(NaturalNews)

Повечето хора не биха направили нито едно медицинско решение в целия си живот, без първо да се консултират с личния си лекар. Западната шарлатанска медицина ги е заблудила напълно и може никога да не се събудят и да реализират това. Хората се осланят на факта, че докторите са ходили в медицинско училище в продължение на 8 до 12 години с някакъв вид автоматично приемане, че те знаят какво е добро за тяхното здраве и имунната им система като цяло.

Повече от 80 процента от американците вярват, че можете да инжектирате токсини в тялото си чрез ваксини и да изградите имунитет. Повече от осем от десет от тях вярват, че можете да изрежете рака от вашите клетки, ако откриете правилния „първокласен“ хирург и че ако откриете правилния „първокласен“ онколог, можете да „облъчвате“ раковите клетки до смърт, но какво всъщност „си причиняват“ хората, вярвайки, че химикалите изобщо помагат? Тъй като хората са органични същества, които са родени органични и са предназначени да приемат естествена храна, какво се случва, когато те инжектират най-токсичните, смъртоносни вещества на Земята в своите мускули и тъкани, по начин, който заобикаля храносмилането и филтрацията на белия дроб, директно през кръвно-мозъчната бариера? Това което се случва е – заболявания и разстройство. А сега чуйте лекар, който бие алармен сигнал за „индоктринацията на ваксинациите“, от които страдат хората в ръцете на грешни видове „лекари“.

Инжектиране на заболяване и алуминий в мускулната тъкан – цялото безумие

Трябва ли да си инжектирате тежки метали, емулгатори, консерванти и синтетични добавки (като фъстъчено масло и пилешки ембриони) в мускулната тъкан? А какво ще кажете за мононатриев глутамат (MSG) и формалдехид? Какво ще кажете за алуминия и живака?

Сюзан Хъмфрис, доктор от Международния Медицински Съвет по Ваксинации, има настоящо становище относно ваксинациите, което е, „че те никога не са били безопасни – никога не е имало безопасна ваксина, никога няма да има безопасна ваксина и не е възможно да има безопасна ваксина.“

Д-р Хъмфрис обяснява как процеса на ваксинация е погрешен и как всъщност противоречи на имунната система и нейните природни процеси. Този процес „разстройва имунната система“ в баланс, който е неестествен и я „оставя податлива“ към повече проблеми, основно други инфекциозни заболявания, бактерии и вируси. Поставянето на болестна материя в мускулната тъкан не е безопасно. Това е съвсем друг начин на мислене, от тези които сме виждали или чували преди. По-същество тялото няма представа какво да прави с този коктейл от токсини и имунната система е шокирана толкова неестествено, че от реакцията не може да излезе нищо добро, нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план.

Д-р Хъмфрис обяснява как с помощта на ваксините ние стимулиране поредната анормална реакция на мястото на инжектиране. Антитялото е само една малка част от „каскадата на имунитета.“ Западната медицина се опитва да апелира засилването на „имунитета“, като включва в действие някои силно непредсказуеми антитела с химически буламач, инжектиран в мускулната тъкан. Това е лудост.

Може би всички ние сме прекалено глупави, за да забележим, колко „чудотворно“ е това и как хората, които са ваксинирани, всъщност са ПО-ПОДАТЛИВИ да се разболеят. Ето защо ваксините трябва да бъдат налагани на обществеността. Това е митът за „имунитета на стадото“. Вие сте част от стадо животни, които са родени слаби и трябва да бъдете инжектирани с химически коктейли, за да бъдете нормални. Защо такъв „чудесен продукт“ трябва да бъде задължителен за хората? Те не ни задължават да пием бадемово мляко, вместо краве мляко. Не ни принуждават да ядем органични храни, вместо обработени. Как точно помага инжектирането на алуминий?

Избягайте от лудостта. Прочетете повече за токсините във ваксините и защитете себе си и тези, които обичате. Купувайте много органични плодове и зеленчуци от вашите местни органични земеделски производители и бъдете здрави!

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *