(NaturalNews)

С грипния сезон зад гърба ни, определено не е време да сме пасивни и отпуснати към грижата за имунната ни система. Сега е най-подходящото време да мислим за отглеждане, събиране и използване на ключови противогрипни билки, които предпазват от вируси и бактерии.

Истинският грипен боец не е коктейл, инжектиран в ръката, а по-скоро естествен антивирусен, антибактериален, имунно засилващ склад. Една чудесна лекарствена храна, която процъфтява сред нас е бъз. Този Спартански боец на грипа е бил използван през историята за възпиране на грипни вируси. Всъщност през 1995 г. цяла епидемия от грип е осуетена в Панама с използване на бъзово лечение.

Защо тогава се нуждаем от инжекции с противогрипна ваксина?

С търговски реклами, популяризиращи грипните ваксини на всяка крачка, е лесно да позволим на други „по-знаещи“ акредитирани хора да мислят вместо нас. За някои е много по-лесно да минат, да запретнат ръкав, да вземат коктейлната инжекция право в рамото и да продължат самоуверено.

Всичко това звучи хубаво и полезно, но когато се стигне до там, има сериозни неочаквани последици, които произтичат от получаването и усвояване на ваксинации с тежки метали, здравната философия „бързо решение“:

Последица номер едно е нарастващият процент на аутизъм.

При проучване се откриват повишени нива на тимерозал при деца с аутизъм. Тимерозалът, консервант използван във ваксините, е известен с това, че инхибира метионин синтетаза с 50 процента ин витро. Нормалното функциониране на метионин синтетаза е абсолютно необходимо за биохимичното развитие на мозъка, вниманието и производството на важен детоксикиращ агент, наречен глутатион.

С увеличаването нивата на тимерозал в човешките тъкани, мозъчната функция се влошава като цяло. Аутизмът през 2000 г. е 1 на 150. Днес аутизъм засяга изумителните 1 на 50! Това е сериозна епидемия, която се нуждае от допълнително проучване. Осъзнаването за аутизма не е достатъчно. Време е да се признаят първопричините и да бъдем честни за произхода на аутизъм. ГМО, пестициди, пластмаси и бисфенол А (BPA), всичките те унищожават естествената човешка мозъчна функция, а тимерозалът от ваксинации води този тъмен парад.

Бъзът прави ваксините срещу грип да изглеждат смешни

Бъзът прави съвременните грипни ваксини да изглеждат отвратително, нелепо и лудо. Кой има нужда да се инжектира с формалдехид, живак и фабричните щамове грип, всичко това с надеждата да не се разболяваме?

Много по-мъдро и по-безопасно е да се включат бъз и други антивирусни билки в нечий живот, насърчаващи превенцията, вместо лудо инжектиране на тежки метали, индуциращи аутизъм ваксинации.

Защо не отглеждаме полета от тази прекрасна билка?

Бъзът расте диво в Северна Америка, Европа, Северна Африка и Западна Азия. През 2005 г. изследователи в Лондон изучават Черен Бъз и установяват, че е 99% ефективен в борбата с птичия грипен (H5N1) вирус. В Германия учени провеждат изследвания, които свързват антоцианините на бъза като повишаващи имунната функция. Бъзът съществено действа чрез стимулиране на производството на цитокини, които са уникални протеини, действащи като пратеници, помагащи за регулиране на имунния отговор. Техните проучвания разкриват, че антиоксидантните сили на бъза са по-големи от същите дози на витамин Е и витамин С. Освен това е установено, че тази дейност, също така намалява подуване на лигавицата и синусите.

Бъзът не чака грипа, той стои в офанзива

Тъй като грипните вируси не могат да се възпроизвеждат, те използват ДНК от живи клетки, за да оцелеят. За да постигнат тяхното разрушение, грипните вируси пробиват живите клетъчните стени с упорита функция, наречена хемаглутинин. Тази грипна вирусна инвазия може да бъде напълно предотвратена с бъз, защото бъзът ефективно обезоръжава шиповете и спира действието на техните ензими.

По същество, продукцията на цитокини на бъза предотвратява инвазията на грипния вирус, преди да се стабилизира – много по-ефективна стратегия от инжекциите за противогрипна ваксина, пълна с тежки метали.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Lance Johnson

By admin

4 thoughts on “Плодът от бъз прави ваксините срещу грип да изглеждат като абсурдни коктейли отрова”
  1. Вярно е. Аз съм си правила сироп от плода на бъз. Всъщност казва се бъзак – ниският храст. Всички плодчета трябва да са тъмно сини, т.е. достатъчно узрели.

  2. I plodovete triabva da sa i meki i e po dobre da ne e ot hrasta a ot darvovidnia bazak do kolkoto znam

Напиши коментар

Добави обява

×
×