Чесън-нож-дъска-за-рязане

Първо се появява човек, който лекува своя 4-ти етап на рак на простатата с хлебна сода. После жена лекува рака си със сок от моркови, а преди известно време един земеделски производител от Великобритания излекува рака си със сок от пшенична трева. Сега има едно засенчено проучване, доказващо, че чесънът убива раковите клетки на мозъка, без странични ефекти.

Няма никакви пари във всяко от тези – само изцеление. По дяволите! Как раковата индустрия ще експлоатира жертвите на рака и ще създава огромни приходи от набирания на средства, ако този тип новини се разчуе?

Малка група от изследователи от Медицинския Университет на Южна Каролина е открила нещо, което е полезно за всеки, който е склонен да консумира много чесън. Те открили, че някои сероорганични съединения в чесъна убиват раковите клетки на мозъка, без да пречат на здравите клетки.

Но те направиха това през 2007 г.! Това не се разпространи много в пресата, ако изобщо се е чуло за него. Дали сме пропуснали нещо? Може би Голямата Фарма се опитва да разбере как синтетично да създаде тези съединения, за да получи патент и да плати на Агенцията за Храните Лекартвата за одобрение, след като предложи несигурни документи от откъслечни проучвания.

Дали това е полезно за раковата индустрия, предстои да се види. Но резултатите от това проучване не са получили много внимание от преобладаващата преса. Очевидно, не е имало дори и пулсации в медицинските учреждения.

Вместо да използва проучването, за да продължи да търси естествени методи за спиране на рака на мозъка в зародиш, раковата индустрия насърчава започването на „доказани медицински лечения“, като хирургия, лъчева и химиотерапия, възможно най-рано. Но тези „лечения“ са доказани, че правят пари.

За това засенчено изследване за чесъна и рака на мозъка

Трима изследователи са работили в екип в Южна Каролина за ин витро анализ на това, какво могат да направят три естествени съединения на чесъна на мозъчни ракови клетки, по-специално глиобластом, най-бързо нарастващият раков тумор на мозъка при възрастни. Култивирани са два вида ракови клетки на глиобластом и са им приложени три серни съединения от чесън.

Съединенията са диалил сулфид (DAS), диалил дисулфид (DADS) и диалил трисулфид (DATS). И трите са доставили цитотоксични (умъртвяване на рак) ефекти, особено DATS, който е „индуцирал клетъчна смърт чрез създаване на реактивни кислородни видове (ROS) и пътека на медиирани митохондрии“.
Тези съединения са били в състояние да пробият през кръвно-мозъчната бариера, за да предизвикат апоптоза на раковите клетки и да предотвратят бъдещия им растеж.

Интересното е, че това, което се подразбира от контекста на резюмето на проучването за защитата срещу канцерогенеза, предоставена от тези серни съединения на чесъна, вече е била известна.

Изследователите са се опитвали да определят механиката на това как тези съединения са толкова защитни.

Те са открили как, дори и повече от това. Те са изолирали точните механики, описали са ги подробно в проучването и са установили, че тези съединения са повече от защитни. Те правят това, което понастоящем приетите процедури за рак на мозъка би трябвало да правят, но не го правят, като оставят другите здрави клетки непокътнати, което също не се получава със „приетите“ лечения.

Препоръчително е скилидките чесън да се белят и да се излагат на въздух в продължение на 15 минути, за да се освободят тези съединения. Някои дори казват да се счукват за повече излагане и след това да се консумират сурови, за да се получат всички ползи. Това може да не изглежда съблазнително за повечето хора. Но със сигурност бие бавната и мъчителна смърт на съвременното лечение.

Иточник: http://www.naturalnews.com

Автор: Paul Fassa

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×