(NaturalNews)

Бременността е най-важното време в живота на една жена. Състоянието на тялото на жената има пряка връзка към способността ѝ да забременява, както и върху здравето на растящото в нея бебе. Изборите, които прави жената преди да забременее имат трайни последици за здравето и развитието на бебето. Подготовката на тялото за зачеването и бременността може да бъде един от най-важните начини, по които жената може да се подготви за новия живот, за да расте във възможно най-здравословната среда.

Прочистването на организма със здравословни храни, билки и техники на детоксикация, може да помогне за изчистване на огромен брой вредни токсини, които навлизат в организма ни, чрез въздуха който дишаме, храната която ядем, водата която пием, пластмасови продукти и антибиотици. Чрез прочистване на тялото, шансовете за успешно зачеване и здравословна бременност са много по-вероятни, като в същото време може да бъде приет един по-здравословен начин на живот.

Излагане на химикали

Изследване за израстването показва, че утробата не е сигурен приют, какъвто беше доскоро. Ако майката е изложена дори на незначителни количества опасни химикали, токсините ще бъдат предадени на бебето. Има повече от 80 000 химически вещества, които са показали, че предизвикват алергии, астма, вродени дефекти, хронични заболявания, психологически проблеми и емоционални проблеми. Едно проучване на екип от учени в Харвардското Училище за Обществено Здраве и Центровете за Контрол и Превенция на Заболяванията (CDC) е разгледало колко химикали преминават през плацентата към плода. Тяхното изследване открива, че от 15 майки и двойки деца, те са измерили 87 химикала, открити както в майката, така и в детето. Докато са в утробата, децата усвояват химикалите.

Токсичните майки имат токсични бебета

Токсичните майки имат токсични бебета, за които е по-вероятно да имат алергии и други проблеми в развитието и поведението. Изследователи от CDC са измерили нивата на Бисфенол-А (BPA) в урината на 244 майки по време на бременност, както и на техните деца в различни времена след раждането. BPA е компонент в някои пластмаси и може да се намери в касови бележки от магазините, пластмасови контейнери, хранителни консерви и много други. Когато децата са навършили три години, те са наблюдавани за поведенчески и емоционални проблеми. Изследователите са установили, че майките, които са имали високи нива на BPA в урината по време на бременност са по-склонни да имат деца с поведение на депресия и тревожност и по-лош емоционален контрол.

Прочистване на здрави яйцеклетки

Вътрешното прочистване помага да се осигури здравословна среда за отглеждане на зародиша. Всъщност, няколко проучвания са направили връзка между прочистването и броя на яйцеклетките на разположение за плодене, както и общото здравословно състояние на яйцата. Едно проучване, публикувано във Вестник Токсикология и Здраве на Околната Среда, изследва ефектите на токсични метали като живак, алуминий и олово върху плодовитостта и е установило, че „намаляването на повишения товар от тежки метали подобрява шансовете за спонтанно забременяване при неплодородни жени.“ Това е причината, поради която много целенасочени прочистващи подходи се фокусират върху изтегляне на токсичните метали дълбоко от клетките и тъканите и отстраняването им от организма след това. С всичките натрупани токсини през годините, които се съхраняват в мастните тъкани на тялото, прочистването помага да се филтрират токсините от черния дроб и утробата, като помага на органите да работят при оптималния си потенциал за успешно зачеване.

Жените, които се опитват да забременеят или които са се опитали, но без успех, могат да обмислят програма за прочистване. Вътрешното прочистване на потенциално вредните токсини от тялото, ще помогне да се гарантира, че  утробата е чиста среда, давайки на бебето възможно най-добър старт.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Alexandra Du Toit, Earth Mama

 

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×