(NaturalNews)

Щамът H7N9 на птичи грип е във възход, след като вече е убил 22 души в Китай, от 108 заразени. Това е 20% смъртност – най-високият процент, на който сме свидетели за щам на птичия грип. Също така се е разпространил извън Китай, заразявайки гражданин на Тайван, който донесъл инфекцията в Тайван и сега е в критично състояние в тайванска болница.

Здравните власти в региона все още не са казали, че този щам на птичи грип е постигнал предаване от човек на човек, но изглежда все по-вероятно, че такава заплаха или вече съществува или ще се развие много бързо. Това е, защото вирусът се разпространявал сред пилета, без да са показвали никакви симптоми. Вирусът не разболява пилетата, с други думи, позволява на пилетата да са „тихи носители“ на вирус, който може лесно да се прехвърли на нищо неподозиращите хора.

Вирусът H7N9 е „тройна рекомбинация“, който съчетава генетичен код от три различни щама грипен вирус. Това го прави „… един от най-смъртоносните грипни вируси, които сме виждали досега“, заяви Кейджи Фукуда, помощник-генерален директор за здравна сигурност със Световната Здравна Организация. „Това е необичайно опасен вирус за човека.“

Тъй като вирусът може спокойно да се разпространи сред пилета, непоказващи симптоми, почти със сигурност още стотици души вече са били заразени с него. През следващите седмици вероятно ще видим още повече жертви в болниците и убити от H7N9.

Дали предаването от човек на човек вече е факт?

Както съобщават новините на Yahoo, китайският представител на Световната Здравна Организация Майкъл О’Лиъри дава данни, показващи, че половината от хората, заразени с H7N9, не са имали контакт с пилешко.

Ако това е истина, ще е силно доказателство, че H7N9 вече е постигнал „предаване от човек на човек“, превръщайки го в „грип кошмар“, който може вече да се разпространява сред населението. Това обаче все още не е доказано. Необходимо е повече наблюдение, преди това заключение да може да бъде обосновано.

„Ако H7N9 се адаптира стабилно към хората, вероятно ще срещне малко или никакъв човешки имунитет“, пише Питър Хорби от Nature.com. „Откриването и проследяването на частично адаптиран към човека H7N9 вирус в един огромен град като Шанхай или Пекин ще бъде трудно. Проследяването на напълно адаптиран вирус би било невъзможно и може лесно да се разпространи на национално и международно ниво. Източен Китай сега е един от най „свързаните“ центрове на население в света. Седемдесет процента от световното население извън Китай живее в рамките на два часа от летище, свързано с регионите на вируса, с директен полет или една връзка. Ограничения за пътуване или проверки на границата няма да задържат грипната пандемия за дълго.“

Пазете се от маркетинга на ваксини

Разбира се, всички имаме право да бъдем скептични за всяването на страх от птичи грип. Ние знаем, че както Световната Здравна Организация (WHO) така и Центъра за Контрол и Превенция на Заболяванията (CDC), рутинно преувеличават за инфекциозните заболявания с главна цел, увеличение продажбите на ваксини.

Световната Здравна Организация известно обяви „пандемия шеста фаза“ ​​при последното огнище на грип, и едва по-късно научихме, че повечето от вземащите решения от СЗО са получавали финансови рушвети от производителите на ваксини.

От всичко, което знаем в действителност, компаниите за ваксини всъщност разработват и освобождават тези биологични оръжия в Китай, за да продават повече ваксини. Точно този сценарий вече е описан от китайски полковник …

Биологично оръжие на правителството на САЩ ли е H7N9?

Полковник Dai Xu от Народната Освободителна Армия заяви в началото на април, че H7N9 е био-психологическо оръжие, проектирано от западните сили и пуснато в Китай, за да дестабилизира региона. Коментарите му са отхвърлени от китайското правителство, но зад кулисите много хора мислят, че той може да е прав.

Ние вече знаем, например, че армията на САЩ рутинно работи върху разработването на нови смъртоносни щамове на грип като част от изследвания на биологични оръжия. Това не се оспорва. Вярно е също, че биологичните оръжия са изчезнали от лабораториите на правителството на САЩ, включително и Националната Лаборатория Галвестън в Тексас.

Така че идеята, че биологично оръжие, разработено от американското правителство може да намери пътя си към Китай, не е толкова пресилена, както може да изглежда първоначално.

Има го също и факта, че САЩ и Китай вече са във война по много тайни начини. Например Китай рутинно краде американски военни тайни и САЩ открито се занимава с агресивна валутна война, която вреди на Китай. В същото време, Китай играе „игри на война за дълг“ с Американски дългови вложения, дори докато САЩ подкопава стойността на този дълг чрез процеса на създаване на валута чрез Федералния Резерв.

Много повече се случва зад кулисите, отколкото се докладва по CNN, и идеята, че това може да е в царството на биологичните оръжия не е неприемлива. Освен това,  пандемията също обслужва интересите на държавата, защото всеки път, когато има паника, повечето хора инстинктивно търсят правителството да ги спаси.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Mike Adams

By admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *