Всяка година около есента, армия от фармацевти и лекари, подкрепена от правителството и медиите, има за мисия да убеди възможно повече хора да си направят ваксина срещу грип. Докато те твърдят, че онези, които отказват грипната ваксина, поставят собственото си здраве и това на другите в риск, то самата грипна ваксина не е толкова невинна и животоспасяваща, както сме били накарани да повярваме.

Въпреки многобройните нововъзникващи доклади, които разкриват един дълъг списък от токсични ефекти, свързани с ваксината срещу грип, общественото здраве, изглежда, е от второстепенно значение. Ваксините съдържат много токсични съставки като MSG (мононатриев глутамат), тимерозал (живак), формалдехид и много други вредни химикали, които ненужно отслабват нашите естествени защитни механизми.

Вече не е тайна, че същите длъжностни лица, които изтласкват тези токсични ваксини към обществеността, са същите, които са дълбоко инвестирали във фармацевтичните компании, които правят тези ваксини. Единствените хора, които печелят от поставянето на такава ваксина са тези „гладни“ за пари престъпници.

Време е да разчитате на собственото си тяло

Ако тровенето на хора не е достатъчно зле, ваксините срещу грип са всъщност ненужни. Както беше съобщено от Майк Адамс, известен още като Health Ranger и Д-р Скот Грейвс, ваксините срещу грип работят само за хора, които не се нуждаят от тях.

Имунокомпрометирани хора наистина биха се възползват от такава ваксина, само ако обаче имаха възможността да изградят антитела в отговор на ваксината. От друга страна, хората със силни имунни системи могат лесно да се борят с грипа дори и без ваксина.

Д-р Скот Грейвс обясни, че редица неща, като рафинирана захар, мляко и млечни продукти или ГМ храни, може да компрометират имунната система и да я направят по-уязвима към инфекция и грип.

„Проблемът не е патогенът, а теренът, в който тези патогени взаимодействат. Ако тялото е силно, то може да защити себе си в повечето случаи,“ каза той.

Освен това, той добави, че ваксините срещу грип са предназначени за борба с грипните щамове от предната година, което означава, че не биха ви предпазили от тазгодишните щамове.

Алтернативи

Вместо да оставяте здравето си в ръцете на тези „гладни“ за пари фармацевтични компании, разчитайте на естествени алтернативи за укрепване на тялото си.

Повишете нивата на витамин C
Независимо дали сте на мисия за предотвратяване или борба с грипа, увеличаване нивото на витамин С е едно от най-важните неща. Той зарежда вашата имунна система, за да се предотврати инфекция и значително намалява тежестта и продължителността на настинка или грип.

Отървете тялото си от възпаление
Както беше съобщено от Natural Blaze, много от нашите съвременни заболявания са причинени от хронично възпаление, което прави защитата от настинка или грип много по-голямо предизвикателство.

Премахване възможността вирусите да процъфтяват
Както бе споменато по-горе, не патогенът, а състоянието на тялото най-важното. Ако ние укрепваме организма и имунната система, то ние отнемаме възможността на вируса да се развива и да ни разболява.

Намалете стреса
Стресът е един от основните виновници за нарушена или отслабена имунна система. Както бе посочено от д-р Грейвс, научете се как да отпускате и да премахвате негативните емоции, както и да управлявате нивата на стрес.

Дръжте тялото си чисто и имунната система силна
Някои храни – като захар – може да намалят имунната функция с 40 до 50 на сто в продължение на 24 часа. Повечето от нас консумират ежедневно захар, докато се опитват да се борят с хронично възпаление. Д-р Скот казва, че противогрипната ваксина няма да направи имунната ни система по-силна, а нашият начин на живот и хранителните ни навици.

Вместо да консумирате храна, която причинява възпаление и отслабва имунната система – като например млечни продукти, пшеница и рафинирана захар – д-р Скот препоръчва да се консумират повече пресни, органични зеленчуци за предотвратяване на заболяване.
Източник:http://www.naturalnews.com/055594_flu_shot_vaccine_fraud_natural_alternatives.html#ixzz4Nb3YpQX8

Автор: Amy Goodrich

Напиши коментар

Добави обява

×
×