Ръка-кожа

Когато става дума за рак на кожата, Фармацевтиката предлага само химиотерапия и хирургия. Химиотерапевтичните кремове често не работят и водят до грозни, болезнени странични ефекти. Премахването на туморите на кожата хирургически обикновено води до появяване рано или късно на тумора отново. Операциите често оставят грозни белези.
Въпреки това, има ефективни, безопасни лекарства за лечение на рак на кожата, които са забранени от монопола на традиционната медицина, които не се оповестяват от водещите медии.

Сравнително нов лек, BEC5, е вследствие на Австралийско народно средство за селскостопански животни. То е достъпно за всеки онлайн. Използват се фитонутриенти, извлечени от патладжани. Клинични проучвания и невероятни свидетелства потвърждават ефикасността на BEC5 и безопасността на рак на базалните клетки и плоскоклетъчните клетки.

Меланомът е най-срещаният, но най-опасният рак на кожата с най-висока заболеваемост. Той може да метастазира във вътрешните органи. Производителите и дистрибуторите на BEC5 не предявяват никакви претенции за лечение на меланом досега. Но един човек, който е направил  домашна версия, която всеки може да направи, твърди, че е излекувало неговия меланом.

Домашният лек включва разтвор на оцет и патладжан, които извличат същите гликозид фитонутриент и гликоалкалоиди, съдържащи се в BEC5, директно от патладжана. Гликоалкалоидите проникват избирателно в раковите клетки и ги унищожават. Нормалните клетки са оставени на мира.

Как да направим и да използваме домашния лек от патладжан

Ето опит за разкриване на това, което другите съобщават, че е излекувало рака на кожата им. Това е чисто образователно и не е предназначено като медицински съвет. Някои от невероятните доклади са на хора с рак на кожата, диагностициран от лекари, с последващо излекуване, потвърдено от лекари.

Някои са използвали бял оцет, а други препоръчват суров органичен ябълков оцет. Вземете среден патладжан и го смелете. Сложете го в стъклен буркан и го напълнете с оцет. Поставете буркана в хладилника. След около три дни с бял оцет, течността трябва да приеме кафеникав златист цвят. Това показва, че е готова за употреба.

Ябълковият оцет е вече с подобен цвят, но три дни в хладилника трябва да са достатъчни.

Нанасяйте го на малки интервали директно върху туморите с памучен тампон или закрепете напоен памук върху тумора с лепенка. Лечението може да отнеме няколко седмици или повече. И двете, търговския BEC5 крем и домашната версия, работят и за брадавици и други нездравословни състояния на кожата.

Един потребител споменава, че според неговия лекар (натуропат?), ако домашната процедура е болезнена, то значи че меланомът е под атака. Много от тези потребители на домашния лек са в Австралия, където д-р Бил Чам, PhD, разбрал за растението Дяволска Ябълка, използвано от ветеринарни лекари и фермери, за лекуване на рак на кожата на селскостопанските животни.

Д-р Чам твърди за висок и безопасен процент на лечение на немеланомен рак на кожата от собственото си клиничното изпитване. Критиците твърдят, че няма публикувани доклади в медицински списания. Това може да се дължи на факта, че д-р Чам трябваше сам да тества крема си върху пациенти с рак на кожата в болничната система в Обединеното кралство.

Основната медицина винаги атакува природните нефармацевтични лекарства и техните спонсори. Въпреки това, добре известен лекар, д-р Джонатан Райт MD, основател на Холистична Клиника Тахома в Сиатъл, района на Вашингтон, подкрепя д-р Чам. Д-р Райт продава BEC5 кремове и обяснява как работят и как са тествани в системата на Обединеното кралство.

Д-р Чам установява, че същите лечебни гликоалкалоиди са на разположение в патладжана. От там той продължава и е пионер в разработването на BEC5 в Лондон.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Paul Fassa

By admin

23 thoughts on “Обикновен зеленчук лекува рак на кожата”
 1. auuuu, ne deite taka. opitvaite za otnositelno barvo riastia6i formi na kojen rak. no dori ne otvariate temata za malignant melanoma. tova e edin ot nai-barzo metastazira6ite formi na rak vaob6e.

 2. И най-смъртоносната форма на кожен рак. Ето защо всяка бенка трябва да бъде "контролирана" – нарастване, потъмняване или т.нар. ABCD правило – assymmetry, border, color, diamter 😉

 3. Като цяло Диди, хората не обръщат особено внимание на най-големия си орган : )

 4. Обръщат внимание, душе. Колко стрии имат, целулита, уголемяване на различни области. Елементарната здравна култура я няма. Днес имах пациент, на когото съм почти убедена, че диагнозата ще е малигнант меланом. Преди 2 седмици още един

  1. Може ли да попитам ако бенката вече е изрязана и се е установило че има злокачествено образование сместа може ли да се ползва върху раната

 5. Цялото ми тяло е обсипано с червени точки и по-големи червени образования. С годините стават все по-вече… Ще опитам с тази смес…

 6. КАТО БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТ,ИЗПОЛЗВАМ НАРОДНАТА МЕДИЦИНА.ПОЛУЧАВАМ ОТЛИЧНИ ,ЛЕЧЕБНИ РЕЗУЛТАТИ.ЩЕ ИЗПОЛЗВАМ И ТАЗИ РЕЦЕПТА.

 7. Добре ще е най-напред да направите пълна детоксикация на организма от вътре–пълно пречистване! има много такива методи…

 8. Растенията са билки – ако почнем да ги използваме – фармацевтите и некадърните Доктори ще останат без работа – полкова просто и логично

 9. Тази рецепта /оцетно-кисел екстракт от патладжан/ за моя най-голяма изненада за две седмици премахна кожно образувание на главата ми. Преди ходех на кожен онколог всяка година, на контролен преглед. Лекарката само констатираше, че петното нараства и ми предлагаше ако искам да го оперирам. Важно е по време на третирането да се осъществява непрекъснат контакт между петното и екстракта. Аз правех нещо като загреваещ компрес /покривах петното с тампон напоен с екстракта и отгоре слагах едно парче полиетилен и лейкопласт. Два, три пъти на денонощие, сменях превръзката.

 10. Моля, помогнете. как точно да си направя този екстракт. Имам въпроси- колко голям да е буркана и още патладжана се мели суров и заедно с кората , нали? Като смлях патладжана, буркана ми почти се напълни. Така ли е правилно? Моля, отговорете ми.

 11. Да суров, без да се бели, буркана е 800 мл. /за компот/.Прибавяте около 300 мл. бял винен или ябълков оцет, хомогенезирате и оставяте в хладилника. След 3 дни можете да го ползвате.

   1. Здравейте можете ли да ми кажете ако бенката вече е изрязана дали може да се прилага тази смес

 12. Имах бенка,която беше прозрачна от години,преди 3 седмици нарастна и стана черна,много се изплаших,започнах да правя компреси с тази смес и за 3 дена бенката падна.

 13. Трябва да уточня,че това се оказа херпес,а не новопоявила се бенка.Пиша това за да не подведа някой.

 14. Здравейте,
  Имам малка раничка на върха на ушната мида, която я предизвиках, като обелих една малка коричка. Вече шест месеца не зараства, а съм я мазал с какво ли не. Докторите казват, че е карцином на кожата и искат да я изрежат. Кажете, ако някой е имал същият проблем, как се е излекувал.

  1. Лъчетерапията не помага ли?Аз имам рак на кожата появява се раничка обгарят я и после пак на друго място пак я обгарят.

 15. имам образования на гърба казват че са брадавици но нещо ги разраних и раните не зарастват кървят и има гной -не съм ходил на лекар онколог но смятам че е меланом -въпроса ми е от къде да си купя такъв отцет -дайте повече информация за отцета с друг вид няма ли да се получи ???

 16. Помага ! Имах раничка на носа, от която често течеше кръв и наоколо кожата беше зачервена. Погледнах снимките в Интернет и намерих подобна на моят кожен проблем,описана беше като плоско-клетъчен карцином. Попаднах и на тази рецепта,направих и о чудо,подейства. След месец имах среща с дерматолог, той ме прегледа и макар ,че имах малко зачервяване ми каза ,че нямам проблем. Освен това 2 седмици вземах по 600 мгр.витамин С и Д

Напиши коментар

Добави обява

×
×