Канабис-марихуана

(NaturalNews) Момче на 3 години от Юта, диагностицирано с левкемия и казано му от лекарите, че има само дни живот, сега е живо и здраво, не защото е продължило своята химиотерапия, но защото вместо това, получава лечение с масло от канабис.

Семейството, на което е дошло до гуша от факта, че единственото лечение, което могат да препоръчат лекарите е химиотерапия – дори и след като малкия Ландън Ридъл продължава да повръща десетки пъти дневно и отказва да яде след два месеца на химио – поглежда към лечението с масло от канабис. След като прочитат за това онлайн и изследват детайлите, те пътували до Колорадо, където такова лечение е законно, за да помогнат на Ландън.

„Целият му гръден кош беше пълен с тумори левкемия, поради което той не можеше да диша“, казва майка му Сиера. „Те го започнаха на химио, но ни казаха, че вероятно няма да оцелее. Обсъдихме всички наши притеснения с медицинсия екип в Юта и гледахме как Ландън продължава да страда и да угасва лекарство след лекарство. „Но вместо да се поддадем на смъртна присъда и да играем само по препоръката на Голямата Фарма, Ландън започна лечение с масло от канабис. Резултатите бяха невероятни.

В рамките само на няколко дни от лечението, Ландън показва признаци на подобрение. Вместо да отмира, апетитът му нараства и повръщането му намалява. Той се възстановява, и както е обяснено във видеото на CNN е все още без рак дори месеци по-късно.

Тъжната заплахата да вземат болното дете от семейството му

И все пак, над семейството се задават сериозни проблеми, включително и тяхната загриженост, че Ландън може да бъде отнет от тяхното попечителство. Видеото, което може да се види тук, обяснява, че първоначално семейството е получило ултиматум: да продължат години на химио и стероидно лечение или да го откажат, и потенциално Ландън да бъде отстранен от техните грижи. Намесва се адвокат, решил да поеме случая, изразявайки мислите си, че в намеренията на семейството няма нищо вредно.

И така лечението с канабис продължава, въпреки че трябва да се отбележи, че химиотерапията не се спира напълно. Той все още получава лечение, но само веднъж месечно, за разлика от по-чести дози. Сиера отчаяно се опитва да намери онколог, който ще позволи лечения само с канабис, но все още предстои да намери такъв, който е готов да го направи.

Всички ние знаем защо. Ако медицинската професия се качи на борда с леченията с масло от канабис и други природни методи за лечение на болните, милиарди долари на Голямата Фарма ще отидат в канала. Това би било огромно разтърсване на индустрията, където работни места на фармата ще отидат на заден план, ще се загубят пари и ще има въпроси за правомощията. Така, че по-голямата част медицински експерти вървят на пръсти около въпроса, като казват, че – в най-добрия случай – това трябва да се използва като допълнителен подход за по-приетите традиционни методи на лечение като химиотерапия.

Големите организации срещу леченията с канабис, въпреки все повечето доказателства, че той лекува хора

В изявление, публикувано в CNN от Американското онкологично дружество по отношение историята на Ландън Ридъл, манталитетът (избягване на канабис за подобрено здраве) е крещящо очевиден. Те заявяват в същото гореспоменатото видео, че „няма налични научни доказателства от контролирани проучвания при хора, че канабиноидите могат да третират или лекуват рак.“ Това, въпреки факта, че д-р Джули Холанд, редактор на книгата „The Pot Book,“ казва: „Оказва се, че всъщност то се бори със самия рак.“ Това, въпреки факта, че се появиха множество изводи, показващи, че съединения в канабиса убиват раковите клетки при мишки и хора. Това, въпреки невероятно възстановяване на Ландън.

Историята на Ландън не е първата, когато масло от канабис е гледано като помощ за лечение на хора с тежки състояния. Например, наскоро съобщихме за историята на 33-годишният Дейвид Хибит, жител на Великобритания, който е бил диагностициран с рак на дебелото черво и са му били дадени 18 месеца живот. Въпреки това, той е взел терапевтични дози масло от канабис от порядъка на много достъпните $ 75 месечно и познайте какво? Той е елиминирал рака си.

Какво ще е нужно, за да може светът на традиционната медицина да се бори повече за здравето на човека, вместо за алчността на Голямата Фарма? Време е да паднат завесите и гладния за пари ум да приключи.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Jennifer Lea Reynolds

By admin

One thought on “Олио от канабис лекува терминален рак на 3-годишен след като фармацевтичните лекарства се провалят”
  1. Истинските природни противоракови средства аманитин, ореланин, болесатин са в експериментална фаза, но не са забранени. Безнадеждните случаи могат да бъдат насочвани към подобни експерименти. Може би има възможност детето да бъде включено в експеримент с аманитин вместо класическа химиотерапия.

Напиши коментар

Добави обява

×
×