Инжекция-ваксина

(NaturalNews)

Ползите за общественото здраве, които често се приписват на ваксините са силно преувеличени и науката показва, че ваксините всъщност възпрепятстват нормалното имунно развитие, вместо да го подобряват. Тези са сред множеството неудобни констатации на полско изследване, публикувано в списание Прогресивни Здравни Науки през 2012 г., което излага измамата на ваксините, като подчертава как техните рискове далеч надхвърлят всякакви установени ползи.

Изследователи от Отдела по Детска Рехабилитация на Медицинския Университет в Бялисток в Полша разглеждат типично разписание за детска ваксинация в собствената си страна и го сравняват с тези на други страни по целия свят. Те оценяват неблагоприятните ефекти, свързани с прилагането на множество ваксини наведнъж, както и как отделните ваксини влияят на имунологичното развитие и отговор.

Били са взети предвид също и химически консерванти, адюванти и други общи добавки във ваксините, като е било отделено особено внимание, както на острите така и на хроничните постваксинални реакции от ваксините, които съдържат тези съставки. Като част от цялостния преглед са били  оценени повече от 70 научни справки, разглеждащи тези и други аспекти на протокола за ваксиниране.

Изследването обяснява: „Доклади в много полски и чуждестранни медицински списания ни водят до заключението, че постваксиналните усложнения сред децата могат да се наблюдават в спорадични случаи и са непропорционални спрямо ползите от ваксинацията в елиминирането на опасни заболявания в детска възраст“.

Уврежданията, причинени от ваксини далеч надхвърлят всякакви предполагаеми ползи

След разглеждане на историческите данни, Дорота Сенкевич и нейните колеги установили, че ваксините са причинили огромно количество от увреждания. Освен само неблагоприятните ефекти, свързани с ваксините, които включват неща като малки локални и сериозни реакции, като енцефалит, ваксините също така пречат на нормалната физиологична прогресия на естествения имунитет.

При нормално детско развитие, неспецифичният имунитет се формира постепенно с течение на времето, като започва още в утробата с прехвърлянето на майчините антитела към детето и продължава в ранното детство. Този естествен процес на имунно формиране, установява цялостния имунитет към различни заболявания, с проявяването им.

Но ваксините пречат на този процес, като прескачат неспецифичното имунно формиране и бомбардират специфичния имунитет с антигени, адюванти и химикали. В най-добрия случай, тези инжекции осигуряват временен имунитет с изискването да се дават „засилващи“ дози на редовни интервали, за да го поддържат. В най-лошия случай, това прескачане създава трайни имунни щети, като потенциално задейства автоимунно заболяване и други вреди.

Изследването обяснява: „… експериментални доказателства, ясно показват, че едновременното прилагане на най-малко 2 до 3 имунни адюванти или повтаряща се стимулация на имунната система с един и същи антиген може да преодолее генетичната устойчивост към автоимунитет“.

Ваксинната наука е погрешна, тъй като истинският имунитет може да дойде само по естествен път

Имунната система също така е изключително сложна, като е проектирана по такъв начин, че да осигури няколко слоя на защита срещу външни нашественици. Но ваксините пречат на тези слоеве – и тъй като са далеч от съвършени, без възможност някога да се усъвършенстват от човека, те заплашват от увреждане на истинския имунитет, в някои случаи за постоянно.

Това е особено вярно по отношение на адювантите във ваксините, за които се твърди, че стимулират имунен отговор. Почти е невъзможно да се балансират тези адюванти, заедно с консервантите, субстратните протеини и другите добавки във ваксините, за да се постигне правилен имунен отговор, което поставя много хора под риск.

„… докато е общоприето, че активността и токсичността на имунните адюванти трябва да бъде адекватно балансирана, за да се постигне необходимата имунна стимулация с минимални странични ефекти, на практика е много трудно да се постигне този баланс,“ обяснява доклада.

„Това е така, защото същите тези адювант-медиирани механизми, които водят до имуностимулиращите ефекти на ваксините са в състояние да предизвикат различни странични ефекти.“

Пълният текст на доклада на английски можете да откриете тук: http://www.rescuepost.com

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Ethan A. Huff

By admin

4 thoughts on “Полско изследване казва, че ваксините нямат никакви исторически ползи и продължават да предизвикват неврологични увреждания”
  1. Не ви ли е срам да лъжете хората така нагло – с цитиране на анонимни изследвнаия от "учени", за които никой не може да потвърди дали съществуват????
    А какво ще кажете за това изследване от реномирано издание? http://vaksinite.wordpress.com/2014/05/20/vaksinite-nyamat-vryzka-s-autizma/

    1. Тогава гледайте филма на Робът Дениро за ваксините и ще разбетете как са ни лъгали относно това, че ваксините нямат връзка с аутизма, а било точно обратното те причиняват аутизъм.

  2. Моето дете има много сериозен проблем след поставянето на петвалентна ваксина! Не говорете след като не сте запозната!

  3. Всеки има право на мнение, Аз лично съм против тези ваксини.Имам много познати които си пострадаха от тези ваксини. Но всеки има глава на раменете си и да прави това, което смята, че е правилно.

Напиши коментар

Добави обява

×
×