(NaturalNews)

Повечето алтернативни лекове, които са ефективни срещу рак не са толкова печеливши или пък не могат да се патентоват, тъй като не са нови. И лекари, които практикуват други лекове са застрашени от федерални и държавни агенции,  Агенцията по храните и лекарствата (FDA) и Американската медицинска асоциация (AMA), които имат намерение да поддържат своя медицински монопол без значение колко безопасни и ефективни са другите методи.

Тук са седем големи следи на многото емпирично доказани естествени лечения на рак и лечители, които са потиснати от традиционната медицина.

1. „Шарлатанинът, който излекува рак“, беше заглавието на статията, която журналистът Джеймс Бърк изпрати на списание Esquire непосредствено преди Втората световна война, което никога не бе публикувано. Това е така, защото Esquire изпраща Бърк в Далас, Тексас, за да разследва предполагаемата измама за рак на Хари Хокси и да го разкрие като шарлатанин.

Вместо това, докато е в клиниката на Хокси в Далас, Бърк е бил много впечатлен от възстановяването на раковите пациенти и щедростта на Хокси да помага на всички, независимо от техните финансови ситуации. Той не ограбваше никого и лекуваше много жертви на рака с висока успеваемост, за която мейнстрийм медицината можеше само да мечтае.

Хари премина през десетилетия борба с установената медицина, дори и спечели голямо съдебно дело. Но до 1960 г. всичките му клиники бяха затворени след като AMA използва FDA, като тяхна полиция, принуждавайки Хари да инструктира своя главна сестра да открие клиника в Тихуана, Мексико, където клиниката процъфтява като биомедицински център днес. Прочетете повече за 50-годишната сага на Хокси на английски тук.

2. Революционните техники и формули на д-р Станислав Бързински са лекували малки деца с рак на мозъка и други, които са позволени от FDA да търсят лечение, след като всички други варианти се провалят. Д-р Бързински правил това по книга в продължение на години.

Защо тогава толкова главоболия от щатски и федерални агенции през цялото това време? Може би това е усилие да се затвори клиниката на Бързински в Хюстън, Тексас, „доказвайки“, че изследователите на фармацевтичните компании искат да крадат методите и патентите му и да ги преправят под техни имена? Научете повече на английски тук.

3. Д-р Макс Герсон създаде силно хранителен подход с еднакво интензивни мерки за детоксикация, който е изцелил мнозина от всякакви видове рак. Той започна в Европа, използвайки своите техники за лечение на туберкулоза, но по невнимание открива, че същият подход  работи и за рак.

Неговите лечебни успехи в Америка стават известни през 1940 г., и от уста на уста водят много пациенти от всички краища в клиниката му в Ню Йорк. Процентите му за лечение на рак, без да използва техники и фармацевтични лекарства на AMA, са били прекалено много за медицинския монопол.

АМА принудително отстранява д-р Герсон от практиката. Много от клиничните му документи са били откраднати, и се подозира, че е направен опит за убийството му с арсен.

Клиниката под името на дъщерята на Макс, Шарлот, отива в Тихуана, за да се присъедини към други истинските лечители, заточени от Медицинската мафия на САЩ. Научете повече на английски тук.

4. Роял Реймънд Райф, известен още като Рой Райф, е бил американски учен и изобретател на „Универсалния микроскоп“, който дава възможност на потребителите да видят дори и живи вируси. Процесът на електронна микроскопия обикновено убива тези микроби. Това дава възможност на микробиолозите да потвърдят плеоморфизма, като наблюдават промяната на микробите, според клетъчните екологични изисквания на техните приемници.

След това Рой създава система за използване на радиовълни за унищожаване на микробите в раковите клетки, настройвайки техните смъртни честоти, като наблюдава реакциите им на излагане под Универсалния му микроскоп. Повече за това, как животът и откритията на Рой Райф са били трагично потиснати, на английски тук.

5. Гъбите чага са показали противоракови способности в продължение на стотици години. Те растат по брезите почти навсякъде. Научете повече на английски тук.

6. Окислението с водороден прекис е непредвиден резултат от откритието, печелещо Нобелова награда на д-р Ото Варбург преди повече от 50 години, че раковите клетки не могат да оцелеят внезапен, голям прилив на кислород, но нормалните клетки процъфтяват с това.

Това може да се постигне с 35 процента H2O2, разреден внимателно в дестилирана вода, лечение направи си сам. Още за това на английски тук.

7. Канабис, особено когато е дестилиран в маслен екстракт, показва все повече и повече успех при борба с рак, дори и сред пациенти на смъртно легло.

Това е една от основните причини, поради която канабисът (марихуана) се одобрява повече и повече сред американските щати, тъй като данните от анекдотични лечения и научни изследвания подкрепят употребата на канабис за рак и други заболявания. Ето повече.

 

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: PF Louis

By admin

One thought on “Разкрити топ седем естествени лекове за рак”
  1. Истинските естествени средства са гъбните токсини инхибитори на синтеза на РНК и белтъци – аманитин, ореланин, болесатин в момента препарати базирани на тях се изпитват върху животни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *