(NaturalNews)

Австралийска жена в средата на 50-те наскоро публикува видеоклип в YouTube, обяснявайки как е елиминирала своя етап IV рак на белия дроб с канабис, след като ѝ е била дадена смъртна присъда от шест месеца без лечение. Нейният онколог е предложил химиотерапия като опция, но това нямало да излекува рака ѝ. Това щяло само да удължи живота ѝ с няколко месеца със страничните ефекти на химиотерапията.

Паднали духом, тя и съпругът й се молили за решение на дилемата ѝ. Тя е била шокирана, защото никога не е пушила тютюн през целия си живот, а сега трябвало да умре от рак на белия дроб в рамките  само на няколко месеца. Дъщеря им предлага да погледнат в интернет и да търсят информация  за лечение на рак с  канабис.

Имайте предвид, че това е Австралия, една нация/континент без никакви позволения за медицински канабис, но много подкрепяна от правителството мейнстрийм медицина. Дамата, чиято обстановка предполага комфортна средна класа на съществуване, не разкрива името си дори на видеото в YouTube. Повечето от линковете за лечение с канабис са от САЩ.

Естествено, тя е трябвало да намери нелегални източници на масло от канабис, за да продължи. В същото време, тя е приемала таблетки за химиотерапия Tarceva от нейния онколог, и ги е вземала както е било предписано. Било ѝ е казано, че Tarceva може да забави развитието на рак, но въпреки това няма да я отърве от него или да доведе до ремисия.

Как се е занимавала с канабис

Особено смело е за тази жена да  направи  презентация в YouTube и да осигурява обратна връзка.

Запазвайки своята анонимност,  тя показва снимки от ПЕТ скенера преди и след  видеото, за да се докаже, че канабисът наистина премахва всички следи от рак на белия ѝ дроб в рамките на три месеца.

Тя споменава в текста под YouTube видео презентацията, че е получила много помощ от Facebook групата, наречена „Cannabis Oil Success Stories“ (Успешни истории с масло от канабис). И е получавала диетични съвети, включително да се въздържа от захар с насърчение от Крис Уарк от сайта Chris Beat Cancer (Крис побеждава рака).

Първите й опити с масло от канабис са били твърде много за нея. Психотропният ефект на THC е бил твърде много за нея, дори и с ниски дози. Така, че тя осъзнава, че не е възможно да достигне до необходимото 1 милилитър (мл) масло от канабис дневно, за да излекува рака си.

Тя и съпругът й проучват допълнително и откриват това, което те наричат техен „метод на задната вратичка“ за доставяне на масло от канабис. Те смесват половин мл масло от канабис с половин мл кокосово масло и го поставят в спринцовка.

Спринцовката се е вкарвала анално, за да се въведе тази комбинация два пъти дневно, давайки й ползите от 1 мл канабис ежедневно, без нежеланите странични ефекти на напушване от марихуана.

Китайската медицина също свързва червата към белите дробове енергично. Това е една пътечка в тази система. И озонотерапията  за лечение на пациентите с белодробен карцином, обикновено се инжектира анално.

Австралийската дама уведомила онколожката си за използването на маслото от канабис, но тя е казала, че не може да го одобри, защото това е незаконно. След последното ѝ посещение, за да се потвърди липсата на рак в белия дроб, онколожката й казала, че тя е в добро състояние, но това няма да продължи.

Може би това е прогнозата на онколога въз основа на рецидиви от „конвенционалните“ терапии. Нейното лечение с канабис е започнало на 20 май 2014, и ракът й изчезва до 03 септември 2014 г. В рамките на три месеца нейното лечение със „задна вратичка“ с масло от канабис е излекувало рак на белия ѝ дроб фаза IV!

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Paul Fassa

By admin

6 thoughts on “Пациент с рак в терминална фаза IV на белия дроб по чудо излекуван с масло от канабис”
  1. А защо у нас въпреки, че лекува арестуват хората които го садят! За да са непрестанно болни и да печелят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *