Bill-Gates-бил-гейтс-ваксини

Нов доклад на Световната здравна организация (СЗО), клон на ООН (ООН), потвърждава всичко, което отдавна казваме за смъртоносния характер на ваксинационните програми на Бил Гейтс в Третия свят.

Озаглавен “Circulating vaccine-derived poliovirus type 2 – Sudan“, /Циркулиращ ваксинален полиовирус тип 2 – Судан/, докладът очертава как полиомиелитните ваксини от фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ разпространяват повече полиомиелит в цяла Африка. Не само това, но тези ваксини убиват млади чернокожи животи на места като Чад и Судан, където огнищата на причинената от ваксината болест се разпространяват като пожар.

Удивително е, че СЗО открито признава, че щамът на циркулиращия в момента полиовирус, известен като cVDPV2, е „получен от ваксина“. Това ясно показва, че се разпространява от същите ваксини, за които Бил Гейтс твърди, че помагат за „спасяване на животи“ и „ликвидиране на полиомиелит“.

„Последователността на вирусите, изолирани в Судан досега, отразява, че вирусите са свързани с вируси, съобщени по-рано в съседен Чад, откъдето е имало няколко отделни въвеждания в Судан от Чад“, обяснява докладът.

„В Судан има местно разпространение и продължава предаването с Чад.“

Бил Гейтс е вирус, много по-лош от COVID-19

Доколкото ни е известно, това е първият път, когато официален държавен орган като СЗО, използва думите „предизвикано от ваксина“, за да опише как и защо полиомиелитът все още се разпространява из цяла Африка.

Както може би си спомняте от минали години, както основните медии, така и здравните власти редовно биха го наричали „подобно на полиомиелит заболяване“, за да се избегне намесването на ваксините като виновник. Но сега е ясно и извън сянката на съмнение, че „полиомиелитната болест“ е действителен полиомиелит от типа, който съществува във ваксините, разпространявани масово от фондация „Бил и Мелинда Гейтс“.

„След като похарчиха около 16 милиарда долара в продължение на 30 години за ликвидиране на полиомиелит, международните здравни органи „случайно“ възстановиха болестта в Пакистан, Афганистан, а също и в Иран, тъй като регионът на Централна Азия беше засегнат от вирулентен щам на полиомиелит, породен от фармацевтичната ваксина “, Съобщава 21st Century Wire.

Също така през 2019 г. правителството на Етиопия нареди унищожаването на 57 000 флакона с орална полиомиелитна ваксина от тип 2 (mPOV2) след подобно огнище на индуциран от ваксина полиомиелит … Същият инцидент се случи и в Индия.“

Бихте ли се доверили на ваксините на Бил Гейтс за COVID-19?

Всичко това е повод за безпокойство, когато се има предвид, че същият Бил Гейтс, който отнема невинни чернокожи животи с полиомиелитни ваксини, сега иска същите тези черни животи да бъдат „прободени“ с ваксини за коронавируса на Ухан (COVID-19).

Точно в този момент GAVI Vaccine Alliance, друга финансирана от Gates Foundation ваксинална група, тества експериментални ваксини срещу коронавирус (COVID-19) върху млади чернокожи животи без информираното им съгласие. Това изглежда ли ви законно и нещо, с което бихте се съгласили в случай, че внезапно е било наложено на вас и вашето семейство?

Имайте предвид, че когато в миналото съобщавахме за ваксини от Бил Гейтс, причиняващи повече заболявания и смърт, някои хора ни обвиниха, че разпространяваме „теории на конспирацията“. Въз основа на тази логика СЗО също е виновна за разпространението на конспиративни теории с новия си доклад.

Ето защо адвокатската кантора на Робърт Ф. Кенеди-младши заведе дело срещу Гейтс за престъпления срещу човечеството“, пише един коментатор за обнадеждаващата гибел на Бил Гейтс и корумпираната им империя на ваксините.

„И защо Индия също заведе дело срещу Гейтс за престъпления срещу човечеството, но в Индия, Гейтс предизвика парализа на над 450 000 бебета и деца със своите животозастрашаващи и инвалидизиращи отрови, наречени ваксини.“


Автор: Ethan Huff

Източник: www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *