доналд-тръмп-маска

Президентът Тръмп обяви късно снощи, че и двамата с първата дама Мелания Тръмп са с положителни резултати за covid-19. В неговия туит той казва: „Ще започнем незабавно процеса на карантина и възстановяване. Ще преживеем това ЗАЕДНО! ”

Но този резултат от теста означава ли нещо? Вече знаем от многобройни медийни съобщения – включително NY Times – че по-голямата част от „положителните“ резултати от теста са неверни.

Нито президентът Тръмп, нито Мелания Тръмп показват симптоми на заболяване, така че те не би трябвало да се квалифицират като болни от коронавирус.

Освен това президентът Тръмп най-вероятно все още приема хидроксихлорохин като превантивна мярка, което означава, че реалният му риск да проявява симптоми на заболяване е изключително нисък, въпреки 74-годишната си възраст.

Тази диагноза вероятно е безсмислена. Тестовете, използвани в момента за диагностициране на „положителни“ случаи, са изключително ненадеждни и могат да бъдат предизвикани от почти всяка предишна коронавирусна инфекция, като коронавирус от обикновена настинка.

Всъщност почти всички глобални тестове за covid-19 са безсмислени от научна гледна точка. Тъй като няма научно обоснована увереност нито в точността, нито в специфичността на такива тестове, те не предлагат полезна информация на някой, който е с положителни или отрицателни реултати.

Тръмп имаше срещи, насрочени за петък и събота съответно във Флорида и Уисконсин, но е малко вероятно те да състоят“, съобщава Breitbart.com. Но изглежда безсмислено да се променя графикът на президента въз основа на резултат от тест, който изобщо не е надежден.

Някои потребители на Brighteon.social предполагат, че диагнозата covid-19 може да е прикритие за Тръмп, който се крие, докато активира военен отговор срещу леви бунтовници и дълбоки държавни предатели. На този етап това е чиста спекулация, но изглежда, че Америка се насочва към сценарий за гражданска война / въстание, при който президентът ще трябва да предприеме извънредни мерки, за да защити себе си и членовете на семейството си от опит за дълбок държавен преврат.

Внимавайте за обезумели левичари, които сега публично се надяват, че Тръмп ще умре от заразата, защото това са лудите, които искат смъртта му.

В действителност е много малко вероятно президентът Тръмп да бъде наранен от вируса, тъй като повечето смъртни случаи от типа covid-19 се случват сред възрастни хора, които са убити от вентилатори или които страдат от множество тежки здравословни състояния като високо кръвно налягане или инсулти.

Истинският въпрос тук е, че ако Тръмп наистина е заразен, тогава Тръмп случайно ли е заразил Джо Байдън, тъй като и двамата кандидати крещяха и плюха един по друг по време на неотдавнашния дебат?

И заразен ли е и фалшивият модератор на Fox News Крис Уолъс, тъй като той седеше точно пред тях, без да носи маска? Не би ли било това най-ироничната история за годината, ако президентът Тръмп зарази Крис Уолъс с коронавирус, докато Уолъс го прекъсна 75 пъти за 90 минути?

И накрая, Джо Байдън визуално изглежда в много по-лошо здраве от Тръмп, така че ако Байдън се зарази, той изглежда би имал много по-висок риск от сериозни усложнения или смърт. Тогава, ако Джо Байдън изчезне в карантина, никой няма да разбере, тъй като той така или иначе почти никога не се появява на публично място.

Автор: Mike Adams

Източник: www.naturalnews.com

Напиши коментар

Добави обява

×
×