Искате ли да изгубите няколко излишни колограма? Тук има рецепта за напитка за изгаряне на калории, която ускорява метаболизма, дори докато спите. Лесно е да се направи с прости съставки.

Какво е необходимо:

  • 1 супена лъжица сок от алое вера;
  • 1 супена лъжица настърган джинджифил;
  • 1 лимон;
  • 1 краставица;
  • 1/2 чаша вода;
  • връзка магданоз.

Начин на приготвяне:

Добавете всички тези съставки в блендер и пасирайте добре.

Изпийте чаша от тази напитка, преди времето си за сън. Всички съставки в този сок помагат да ускорят метаболизма и да се изгарят повече калории, докато спите.

Защо тази напитка работи?

Алое Вера помага при загуба на тегло по някои различни начини:

1. Доказано е, че ускорява метаболизма и намаля BMI, като помага на тялото ви да използва мазнини и въглехидрати, а не да ги съхранява.

2. Алое Вера стимулира производството на колаген, който също повишава вашия метаболизъм.

3. Алое Вера е зареден с витамини, фолиева киселина и ниацин, които помагат да се изгарят повече калории и да се намаляват мазнините в тялото.

4. Сокът от Алое Вера подобрява храносмилането и също е добър детоксикатор. Това също е важен фактор за предотвратяване на потенциално наддаване на тегло.

5. Алое Вера също така намалява нивата на кръвната захар, за да ги запази балансирани, като по този начин ви държи сити за по-дълго.

Краставицата е с високо съдържание на хранителни вещества, като същевременно има много ниско съдържание на калории. Чаша нарязани краставици съдържа само около 13 калории, а високото съдържание на вода помага да ви засити лесно.

Краставицата има алкализиращ ефект върху тялото, което е от съществено значение за хората, които искат да намалят теглото си, тъй като киселата среда може да пречи да отслабнете.

Високото съдържание на фибри в краставицата е друг ключов фактор, който насърчава загуба на тегло. Фибрите не само подпомагат храносмилането, но и помагат за засилване на метаболизма и  изгаряне на мастните клетки.

Краставицата също има силни почистващи свойства, които са от съществено значение за подпомагане разграждането на мастните клетки и почистване на системите.

Ако искате да постигнете целите си за загуба на тегло, яжте повече краставици!

Лимоновият сок работи ефективно за промиване на токсините от тялото, за да доведе до загуба на тегло от премахването на отпадъците в тялото ви. Лимоновият сок има ефект на намаляване на глада.

Джинджифилът е добре известен със своя благоприятен ефект върху храносмилателната система. Той помага да регулира движението на храната през стомаха и тънките и дебелите черва. Това ще ви помогне да отслабнете по-лесно.
Той също така ви помага да се чувствате сити, като по този начин ви помага да намалите консумацията на храна, за да се подпомогне загуба на тегло.

Магданозът е с естествено високо съдържание на фибри и ниско съдържание на калории, както и е богат на широк спектър от хранителни вещества. Той е питателно допълнение към диета за отслабване.

Автор: Heidi Kristoffer

Източник: http://blogs.naturalnews.com/healthy-naturally-miracle-bedtime-calorie-burning-drink-try/

Напиши коментар

Добави обява

×
×