3 Съставки:

  • 1 супена лъжица ябълков сок
  • 1 супена лъжица лют червен пипер на прах
  • 1 пресен лимон

2 стъпки:

Обелете лимона и покрийте лимоновите кори с 250 мл топла вода.

Оставете за 10 минути и след това добавете ябълковия сок, лимоновия сок и лютия пипер.

Как да използвате: Разбъркайте напитката преди да консумирате и пийте след ядене.

Защо тази проста напитка е толкова добра за загуба на тегло?

Ябълков сок – ябълките помагат да отслабнете по много различни начини.

Ябълките са с ниско съдържание на калории и мазнини и съдържат ензими, които могат да помогнат на храносмилането.

Те са заредени с фибри. Голяма ябълка има 120 калории, а вие ще консумирате 5,5 грама фибри, което помага да се чувствате сити за по-дълго.

Ябълките са със супер ниско съдържание на натрий. Това е важно правило за здравословно хранене, като ниското ниво на натрий ще предотврати излишните килограми вода.

Те са пълни с витамини и минерали, които са от полза за здравето, тъй като повишават жизнеността, помагайки по този начин да се изгарят повече калории.

Лют червен пипер – може да направи отслабването по-ефективно.

Червеният пипер стимулира изгарянето на мазнините чрез стимулиране обмяната на веществата, както и подобряване на храносмилането. Капсаицинът, активна съставка, отговорна за лютивия вкус на пипера е и причината, поради която той има способността да изгаря мазнините.

Според проучвания, в сравнение с неяденето на  пипер, стандартната доза от един грам лют червен пипер значително повишава телесната температура, средно с 0,02 ° C, като по този начин се стимулира процеса на изгаряне на калории.

Ако искате да отслабнете с пипер, трябва да знаете, че колкото по-лют е пиперът, толкова повече той съдържа капсаицин, което означава повече изгорени калории. Три от най-добрите варианти са Джапалено, Серано и Хабанеро. Включете тези чушки в диетата си, за да загубите повече мазнини!

Лимон – той ви помага да увеличите своята жизненост, да премахнете токсините, да стимулирате имунитета си, както и да загубите няколко килограма. Активните съставки, които са в лимона също могат да забавят отлагането на мазнини, което е от полза за изгаряне на мазнини.

Източник: http://blogs.naturalnews.com/amazing-drink-melts-fat-like-crazy-prepare-3-ingredients-2-steps/

Автор: Alex Jordon

Напиши коментар

Добави обява

×
×