Традиционната коледна история ни казва, че тримата мъдреци са дали на бебето Исус дарове от злато, тамян и смирна. Някои вярват, че мъдреците са носели подаръци като разхищение, докато други смятат, че те са носели етерични масла, които могат да се използват като лекарство.

Тамянът е направен от изсушен сок на род дървета Boswellia. Дърветата растат в Оман, Йемен, Сомалия и Етиопия. Първият сок, който изтича от дървото се оставя да очисти дървото от примеси. След това дупката се разширява, за да се даде възможност да изтече допълнителен сок. Две седмици по-късно този изсушен вече сок се събира.

Маслото от тамян е било използвано за повече от 5000 години, за да подкрепя имунното здраве в борбата с инфекциите, увеличаване на духовното осъзнаване и способността му да убива рак!

Днес хората използват тамян, за да помогне за намаляване на възпалението, подобряване на тревожност, здраве на кожата и намаляване на акне, духовно осъзнаване и най-важното е, че се използва за борба с рак.

Смята се, че през 2015 г. 1,658,370 нови случаи на рак ще бъдат диагностицирани в САЩ, оставяйки 589,430 семействата в траур. Тъй като конвенционални методи за лечение на рака се провалят, много хора желаят холистичен метод или лечение.

Университетът в Лестър, Великобритания обяви, че маслото от тамян е ефективно лечение за рак. Изследователите открили, че то има способността да убива ракови клетки в последен стадий на рак на яйчниците.

Изследванията от университета в Лестър също така предполагат, че масло от тамян също може да бъде потенциално лечение за рак на мозъка, гърдата, дебелото черво, панкреаса, простатата и рак на стомаха.

Изследователи от Baylor University Medical Center, казват, че маслото от тамян е ефективно за убиване на рак, поради способността му да влияе върху гените и да насърчава изцеление! Учените съобщиха, че мощността на тамян го прави ефективен както за превенция, така и за лечение на рак!

Много хора използват масло от тамян без негативни странични ефекти. Пациенти с рак, които са избрали конвенционално лечение, страдат от страничните ефекти на медикаментите, например тези, които страдат от рак на мозъка, често изпитват церебрално подуване след облъчване.

Ежедневната употреба на масло от тамян намалява подуването на мозъка, свързано с рак, със 75 процента!

Проучване от 2011г. установи, че 60 процента от пациентите с рак на мозъка са имали намаляване със 75 процента на мозъчно подуване след като са били лекувани с 4200 мг на ден тамян.

Не забравяйте, че не е нужно да чакате да се разболеете, за да използвате тамян. Ежедневното му приложение може да помогне за предотвратяване на заболяване или дори да помогне за лечение на бронхиална астма, болест на Крон, артрит и колит.

Можете или да прилагате маслото на кожата си или да го използвате във вашия дифузер, за да помогне за лечение на респираторни симптоми. Ако си закупите масло за консумация, можете да поставите няколко капки под езика си.

 

Автор: Lynn Griffith

Източник: http://blogs.naturalnews.com/frankincense-oil-effective-killing-late-stage-ovarian-cancer/

Напиши коментар

Добави обява

×
×