(NaturalNews)

Тъй като химиотерапията е изобретена от нацистките учени преди 70 години, а мамографиите излагат пациентите на радиация, което само по себе си причинява рак, нека да забравим всичко, което знаем за няколко минути, за превенция и лечение на рак и да потърсим причините за това чудовище, което убива над 750 000 души годишно в Съединените щати. Западната политиката на токсични храни и безполезни лекарства е обсадила гражданите по целия свят. Налице е ЛЕК ЗА РАКА и той не включва хирургия, химиотерапия, лъчелечение, фармация или някакъв съвет, който ще получите от конвенционалната медицина.

Знаете ли, че нито едно от престижните медицинските училища в Съединените американски щати не включва в програмата си за обучение класове, свързани със здравословно хранене или натурални средства за лечение? А знаете ли също така, че 75 процента от лекарите в света отказват химиотерапия за себе си?

Органични храни, билки и хранителни добавки не може да лекуват рак за една нощ. Това е добре известен факт. Или не е? Вашият лекуващ лекар успял ли е да ви промие мозъка? Телевизията убедила ли ви е, че хората с онкологични заболявания се нуждаят от операция, химиотерапия и радиация, за да имат някакъв шанс? Изключете телевизора точно сега и изхвърлете вестника! Вие, заедно с милиони други хора, сте жертва на една голяма заблуда. Можете да се обърнете на 180 градуса в момента!

Ракът не може да оцелее в добре снабдено с кислород и алкализирано тяло, той вирее в кисела среда, в която синтетични храни, напитки, лосиони, дезодоранти, козметика и лекарства задушават клетките и отслабват имунната система.

Биологичните храни и продукти имат репутация на твърде скъпи, за да се купуват редовно, но това, което е сто пъти по-скъпо, отколкото органични продукти, е сметката за химически обработки на рак и инвазивната хирургия, които дори не лекуват рака. Време е да ви запознаем с 10-те най-страшни „причинители“ на това заболяване.

Топ 10 на причините за рак на гърдата

1. Хормони в месо и мляко: На повечето крави, прасета, пилета, пуйки и риба, отглеждана във ферма се дават изкуствени хормони, за да ги направят или по-големи, или да произвеждат неестествени количества мляко или яйца с неестествена честота. Това причинява инфекции, депресия, рак и други заболявания в самите животни, а ние ги ядем. Много добра алтернатива за набавяне на протеин са суперхрани като спирулина и хлорела.

2. Мамограми, стоматологични снимки и летищните скрининг машини: Дали рентгенологът ви казва какви са опасностите от рентгена преди да изтича от стаята, за да избяга от смъртоносните лъчи? Защо прегледа за рак се извършва с машина, която причинява рак? Дали вашият зъболекар ви уверява, че новият им дигитален рентген е толкова безопасен, че можете да се подлагате на лъчението му, дори при всяко посещение. А знаете ли, че може да откажете да минете през рентгените на летището или никой не ви е казал и това?

3. Алуминий в антиперспиранти и дезодоранти: Знаете ли, че повечето тумори при рак на гърдата произхождат от горния квадрант на гърдата близо до подмишницата, където се прилагат всички тези „добре ухаещи“ химични вещества и алуминий, които блокират потта? Потърсете органичен дезодорант, без алуминий. Спрете използването на антиперспиранти и възстановете щетите.

4. Токсична козметика: Кожата е най-големият орган. Най-общо казано вие прилагате нефт и каменовъглен катран върху най-големият си орган, който поглъща всичко и го изпраща бързо чрез кръвта и заразява други органи, които се опитват толкова трудно да филтрират токсините от храната и водата. Вашият дерматолог също живее в голяма къща и е собственик на няколко коли и е „нормално“ да не ви предупреждава за парабените и фталатите. Започнате да купуват органична козметика и възстановете щетите, които сте направили.

5. ГМО соя и царевица: Почти всичката соя в Америка е генетично модифицирана и води до увреждане на здравето. Пиете ли соево мляко? Сменете го с бадемово или оризово мляко веднага. Защо? Соята съдържа хемаглутинин, вещество, което насърчава червените кръвни клетки да се слепват едни с други. Плюс това консумацията на соя увеличава естрогена. Добавете и изкуствените хормони от месото и млякото и можете да спрете да се чудите от къде произхождат туморите на гърдата. Премахнете соя и царевица от диетата си.

6. Изкуствени подсладители: Може би няма човек, който да не е чувал за аспартама, но са малко тези, които са запознати с истинската му същност – отрова. Фармацевтичната индустрия е направила цяло състояние от този, причиняващ рак, фалшив заместник на захарта. Почти всяка дъвка, бонбон, течно лекарство или храна съдържат аспартам, сукралоза или сорбитол. Използвайте органична захар, спортувайте и възстановете щетите.

7. Флуорирана вода: Не, това не е естествено срещащ се минерал в природата, който минава през вашите тръби. Не, той не предпазва от кариес, той го причинява. Не, той не почиства водата, а я замърсява с токсични материали, които извличат минералите от собственото ви тяло и отслабва имунната система. Флуорирана вода действа като гориво за рака на гърдата. Пийте минерална и изворна вода за възстановяване на щетите.

8. Фармацефтика: Фармацефтиката иска болни и умиращи, за да може да печели още и още пари. Посетете хомеопатичен лекар, за да получите съвети относно храненето като превенция и лечение на рак на гърдата.

9. Изкуствени оцветители и консерванти: Почти всички изкуствени оцветители в храните са приготвени в химична лаборатория. Хранителни консерванти като натриев бензоат, BHT и BHA насърчават развитието на ракови клетки. Яжте много цветни органични плодове и зеленчуци.

10. Сапуни, шампоани, пасти за зъби и лосиони (включително слънцезащитни кремове): Отново, това, което прилагате върху вашата кожа, скалп, зъби и венци прониква в кръвния поток.

Лъжи на медии и лекари „шарлатани“  за рака

Как лекари, онколози и фармацефти биха имали този висок стандарт на живот, ако просто ви кажеха кои са причинителите на рак?

Различни видове рак нападат всеки втори мъж и всяка трета жена в САЩ, това не ми звучи просто като лош късмет или генетика. Знанието е дар, който след като вече го имате никой не може да ви го отнеме. Тази информация е животоспасяващ подарък и може да го използвате за себе си, семейството и приятелите си. Човешкото тяло е създанено да живее над 100 години, нека се убедим в това сами!

 

Автор: S. D. Wells

Източник: http://www.naturalnews.com

By admin

3 thoughts on “Основи на здравето – Топ 10 на причините за рак на гърдата”
  1. Много ми хареса статията и всичко е вярно. Молбата ми е ПИЙТЕ минерална вода, но не и от пластмасова бутилка, използвайте натурални, био продукти (вече има много добри – потърсете ги, но се интересувайте как се произвеждат защото в света съществува и био земеделие , където не се пръска с отрови, дори трактор не оре земята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *