пари-банкноти-пачки-хапчета

Интелигентните, сръчни лекари и смелите, състрадателни медицински сестри правят всичко възможно, за да отговорят на многото предизвикателства на настоящата криза с covid-19. Въпреки доблестните им усилия, covid-19 никога няма да бъде решен чрез порталите на днешната медицинска система, защото западната медицина е била стратегически разработена в продължение на няколко десетилетия, за да се възползва от болести и да победи лечебните методи.

Произходът на западната медицина датира от Джон Д. Рокфелер и група петролни магнати, които разшириха своите бизнес операции чрез отвличане на американски доставки на лекарства, чрез контролиране на информацията, преподавана в медицинските училища в САЩ и чрез преследване на лекари, и потискане на естествените лекарства, които са работили в продължение на стотици години. Настоящото потискане на хлорохин, хидроксихлорохин, ивермектин, хлорен диоксид, цинк, артемизинин (сладък пелин), глициризин, флавоноиди и други поддържащи имунната система витамини е само върхът на айсберга, разкривайки как алчните фармацевтични компании увреждат човешкия живот с цел печалба , възпрепятстващи резултатите на пациентите.

Днешната, склонна към грешки медицинска система е продукт на петролни магнати, които потискат билковите лекарства

Когато беше открито, че петролът може да се ползва за производство на патентоспособни, високорентабилни лекарства, Рокфелер се възползва от възможността да разшири своя петролен бизнес, прониквайки в американската медицина със силно пристрастяващи лекарствени формулировки с въглищен катран. Рокфелер купи германска фармацевтична компания, която произвежда химическо оръжие за Адолф Хитлер и той бързо го използва, инфилтрирайки доставките на лекарства в САЩ с поточна линия от имуносупресиращи лекарства, които допринасят за инфекциозни усложнения, хронични заболявания и рак, които са настъпващи с бързи темпове днес.

Разработени са нови формули за потискане на симптомите при пациенти. Тези лекарства никога не се отнасят до целия организъм и водят до нови цикли на странични ефекти и здравословни проблеми, които правят цялата медицинска система по-печеливша.

Стотици години на мъдрост, погребани

Рокфелер използва нарастващото си състояние, за да контролира Конгреса, принуждавайки представителите на САЩ да денонсират естествените лечебни методи като „ненаучно шарлатанство“. Докато поема контрола над Американската медицинска асоциация, Рокфелер предлага големи стипендии на медицинските училища, стига те да преподават неговата версия на медицината и лечението. Не след дълго печелившите лекарства заменили непатентованите от природата молекули, които бяха изследвани и използвани с успех в продължение на стотици години. Тъй като медицинската учебна програма стана контролирана, науката за медицината и нейният напредък бяха погребани. Използването на хранителни вещества и специфични фитохимикали и техните комбинации бяха забранени в медицинските училища. С течение на времето медицинските специалисти не познават начините, по които тялото се лекува, адаптира и как умът и сърцето играят роля в процеса.

Оригиналните лекарства бяха изтрити от учебниците по медицина и лекарите, които се опитаха да предадат тази мъдрост, за да спасят животи, бяха бързо преследвани от контролираните от Рокфелер медии. Медийните атаки бяха толкова тежки, че доведоха до преследване на лекарите. Тези лекари, които отказаха модела на Рокфелер, бяха лишени от лиценз, арестувани и затворени. Петролните лекарства на Рокфелер замениха стотици години фитохимични съединения и ботанически лекарства, които спомогнаха за възстановяването на хората от инфекциозни заболявания и други здравословни проблеми.

Понастоящем фармацевтичната индустрия харчи милиарди долари годишно, за да повлияе на законите, политиките и общественото възприятие, като увековечава начина на Джон Д. Рокфелер. Covid-19 не може да бъде решен изцяло от тази система, нито пък може да бъде изтрито някакво инфекциозно заболяване, защото произходът на тази система е в основата на проблема. Истината е, че медицинската грешка е третата причина за смъртност в Америка, като поглъща повече животи от covid-19, като в много отношения допринася за общата смъртност от това инфекциозно заболяване.

Автор: Lance D Johnson

Източник: www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *