Медицинска сестра с диагноза рак на гърдата и рак на белия дроб избягва химиотерапията

(NaturalNews)

Преди почти две години, Шарлийн, медицинска сестра и тренираща вдигане на тежести, забелязала бучка под мишницата си. Заради професията си, тя знаела, че когато резултатите от биопсията се връщат с думи като “аденокарцином” и “бърза митоза,” нейното пътуване ще е мрачно и пълно с опустошение и предизвикателства. Шарлийн имала тумор в двете гърди, както и в десния бял дроб. “Аз съм медицинска сестра”, казва тя. “Знам, че химиотерапията не работи.”

Когато Шарлийн споделя новината с личния си треньор, той й казва за терапията Герсон, добавяйки, че тя не е получила смъртна присъда, а възможност. Шарлийн е повече от съгласна. Тя приема природния лечебен подход, терапията Герсон на цялото тяло, и в момента е без тумор.

Тя казва: “Продължих да правя терапия Герсон”. “Един месец след тази диагнозата, отидох в Клиника Майо (Mayo Clinic) … и резултатите от теста не показаха тумор в гръдната кост … нямаше тумори в белите дробове … нямаше и тумори в гърдите.” Тя обяснява, че лекарят е бил толкова шокиран, че я изпратил при нейния хирург за допълнителна оценка. Когато му разказала за суровите сокове, които правела всеки ден, той я призовал да продължи, но с предупреждението: “Това е много агресивен рак. Ще намерите още.”

Сега, 21 месеца по-късно и все още правеща терапия  Герсон, Шарлийн никога повече не е открила още бучки. “Толкова съм благодарна за терапията Герсон. Беше невероятно.”

За терапията Герсон

Терапията Герсон е разработена от д-р Макс Герсон през 1930 г., първоначално, за да помогне да излекува собствената си мигрена. Според сайта, оттогава се е развила и е “природно лечение, което активира извънредната способност на тялото да се лекува чрез органична, вегетарианска диета”, която включва сурови сокове и естествени добавки.

Американското онкологично дружество препоръчва приема на 2 чаши и половина плодове и зеленчуци всеки ден.

Терапията Герсон обикновено се използва от пациенти с ракови заболявания като предпочитана алтернатива на традиционните методи.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Antonia

Превод от английски на българскиВашият коментар