за нездравословна храна и фармацевтичните компании правят милиарди за своите инвеститори.

Едва много години след рака на съпруга ми научих, че химиотерапията произхожда от тайно скривалище на горчичен газ от взривен кораб от Втората световна война. В бързината да излезе с лек за рак, западната медицина популяризира агент като лечение на рак, който унищожава човешката ДНК и е предназначен да „убие враговете ни“. Ранното лечение с химиотерапия уби повече хора, отколкото спаси. Направете ваше собствено изследване. Тази информация е точно там, в уебсайта American Cancer Society Website.

Но видях това от първа ръка, докато работех на онкологичен етаж в болница в края на 70-те. Знанията от опита от първа ръка, не могат да бъдат дезинфекцирани или изтрити.

Същото „бързане“ за разработване на лечение се случи с епидемията от СПИН. Работих като медицинска сестра в болница. Бяхме обучени от „експерти“ Доктори, за това как „синдромът на придобитата имунна недостатъчност“ се отразява на тялото и как да се предпазим от СПИН. По това време ни бяха казаха, че вирусът произхожда от гей, който правил секс с маймуна. Казаха ни, че болестта се предава от кръв към кръв и е засегнала най-вече гей мъже и потребители на наркотици, които споделят игли. Презервативите се предлагаха в обществени тоалетни, а безплатни стерилни игли се раздаваха в клиниките.

По-късно научихме, че няма такъв единичен причинител на вируса на СПИН. Той не можеше / все още не може да бъде култивиран и не отговаря на шестте закона на вирусологията или постулатите на Кох. Вместо това причините за ХИВ бяха прекомерната употреба на токсични, законно предписани лекарства, като неуспешното раково лекарство AZT – както и незаконните инхалаторни лекарства с нитрити (попъри), които повишават сексуалното представяне. Тези лекарства, комбинирани с многобройни сексуални партньори, споделяне на игли и заразяване с повтарящи се венерически заболявания – причиняват имунна недостатъчност. Хората, починали от СПИН, са хората, чийто начин на живот токсикира кръвта им и унищожава имунната им система.

В книгата си „Изобретяването на вируса на СПИН“, д-р Питър Дюсберг представя огромно количество документация, показваща, че Центърът за контрол на заболяванията /CDC/ се нуждае от епидемия, за да оправдае продължаващото си съществуване, а обществения страх около ХИВ, гарантира по-голямо финансиране и мощ, за да измислят и ваксина. Подобни правителствени организации за безопасност се бяха опитали да прокарат рака като вирус, за да могат да разработят ваксина срещу него. Ваксините получават милиарди долари финансиране. Ракът не е вирус. Д-р Дюсберг вярва, че фармацевтичните компании са се присъединили към епидемията, като са върнали високотоксичното лекарство за рак AZT, както и DDI и DDC – които са унищожили имунната система и, както често се случва – всъщност са предизвикали подобни на СПИН симптоми. Въпреки факта, че д-р Фаучи осигури огромно финансиране за тези лекарства за борба с ХИВ – няма ваксина. Всъщност Фаучи е на все същата длъжност през шест президентски администрации, и все още няма ваксини за СПИН, Ебола, SARS или Zika.

Какво знаем в момента за Covid-19? Какви са съпътстващите или допринасящи фактори, които трябва да знаете? Може ли избраният от вас начин на живот да ви изложи повече на риск от моя избор да не нося маска? Ето няколко улики. Имате ли ХОББ? Приемате ли статинови лекарства? Приемате ли АСЕ инхибиторни лекарства за кръвно налягане? Сложихте ли си противогрипна ваксина миналата година? Въз основа само на тези четири кофактора – милиони хора са застрашени.

Знаем, че този вирус, както и обикновената настинка и по-тежките нейни версии (SARS, MERS) се свързват с рецептор в белия дроб, наречен АСЕ 2. След като вирусът навлезе в тялото, той започва бърз процес на реакция на репликация /размножаване/, което причинява масивно влошаване на ендотелната клетъчна мембрана. Кръвта не може да попадне в белодробната вена и в малките белодробни капиляри, за да изхвърли въглеродния диоксид и да вземе кислород и да се върне обратно. Кръвта се коагулира и слепва, образувайки съсиреци. Когато се случи намаляване или загуба на АСЕ 2, общото възпаление в тялото се увеличава и съдовите стени стават по-пропускливи – което води до оток, пропускане на кръвоносни съдове и намаляване на функцията на белите дробове. Това води до симптоми на суха кашлица, треска и възпалителни състояния, дължащи се на недостиг на кислород.

Вентилаторите са необходими при ниско насищане на кислорода. Но за да работи апаратът за обдишване- кръвоносните съдове и белодробните алвеоли трябва да са непокътнати. В случай на Covid – целостта на кръвоносните съдове е нарушена и възпалението причинява излишна течност в алвеолите. Не можете да вкарате газ през течността или налягането ще разпадне крехката тъкан на алвеолите. Вентилаторите не са добър избор, когато целостта на белите дробове е нарушена. Унищожавате белите дробове и човекът най-вероятно ще умре. Законът на физиката.

Представете си ужаса да умрете сами от лишаването от кислород (хипоксия) и натрупването на въглероден диоксид. Много прилича на болестта от висока надморска височина.

Ако погледнете съпътстващите заболявания, от които хората умират и връзката им с ACE 2 рецептора – всичко това има смисъл на клетъчно ниво. ХОББ е единственото състояние на белите дробове, което ви излага на повишен риск от смърт от COVID. ХОББ има много висока експресия на АСЕ 2, което означава много канали.

Статините блокират много важен ензим, наречен CoQ10. CoQ10 е мастна молекула, която се намира във всички клетъчни мембрани. Той е отговорен за производството на ATP (енергия) и също така функционира като антиоксидант в клетъчните мембрани. Когато статините блокират CoQ10, всички клетъчни мембрани увеличават АСЕ 2 рецепторите. Когато добавите ACE 2 инхибитор като Лизиноприл или Лосартан, който също така регулира АСЕ 2 рецепторите, които дават на вируса повече клетъчни врати, за да влезе. Лекарство номер 1, което западната медицина предписва, ако имате сърдечно заболяване, диабет или хронично бъбречно заболяване, е АСЕ инхибитор.

Така че, когато тези две лекарства (статини и АСЕ-инхибитори) увеличават АСЕ 2 рецепторите в белите дробове – вие променяте баланса на тяхната реактивност към средата им. Много хора развиват страничен ефект от АСЕ инхибиторите, който е суха кашлица. Така че, ако развият суха кашлица – те се слагат на ARB (блокер на ангиотензин рецепторите), който увеличава АСЕ 2 рецепторите. Инхибиторите на Ace 2, статините и ARB се разглеждат като основен рисков фактор за смърт от COVID. Ако ЗНАЕТЕ, че това е така, защо да не спрете пациента си от статини и да преминете към друго лекарство за кръвно налягане? Блокатор на калциевите канали може би? Колко хора в САЩ приемат статини? 40 милиона. Колко приемат АСЕ инхибитори? Лизиноприл през 2017 г. – 104,779,319.

И така, ако наистина имаше здравна система, която се грижеше – и те знаеха, че на толкова много хора са предписани лекарства, които ги излагат на риск да умрат от COVID – защо не биха ви сменили лекарствата? Да ви разяснят за избора на здравословен начин на живот? Ако те бяха направили това от самото начало (защото го знаят от години) си представете потенциалните смъртни случаи, които биха могли да предотвратят.

И те знаеха, „Те” отдавна знаят, че тези лекарства се свързват и повишават АСЕ 2 рецепторите, защото тези знания се основават на изследване на обикновената настинка, ТОРС и МЕРС. Те също знаят, че ако си сложите грипна ваксина – рискът ви да получите корона и шест други респираторни вируса нараства на следващата година. „Експертите“ знаеха още в началото, че този вирус няма да бъде масово фатално събитие, ако не го управляваме погрешно. Мисленето на лекарите беше, че това е дихателна недостатъчност и трябва да слагат пациентите на апарати за обдишване. Този начин на мислене убиваше хората. Ако сте в патологична коагулация, вентилаторът ще ви накара да се поддадете на болестта, защото проблемът не е в белия дроб – това е токсичната кръв. Хидроксиклорокинът действа, защото повишава pH на кръвта, което след това осигурява повече зараждащ се кислород, което от своя страна нарушава коагулацията.

Ще имаме още един сезон на Корона. Необходими са две години, за да излязат тези вируси – така че следващото лято ще е изчезнал. Ще отделите ли време да промените начина си на живот сега или ще изберете по-късно да си вземете Макдоналдс, непроверена ваксина и микрочип?

Моята цел е винаги, винаги да ви дам възможност да търсите здраве извън опасността. Моля, информирайте се. Изборът е ваш.

Автор: Thomasina Copenhaver

Източник: naturalnewsblogs.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×