Проучване: гравиола унищожава злокачествените ракови клетки

Какво е гравиола?
Дървото гравиола идва от дълбоките тропически гори по поречието на Амазонка. Различните му части, включително и листата, корените, плодовете, семената и кората, са били използвани в продължение на векове, като медицина за мъжете и жените и местните жители на Южна Америка. Използвало се е за лечение на астма, проблеми с черния дроб, артрит, болест на сърцето.

Учените от Северна Америка, знаейки за легендарния лечебен ефект на дървото, чрез десетки тестове открили способността му да убива злокачествени клетки на 12 различни видове рак, включително на яйчниците, на дебелото черво, гърдата, простатата, белите дробове, черния дроб, цервикален, лимфом и рак на панкреаса.

Екстракт от гравиола

1. Ефективно намира и убива злокачествени клетки в 12 видове рак, включително на дебелото черво, гърдата, простатата, белия дроб и рак на панкреаса.

2. Съединения в него се оказаха до 10 000 пъти по-силни в забавяне  растежа на ракови клетки от адриамицин, често използван химиотерапевтичен медикамент!

3. За разлика от химиотерапията, съединението, извлечено от дървото гравиола, избирателно преследва и убива само раковите клетки. Не вреди на здравите клетки!

Гравиола съдържа мощни антиракови агенти, наречени ацетогенини, които играят ключова роля за много разновидности на рак. Ацетогенините са мощни инхибитори на NADH оксидаза на плазмените мембрани на раковите клетки.

Гравиола също съдържа фитохимикали като Anonaine, Friedelin, Isolaureline, Annonamine, Anomurine, Kaempferol, Asimilobine, Quercetinи Xylopine, както и съединения като Annonamine и Kaempferol.

Други известни ползи от гравиола

Силна имунна система
Гравиола има много отлични качества, които са необходими, за да се запази силна имунната система. Тези ѝ свойства убиват свободните радикали и осигуряват на имунната ви система оптимално здраве, така че да може ефективно да изпълнява функциите си, като отблъсква заболявания.

Сърце и увреждане на нервите
Понеже гравиола може да помогне за правилното кръвообращение, стимулира метаболизма и предотвратява увреждане на нервите, ще имате по-добро функциониране на сърцето и нервната ви система и ще бъде  с по-малка вероятност да се повреди с напредването на възрастта.

Автор: Erica

Източник: http://blogs.naturalnews.com/study-graviola-found-destroy-malignant-cancer-cells/Вашият коментар