сграда-съд-небе-облаци

През последните 17+ години много хора, които внимателно проучваха събитията от 11 септември 2001 г., стигнаха до заключението, че официалната правителствена история, която ни беше представена, просто не може да бъде вярна. Сред тези хора са хиляди архитекти и инженери, университетски преподаватели, хора работещи в първа помощ, пилоти и много други. Въпреки високото ниво на много от тези хора и организации, масовите медии продължават да изобличават тези учени и ги смятат за „крещящи теоретици на конспирацията“, които заемат крайните страни на нашето общество. Всичко това обаче ще се промени.

След толкова много години на игнориране от страна на широката общественост, трудовете на групи като архитекти, инженери, учени, пожарникари и работата на хора като Дейвид Рей Грифин и други, може най-накрая да бъдат възнаградени. Комитетът на адвокатите за 9/11, заедно с повече от дузина 9/11 членове на семейството, представиха голяма колекция от доказателства на прокурора на САЩ за Южен окръг Ню Йорк, за да обосноват тезата си, че сградите на Световния търговски център биха могли да бъдат унищожени само по начин, по който са били използвани експлозивни устройства. Поради представените доказателства адвокатът на САЩ Джефри Берман от Манхатън, щата Ню Йорк, се е съобразил с разпоредбите на федералния закон 18 U.S.C § 3332 и е разпоредил свикване на федерално голямо жури, за да разследва нападенията от 11 септември. Това всъщност е историческо събитие и то с огромно закъснение.

Можем само да се надяваме, че справедливостта ще надделее и гражданите на тази страна най-накрая ще могат да получат по-добро разбиране за събитие, което е единствената причина за участието на Америка в безбройните незаконни войни в Близкия изток и прилагането на полицейска държава. Дори сега, преди голямото жури да е чуло някакви показания или да е разгледало някакви доказателства, напредъкът в тази насока може вече да е бил направен. За да цитирам Пол Крейг Робъртс, бивш помощник-секретар на държавната хазна по време на администрацията на Рейгън: „Това, което 9 септември и комисията на адвокатите [вече] са постигнали, е унищожаването на определянето на скептиците за 9/11 като„ теоретици на конспирацията “. Нито един американски прокурор не би свикал голямо жури на базата на теория на конспирацията. Ясно е, че доказателствата са убедителни. „

След повече от 17 години, уморените от войната граждани на Америка, се надяват, че накрая може да се стигне до справедливост и младите мъже и жени от въоръжените сили на САЩ могат да се завърнат у дома, вместо да убиват и да бъде убивани в страни от Близкия Изток, заради масовата измама. Доказвайки в съда това, което много от нас вече знаят, ще се извърви дълъг път към постигането на точно такова събитие.

Автор: W.M. Peterson

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *