И така, диагностицирани сте с рак, ужасната дума започваща с „Р“, а вие не сте подготвени и не сте усетили дори как това се е случило. Млади сте, правите всичко правилно, как може да ми се случи това? Внезапно СТРАХЪТ ви обзема и умът ви е напълно объркан. Всички около вас ви казват:  „Ще бъдеш добре…“, но трябва да започнете незабавно лечение, нямате време за губене. Поглеждаш в очите на лекаря си и отчаяно търсиш НАДЕЖДА, искаш да повярваш, че всичко ще свърши добре. И все пак той не може да ви я даде, може само да сподели знанията си за рака, статистиката и опита си. Внезапно вашият свят се променя драстично и просто наистина се надявате, че това е просто кошмар, откъдето скоро ще се събудите.

Отнема няколко дни, докато тази нова реалност ви обземе, а всички около вас продължават да ви казват, че всичко ще бъде наред, но трябва ВЕДНАГА да се подложите на препоръчителните възможности за лечение. Това е рак и може да те убие. Но вие знаете по-добре, знаете какво се е случило с ваш братовчед, приятел или познат с рак, след операцията, химиотерапията и радиационната терапия. Вътрешният ви глас ви казва НЕ .. Не можете да направите това, но все пак ВСИЧКИ наоколо казват друго. Какво правиш? Кого слушаш?

Мога да ви кажа, че ви разбирам. Бях диагностицирана с рак на щитовидната жлеза преди 2 1/2 години и бях ужасена. Бях разбрала какви са вариантите ми и какво да очаквам, но въпреки това никой не можеше да гарантира, че ракът няма да се върне след лечение или да обясни защо въобще съм се разболяла. Въпреки това, всички ме НАТИСКАХА да вземам бързи решения относно датите на операцията и така нататък. Спомням си, дори хирургът ми се обади няколко пъти, за да се увери, че ще ме вкара в календара. Членовете на семейството, разбира се, бяха наистина загрижени за това защо вече не вземах решение. Знаех, че семейството ми и притесненията на приятелите ми ми мислят само доброто, но просто не можех да се съглася с опциите, които ми бяха предложени за момента от лекарите.

След много молитви и медитация реших да следвам алтернативен подход към изцелението и тръгнах по път, по който Ракът ми даде възможност да живея отново. Не мога да кажа, че все още съм напълно свободна от рак, но определено съм на по-добро място в сравнение с това, на което бях. Започнах блог, за да споделя моята история, желанието ми е да донеса надежда и насърчаване на много хора като мен.

Моля, знайте, че ракът не се е образувал и нараснал за една нощ и е добре да отделите малко време, за да помислите и вземете решения, с които ще се чувствате уверени, докато следвате лечението си. Наистина ви насърчавам да се молите и да медитирате и да следвате това, което според вас е най-доброто за вас, въпреки това, което ви казват другите. Слушайте тялото си, слушайте вътрешния си глас, ИЗЦЕЛЕНИЕТО ЗАПОЧВА ВЪВ ВАС.

 

Автор: Karen Berrios

Източник: https://www.naturalnewsblogs.com/decisions-cancer-diagnoses-standing-pressure/

Напиши коментар

Добави обява

×
×