(NaturalNews)

Големият въпрос : Кога точно започва това незаразно, ненаследствено „разстройство“ на клетките, че съвременната наука наистина да може да открие лек? Отговорът на този въпрос е сложен, но обясним. На първо място, питането на лекар, онколог или диетолог, „Кога започва ракът? “ е все едно да питаш някой, който да ви каже точно кога е заспал. Те не знаят. Никой не знае точно кога и къде започва ракът в тялото. Лекарите просто не знаят. Генетично модифицираните (ГМО) храни доставят малко количество съставки от „агент Ориндж“ в кръвта ви и мутират вашите клетки с течение на времето. Колко дълго време от тази мутация на клетките е необходимо, за да съкруши един от вашите жизненоважни органи или да притисне белите дробове или мозъка ви? Ами зависи колко от тях ще се ядат, колко често и за колко дълго. Генетично модифицираните зеленчуци съдържат хербициди, които допринасят за така наречените суперплевели и са свързани с прословутия „Агент Ориндж“, използван във Виетнам. Искате ли да умрете бавно като плевел в поле от култури на Монсанто?

Това е една непрекъсната мутация на клетките от редовното консумиране на пестициди; с други думи, това е ефектът от натрупване на токсини с течение на времето. Този вид рак не се предава по наследство; напротив, той се създава във вътрешността на тялото и увековечава, докато често е твърде късно, за да бъде победен или както ще иска да повярвате „ръководството на хронични грижи“.

Задайте си тези четири ВАЖНИ въпроса за това, кога започва ракът:

1. Дали ракът започва в момента когато получите 25-35 ваксини преди навършване на 6? Повечето ваксини, включително и противогрипната ваксина, съдържат живак (тимерозал), алуминий, формалдехид и други емулгатори и химически добавки, които са „шок“ за имунната система и замърсяват централната нервна система и мозъка. Някои полиомиелитни ваксини са доказали, че носят ракови вируси и това е признато от най-добрите учени, които са помогнали да се създават и са ги насърчавали!
(http://www.naturalnews.com)

Време е да научите за 11-те най-токсични съставки във ваксините и техните странични ефекти.
(http://www.naturalnews.com)

2. Дали ракът започва още в утробата на майката, когато тя консумира ГМО и хранителни „агенти“ и когато бебетата се хранят с бебешка храна, направена с химикали, като чешмяна вода и тежки метали? Глифозат (РаундЪп – водещата марка за хербициди в света) е открит в 100% от бременните майки, изследвани за ГМО токсини в кръвта им. Вижте резултатите от този тест точно тук:
(http://www.naturalnews.com).

3. Дали ракът започва, когато пиете мляко, пълно с rBGH хормон и ядете меса, пълни с хормони? В няколко проучвания изследователи на рака, са установили, че диета на растителна основа и по-ниска консумация на алкохол значително намалява риска от рак на гърдата. Много конвенционални фермери използват хормони, за да подсилят добитъка, карайки кравите да произвеждат по-високи от естествените количества мляко и подхранвайки пуйки, пилета и прасета през последните няколко седмици преди клането. Тези хормони се прехвърлят директно в кръвообращението на хората, които ги консумират и хормоналния им баланс се разваля.
(http://www.greenmedinfo.com)

4. Дали ракът започва, когато ядете генетично модифицирана царевица, соя, рапица и памучно масло и животните, които консумират ГМО фуражи (като царевица и люцерна)? Повече от 90% от тези общи „основни хранителни продукти“ на Американската Хранителната Индустрия са свързани с пестициди, хербициди и инсектициди, които причиняват рак при животните, и не говорим само за лабораторни плъхове!
(http://www.infowars.com)

Знаете ли, че хората имат 96% същото ДНК, като всички други животни на планетата?

Запомнете, никога не яжте мононатриев глутамат (MSG), аспартам, сукралоза или сорбитол, тъй като всичките са ГМО, измислени в лаборатория, синтетични хранителни вещества, които карат клетките да мутират, да се делят и размножават неконтролируемо. Подлагайте под съмнение лекарствата на Западната Медицина и никога не пийте вода от чешмата. Спрете рака преди да се е появил, като не го консумирате на първо място. Спрете „горивото“ на звяра и ще му отсечете главата.

Ракът не „се появява“ просто така

Според д-р Джоел Фурман, „Много е необичайно да се родите с увреждане на ДНК. Този вид повреда се натрупва с течение на времето от излагане на токсини или липса на микроелементи. Микроелементите в зелените зеленчуци не само предотвратяват такова увреждане; те също поправят и възстановяват всички щети, които може да са настъпили. Промените в ДНК на клетките, които водят до рака се наричат ​​’епигенетични.’ Те са постепенни промени, които настъпват с течение на времето и се натрупват, докато се получи достатъчна промяна за преодоляване на нормалните механизми за контрол на клетката. Ракът не се появява просто така; той се получава след много години на самобичуване“.

Ракът започва с липсата на знания за това, което ядете и какво слагате върху кожата си. Ракът свършва с познанията за органична храна, органични естествени лекове и изцеждане на сок от сурови зеленчуци. Преминете от частично ГМО до 100% органично и ще видите незабавна промяната в здравето си! Вашите клетки и ДНК-то ви заслужават само най-добрата и най-чиста храна на планетата. Един живот на биологични храни е по-евтин, отколкото всяко конвенциално лекарство или средство за лечение на рак. Разберете как да предотвратите, лекувате и да останете излекувани от здравната измама на последния век. Не яжте рак и той няма да ви изяде!

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

By admin

5 thoughts on “Основи на Здравето: Кога започва ракът?”
  1. Великолепна статия!Колкото повече хора я прочетат,толкова по добре за тях,за здравето им и за семейството им.Работя в хистологична лаборатория и това което съм видяла за 21 години ме провокира да спазвам екологичен начин на живот!

    1. Най-трудното тук е да си набавим тези екологични продукти. Вие от къде се запасявате с чисто месо без хормони, зеленчуци без пестициди и т.н.

  2. Толкова години замърсяване на почвата и водата- от къде може да идва чиста и незамърсена храна( органична)???????????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *