рак-клетка-вирус-бактерия

Изучавам рака и като лицензирана медицинска сестра, и като натуропатичен лекар повече от 40 години. Имаше няколко „Уау“ моменти в дългогодишения ми опит в сестринството и естественото лечение – алкалността на кръвта, откритията на Д-р Ото Уорбург за клетъчния метаболизъм и дишането, рисуването с йод върху кисти, крем от патладжани за рак на кожата – само за да назовем няколко.

През 2001 г. съпругът ми успешно преодоля диагнозата си рак на слюнчените жлези с операция и естествено лечение. По онова време имаше операция, лъчение и химиотерапия – опитваха различни комбинации от трите, докато ракът не изчезне или не умрете.

По времето, когато моята свекърва беше диагностицирана с рак на костния мозък преди няколко години и казаха, че ракът е по-скоро като хронично заболяване, което може да бъде управлявано с лекарства. Бях с нея, когато онкологът й и представи нещата сякаш има диабет или сърдечно заболяване – със сигурност не беше смъртна присъда, стига да приема лекарства до края на живота си.

Сериозно трябваше да се зачудя – какво се случи със старата мисия за намиране на лек за рак? Това беше заявената „цел” в продължение на много години. В САЩ има приблизително 1500 ракови центрове, като ракът става бизнес в размер на 500 милиарда долара годишно. И не се заблуждавайте – това е ГОЛЯМ бизнес.

Трябва да се зачудите – наистина ли раковата индустрия иска лечение? И това не се отнася само за рака – вече не се говори за излекуване на сърдечни заболявания, диабет или болестта на Алцхаймер или дори депресия. Медицинската област е насочила вниманието си към разработването на лекарства и програми за „лечение“, които само „управляват“ заболяването ви, докато не умрете.

Не им е изгодно да ви излекуват. Но със сигурност печелят добре, като им станете клиенти до края на живота си.

Събрано в една дума – алчност.

Имайте предвид – номер едно и номер две причините за смърт в Съединените щати (от десетилетия) са рак и сърдечни заболявания. Диабет и Алцхаймер също са в челната десетка. Нови изследвания показват, че една от причините за болестта на Алцхаймер е неконтролиран диабет (тип 3).

Но не се страхувайте – ракът може да се „управлява’, докато не забравите кои сте всъщност.

Има учен, който е работил във ветеринарния отдел за изследване на рака в Merck Animal Health. Той извършва изследване, като инжектира различни видове рак в различни части на тялото на мишки. Тъй като повечето изследвания са проба – грешка – този учен намира продукт, който е 100% успешен в убийството на всички различни видове рак.

Става въпрос за, евтин медикамент за обезпаразитяване на кучета, който излекувал 100% от различните видове рак при мишки. Но почакайте – има още. . .

Този учен, който е работил с мишките, е диагностициран с рак на мозъка на етап 4 и са му дадени 3 месеца живот. Разбирайки науката, която стои зад антихелминтното лекарство / лекарство за обезпаразитяване/ и няма какво да губи – започва сам да го приема. Шест седмици по-късно – няма и следа от рака.

Ако един човек с етап на рака на мозъка 4, може да го направи – това означава, че е възможно.

Моля, обърнете внимание – тази история идва от Джо Типен – който през 2016 г. е диагностициран с дребноклетъчен рак на левия бял дроб, който се е разпространил в шията, десния бял дроб, стомаха, черния дроб, панкреаса, пикочния мехур и костите на опашката – на който също са били дадени три месеца живот. Той чул за този учен и опитал лекарството против обезпаразитяване. Пет месеца по-късно неговите изследвания не показали наличието на рак. Джо споделя своите резултати в стремежа си да помага на другите чрез своята Facebook страница и уебсайт: MyCancerStory.Rocks

Джо Типен използва обезпараитяващото Panacur C, произведено от Merck Animal Health. Активната съставка е фенбендазол. Има и мебендазол, който обикновено се намира в продукти за обезпаразитяване за хора. FenBen (за кратко) и мебендазол се използват успешно в продължение на 60 години за лечение на стомашно-чревни паразити като ламблии. Джо също използва 3 натурални продукта – CBD масло, куркумин и витамин Е.

Ако разбирате рак на клетъчно ниво – лесно можете да разберете и механизма на действие на фенбендазол.

Всяка клетка в тялото ви има структури, наречени митохондрии. Те са енергията или батерията, така да се каже за клетката. Те превръщат храната, която ядете и кислорода, който вдишвате в енергия. Ето как работи здравата клетка. Въпреки това – поради приемането на твърде много токсини и не достатъчно хранителни вещества (а може би много малка част – генетика), някои митохондрии функционират неправилно и спират да работят. Когато са повредени – те спират да използват кислорода като основното си гориво за създаване на енергия.

Вместо това – те използват глюкоза за създаване на енергия. „Изгладнели“ за кислород, клетките започват да се разделят отново и отново, причинявайки куп мутирали клетки. Ако бъдат оставени сами – тези мутирали клетки в крайна сметка образуват тумор. Така започва целият рак. Обикновено имунната ви система би разпознала тези увредени клетки и би ги унищожила чрез процес на самоунищожение, наречен апоптоза. Апоптозата изисква функциониращи митохондрии, но тъй като митохондриите са дисфункционални и с кислороден глад – това послание за самоунищожаване не се случва. Така туморите растат извън контрол.

Фенбендазол действа по четири механизма на действие:

 1. Около ядрото на всички живи клетки съществуват микротубули, наречени аквапорини. Аквапорините са протеини на клетъчната мембрана, които служат като канали за транспортиране на вода и хранителни вещества в клетката и извеждане на отпадъците от клетката. Фенбендазол се свързва с тубулин – аквапоринов протеин, участващ в деленето на клетките и движението на материалите в клетките. Това блокира тръбите и следователно предотвратява приема на хранителни вещества и отстраняване на клетъчните отпадъци. Единственият енергиен източник на паразитни червеи е глюкозата. Същото нещо и с рака. Без да влиза глюкоза – червеите и раковите клетки умират.
 2. Фенбендазол допълнително намалява приема на глюкоза в клетката, като намалява броя на протеините, наречени GLUT транспортери, които доставят глюкозните молекули през клетъчните мембрани.
 3. Фенбендазол увеличава действието на естествените клетки убийци.
 4. Фенбендазол е инхибитор на киназата. Киназите са ензими, които извършват важни процеси като клетъчно делене, сигнализиране, метаболизъм и оцеляване. Чрез инхибиране на тези ензими – клетките не могат да образуват нови кръвоносни съдове, за да се възпроизвеждат и метастазират.

Д-р Дейвид Уилямс е написал много информативна статия за фенбендазол, наречена “A Cure for Cancer . . .Hidden in Plain Sight”. Той има много медицински справки, цена на Panacur C и други генерични продукти по целия свят, както и въпроси и отговори с Джо Типин (споменат по-горе), където Джо дава ценна и точна информация за болните от рак.

Единственото по-лошо от това да чуете думите „Имате рак“ е да чуете, че вашият рак е „нелечим“. Страхът и безнадеждността парализират.

Направете свои собствени изследвания. Фенбендазол е проучен и одобрен в миналото от няколко големи медицински институции за изследване на рака – Джон Хопкинс и д-р Андерсън, за да назовем две. Има много действия, които можете да предприемете и които да контролирате – съсредоточете се върху тези действия и забравете за нещата, които са извън вашия контрол. Оставете това на по-висша сила.

Образоването ви дава сила.

Защо тези лекове за рак се пазят скрити от обществото?

Когато Джо Типин задава на своя лекар подобен въпрос, например защо лекарите знаят за допълнителните ползи от антихелминтици от десетилетия и все още не се правят изследвания – ето отговорът:

„Вероятно заради пари.“

Автор: Thomasina Copenhaver

Източник: naturalnewsblogs.com

14 thoughts on “Рак – старо и безопасно лекарство, за което никога не сте чували”
    1. Здравейте може ли да обясните как се приема и колко месеца, спешно е, благодаря!

    1. Споделете дозировката на фенбендазола,през какъв интервал от време се приема

     1. Здравейте!Някой да каже как се приема?

   1. Здравейте може ли да кажете как се приема фендебазол. Благодаря!

   2. Здравеите това лекарство наистиналии помага и как се приема

  1. Здравейте,
   Някой може ли да ми каже каква е схемата з приемане на лекарството?
   Моля ви съдействие!
   Оставам имейл
   Iva_21@abv.bg

 1. Здравейте, сега попадам на тази страница и виждам, че много хора се интересуват от фенбендазола. Казвам се Ангел Станчев и реших да споделя моят опит в приемането му. Съпругата ми вече 11 години е с РНГ и аз непрекъснато търся неща, които да й помогнат. Така през 2021 година попаднах на статията на Джо Типен и неговото излекуване от рак с фенбендазол и реших да го приложа на съпругата ми, защото беше в много окаяно състояние. Чудех се дали да не приложа метода на Шевченко.
  Къде го намерих – в първата ми попаднала ветеринарна аптека, само че го продаваха под името фенпрадин и един блистер от 10 хапчета от (500 мг) струва 14.90 лв.
  Веднага купих 1 блистер и започнахме приемането му по схемата посочена от Джо – 250 мг три дни се пие, 4 дни се почива. След няколко дни отново посетих аптеката и аптекаря, който е доктор ме попита за какво го приемам и по колко мг. След като му обясних случая, той ми отговори, че най-хубаво е да се пие по 1 цял хап на ден, защото има опит с хора, които са го употребявали. Резултат: за по-малко от 3 месеца туморният маркер на жена ми от 93 спадна на 39, при референтна стойност 33.6. От тогава до сега тя не е престанала да го приема всеки ден, заедно с витамин С, витамин Е, куркумин, канабидол и PQQ+10 на Natural Factors, който е най-добрият препарат за възстановяване на повредени и създаване на нови митохондрии – електроцентралите на всяка клетка. Тази комбинация е препоръчана от самият Джо и на въпроса колко време трябва да се пие фенбендазола, той отговаря – решил съм да го пия до края на живота си. Пожелавам на всички успех в борбата с тази ужасия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *