(NaturalNews) Стан и Барб Рутнер са имали и преди срещи с рака. Барб преодолява рак на гърдата с традиционни лечения. Стан успява да се измъкне от Неходжкинов лимфом след шест месеца лечение. Но този път, те са по-стари и изглежда края на Стан е близо. Стан Рутнер, пенсиониран стоматолог, е с диагноза рак на белия дроб, с метастази в мозъка му. Диагнозата му го заварва неподготвен. Мислил си, че е просто грип, защото е имал хронична кашлица. Бил е към края на 70-те години и справянето с традиционните лечения за рак е щяло да бъде по-трудно, отколкото е било преди. Този път радиацията и химиотерапията са го изтощили напълно. Той едва пишел, а  краткосрочната му памет била напълно поразена. Той бил отлабнал, с мускулна атрофия и липса на енергия.

След кръг на неуспешни лечения, състоянието му се влошава с пневмония и той е приет в болница, на кислород 24/7.
Докторите са му казали, че му остават 2 седмици живот.

Изненадваща интервенция, предложена от дъщерята на Стан и нейния съпруг

Както Барб, така и Стан, са използвали алтернативни техники в ограничена степен като помощници на своите традиционните лечения. Но това, което Корийн, дъщерята на Стан, предлага, е лечение с канабис.

За щастие, семейство Рутнер пребивават в Северна Калифорния, първият щат, в който марихуаната за медицински цели е легализирана.

Разбира се, това не е марихуаната за пушене. Калифорния е мястото, където са проведени много изследвания, при които са изолирани канабиноиди за лечение извън THC, който е психотропен елемент в марихуаната.

Човешкото тяло има рецептори, известни като Ендоканабиноидна система, които очакват канабиноиди от канабис, включително THC, за да лекуват и създават хармония в тялото.

Разбира се, това е малко известно на населението, особено в страни, където медицинската марихуана не е легализирана.

След направено проучване и запознаване с материята, Корийн предлага на Стан да започне да приема капсули с канабиноиди, извлечени чрез инфузия с кокосово масло. Скоро след началото, той вече бил  в състояние да спи нормално и да яде, а след още няколко дни вече нямал нужда от резервоара с кислород.

Той започнал да се чувства по-енергичен и обнадежден. Тогава  започнал да ходи с проходилка, а след това и без проходилка. Обратът бил невероятно бърз.

През януари 2013 г. резултатите от ядрено-магнитния резонанс на Стан били: “ Няма доказателства за рецидивираща болест.“ Ракът на белия му дроб и на мозъка са били напълно изчезнали. Стан все още използва по-малки количества капсули канабис за поддръжка.

Източник: http://www.naturalnews.com/042978_cannabis_cancer_cure_terminal_patient.html#ixzz2lFuaSxvg

Автор: Paul Fassa

Превод от английски на български

By admin

4 thoughts on “Пациент на 80 с дадени две седмици живот се излекува с канабис”
    1. Искат хората да го поискат, иначе сами няма да пуснат кокала, а доста хора все още са заблудени -_- даже няма значение „ТЕ“ какво искат, а ние какво искаме 😀

  1. Най-правилен подход имат държавите в Югоизточна Азия – Малайзия и Сингапур прилагат британската научна бесилка за търговците на канабис приятен чичо с черна униформа ги тегли на кантара, казва „I am going to send you to a better place than this God bless you“, слага внимателно примката така, че възела да е под лявото ухо, отваря трапа и ги оставя да увиснат вътре. В Индонезия се запознават със специална група от местната Жандармерия, която пълни сърцата им с олово.

Напиши коментар

Добави обява

×
×