Всеки, който някога се е опитвал да отслабне и да държи на разстояние излишните килограми знае колко трудно може да бъде. Хората на диета са постоянно в търсене на нов продукт или хапче, което ще им даде предимство и ще им помогне в борбата с килограмите. Проблемът е, че не хапче „чудо“ ще направи загуба на тегло реланост, а упоритата работа и отдаденост. Освен това, много от тези хапчета не са безопасни и  осигуряват само временни резултати. Хранителен режим и упражнения са от ключово значение за намаляване на теглото.

Все пак, има някои билки, които могат да бъдат добавени към диетата, за да помогнат с наднорменото тегло. Тези билки идват във вид на хапче или течна форма и са взети директно от листата на растението, така че всички те са естествени. Те се използват за засилване на телесни функции, като обмяната на веществата, така че загубата на тегло да е малко по-лесна.

Тук са най-добрите средства за отслабване:

Екстракт от зелен чай: Тази билка има катехини (вид антиоксиданти), които са доказани, че увеличават на метаболизма и стимулират способността на организма да изгаря мазнините. Може да  вземате по две  хапчета от 400 мг  на ден или да добавите 20 капки от течността в питие или дори храна (като супа).

Рибено масло: Това е едно от най-популярните средства за загуба на тегло, защото е най-ефективно, когато става въпрос за изгаряне на мазнини. Рибеното масло съдържа омега мастни киселини, които карат организма да използва мазнините за гориво, вместо да ги складира.

Изследванията са показали, че добра рутина с упражнение в съчетание с рибено масло може да намали телесните мазнини и да ограничи апетита. Вземете между 1,00 и 2,00 грама на ден. Започнете бавно и постепенно  увеличавайте дозата.

L-глутамин: Използва се за борба с апетита, причинен от ниски нива на кръвната захар. Ниската кръвна захар предизвиква апетит и води до преяждане. L-глутамин е аминокиселина, която ще каже на мозъка, че сте сити и че тялото не е гладно. Взимайте по две 500 мг капсули три пъти на ден, за предпочитане преди всяко хранене в продължение на два месеца.

Зелено кафе на зърна: Това е едно от най-добрите природни средства за отслабване, тъй като съдържа съединение, известно като chlorogenis, за което е доказано, че увеличава усвояването на мазнини и възпира наддаването на тегло. Взимайте по 800 мг два пъти на ден, преди хранене, за най-добри резултати.

Тези билки ще предоставят на отделните лица малко допълнителен тласък, за да намалят теглото си по-лесно. Те не са хапчета чудо, но са безопасни, естествени добавки, които могат да дадат добри резултати.

 

Автор: Alex Jordon

Източник: http://blogs.naturalnews.com/natural-herbs-can-stimulate-weight-loss/

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×