Мазнините в коремната кухина може да причиняват много сериозни проблеми, дори да не сте с наднормено тегло. Трябва да опитате някои начини да загубите излишната мазнина около талията си. По-добрият вариант е да се губят мазнини по корема по естествен начин, вместо да се използват търговски продукти, които съдържат много химикали или други остри формули.

Вярвате или не, можете да се отървете от мазнините по корема чрез пиене на чудотворната напитка, точно преди да си легнете.

Проста напитка срещу коремни мазнини

Съставки:

  • 1/3 чаша вода
  • половин лимон
  • 1 чаена лъжичка настърган джинджифил
  • 1 прясна краставица
  • 1 връзка магданоз

Начин на приготвяне:

Сложете всички съставки в сокоизстисквачка.

Пийте редовно полученият сок преди лягане и ще загубите мазнините по корема само след няколко дни.

За по-добър резултат, пийте и други напитки, за да поддържате тялото хидратирано, а също и заедно с подходяща диета и упражнения.

Тази невероятна напитка има и други ползи за вас:

  • Тя детоксикира тялото. Лимон, краставица и джинджифил, всички тези съставки са добри за премахване на токсините от тялото си. Магданозът е особено добър за бъбреците и черния дроб, за детоксикация и прочистване.
  • Тя насърчава усвояването на хранителните вещества.
  • Тя също така увеличава метаболизма по естествен път.
  • Помага при храносмилането.
  • Създава усещане за ситост и по този начин се почувствате по-доволни.

Лечебните свойства на съставките насърчават цялостното здраве и се борят срещу много заболявания.

 

 

Има и други доказани начини, които ще ви помогнат да загубите мазнини по корема, естествено и безопасно:

1. Откажете се от захарта, тъй като много изследвания са показали, че излишната захар може да доведе до увеличение на натрупването на мазнини в корема.

2. Яжте повече висококачествен протеин. Едно проучване показва, че хората, които ядат повече протеин са имали много по-малко мазнини по корема.

3. Контрол на приема на растителни масла. В едно проучване е установено, че растителните масла са били свързани с увеличени количества на коремни мазнини. Яжте повече плодове и зеленчуци. Те намалят коремните мазнини.

4. Кокосовото масло е полезно. Много изследвания са показали, че около 2 супени лъжици кокосово масло всеки ден помага за намаляване на коремните мазнини.

5. Намалете въглехидратите от вашата храна. Няколко проучвания показват, че диети с ниско съдържание на въглехидрати са ефективни при намаляване на коремните мазнини. Те имат  и други ползи за здравето, включително и лечение на диабет тип 2.

6. Аеробни упражнения. Аеробните упражнения са много важни за вас, ако искате да загубите мазнините по корема. Ходене, бягане, плуване и други аеробни упражнения са показали, че предизвикват намаляне на коремните мазнини.

Автор: Alex Jordon

Източник: http://blogs.naturalnews.com/simple-natural-bedtime-drink-reduce-belly-fat/

 

Напиши коментар

Добави обява

×
×