В днешно време много храни претендират, че имат животворни свойства, като се започне от лимони и дини до чиа семена. Въпреки това, преди повече от 1000 години пророкът Мохамед казва, че черните семената от семейството на Нигела са „лек за всички болести, освен смъртта“. Тези семена вървят под различни имена: черен кимион, черна семка, Нигела сатива, Комино негро и др. Въпреки това, най-често са наричани черен кимион. Част от информацията за семето е достъпна  тук. За повечето хора, обаче, е по-удобно да използват масло от черен кимион. Ето един метод за приемане на маслото, който е здравословен и приятен като закуска сутрин.

1. Затоплете 1 супена лъжица мед. Един добър начин е да се сложи меда в купа и тя да се постави в друг съд с гореща вода.

2. Добавете 1 супена лъжица масло от черен кимион и разбъркайте.

3. Добавете една или повече супени лъжици кисело мляко и разбъркайте.

4. Изсипете върху плодове.

Правете това всеки ден в продължение на 40 дни. Има различни степени на сила на маслото. За препочитане е да започнете от по-ниска и да увеличавате. Маслото може да се закупи по Интернет или от магазините за здравословни храни, но може да се продава под друго име.

 

Автор: Philip Braham

Източник: http://blogs.naturalnews.com/cure-diseases-except-death/

By admin

One thought on “Лек за всички болести, освен смъртта”
  1. Razpolagam s neogranicheni kolichestva maslo ,opakovano v tamna butilka ot staklo ,a sashto i velatinovi perli s maslo ot 500 mg.I dvata varianta sa nemsko proizvodstvo.Polzvam Ekont za kurierski uslugi.

Напиши коментар

Добави обява

×
×