Всеки има ракови клетки в тялото си. За съжаление, те не се появяват на тестовете, докато не са невероятно умножени. Тогава какво се случва? Лекарите ни препоръчват химиотерапия и радиация, която убива имунната ни система и ни прави уязвими към всякакви други болести. Това е последвано от човека в малката си бяла престилка, казвайки ни, че няма повече ракови клетки в тялото ни.

Това, което той наистина казва, е, че тестовете не са в състояние да открият раковите клетки, защото те не са достигнали размера, в който са откриваеми.

Ако имаме силна имунна система и ако нямаме някаква тежка карма, то нашата имунна система ще унищожи раковите клетки и ще ги предпази от умножаване и формиране на тумори.

Ако раковите клетки се размножават и растат, нашите тела ни казват, че трябва да се замислим и сериозно да извършим промени в храненето, и погледнем по-отблизо в начина ни на живот.

Да, химиотерапия и радиация може временно да отровят раковите клетки, но ще унищожат и здравите клетки в процеса.

Първоначално, химиотерапията и радиацията може да намалят размера на тумора, но продължаването на „терапията“ не гарантира, че ще доведе до унищожение на тумора. В действителност е много вероятно да доведат до мутация на раковите клетки и те да станат по-устойчиви и по-трудни за унищожение.

Така че, ние трябва да измислим начин да накараме раковите клетки да гладуват. Най-добрият начин да направите това е да ги лишите от храните, които те обичат.

А какво всъщност обичат те? Като за начало, те обичат захар. Ако спрете предлагането на захар, ще отрежете един от най-важните им стимуланти. Не, вие не искате да прибягвате към изкуствени подсладители като аспартам, сукралоза, NutraSweet, Equal, Spoonful нещо подобно, защото всички те са невротоксини, които ще прецакат мозъка ви. В действителност, сукралозата, известна още като Splenda, се произвежда от хлор.

Раковите клетки също се подхранват от мукус. Познайте какво създава мукус? Да – млечни продукти. Така че, ако спрете доставките на мукус, т.е. млякото което допълнително съдържа канцерогенни хормони на растежа, ГМО, защото кравите са хранени с ГМО царевично брашно и го заместите с оризово, бадемово или соево (органично) и/или конопено мляко, отново ще накарате раковите клетки да гладуват.

Тялото може да функционира в две среди – на киселинност и алкалност. Киселинната разяжда, а алкалната предизвиква хармония.

Раковите клетки обичат кисела среда. Така че, ако вашата диета се състои от всичко, което има лице или майка, вие помагате на рака да процъфтява. Месото съдържа огромни количества антибиотици, хормони на растежа, както и паразити.

Рибата съдържат огромни количества живак, радиация, тежки метали от промишлените отпадъци, изхвърляни в реките, които се вливат в океана.

Освен това, животинският протеин е трудно смилаем и изисква много храносмилателни ензими, които вече са били убити при високата температура на готвене.

За да се радвате на алкална среда, диетата ви трябва да е центрирана около пресни зеленчуци, прясно изцедени сокове, плодове, пълнозърнести храни, ядки и семена. Най-добре е 80% сурова и 20% варена храна под формата на зърна и бобови растения, за да се получат най-много живи ензими, които лесно се абсорбират и подхранват клетките само 15 минути след поглъщане. Имайте предвид, че ензимите се унищожават при 104 градуса по Фаренхайт или 40 градуса по Целзий. Това е още една причина, за да се избягват преработените храни, които просто са предназначени за увеличаване срока на годност и не предоставят хранителни вещества.

Що се отнася до питейни течности, пречистена или филтрирана вода и пресни сокове са най-добрите, докато кофеинът трябва да се избягва. Дестилираната вода е кисела. Изключително полезно за тялото е сокът от житняк. Ако е трудно да го намерите по магазините е лесно да си го отлеждате сами.

Накиснете няколко пшеничени зърна ( можете да ги намерите в магазини за природни храни) в буркан. Когато семената започнат да покълват ги посадете в малък преносим съд и ги полейте с водата, в която са киснали. След това поставете съда в тъмна торба и сложете на тъмно място. След няколко дни преместете съда на непряка слънчева светлина. Това ще даде възможност на хлорофила да се прояви. Когато тревата е около 10-12 сантиметра можете да я режете с ножица и дъвчете докато изсмучете всичкия хлорофил. Можете да повторяте този процес, толкова често, колкото искате, тъй като хлорофилът е невероятен лечител.

Раковите клетки са обхванати от гъст протеин. Когато се консумира алкалност вместо киселинност, ензимите могат по-лесно да атакуват раковите клетки и да ги убият.

Очевидно е, че има добавки, които помагат на процеса и може да получите по-добър съвет за това от магазини за природни продукти.

Гняв, враждебност, горчивина, непростителност, завист и т.н. са съюзници на раковите клетки. Станете по-меки, по-прощаващи, по-толерантни.

Последно, но не на последно място, раковите клетки не могат да оцелеят в една богата на кислород среда. Органичните серни кристали са стигнали до спасяването на хиляди болни от рак, както и за детоксикация на тежки метали, радиация и токсичност от ГМО.

Автор: Hesh Goldstein

Източник: http://blogs.naturalnews.com/cancer-solution/

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×