коронавирус-ваксина-Covid-19

Всички знаем, че ваксинната индустрия трудно би отказала добра възможност да реализира печалба, а пандемията от коронавирус, която убива стотици хиляди хора по света, може би е просто една от най-добрите им възможности, за да „влязат“ големи пари с помощта на мощни съюзници като Световната здравна организация.

СЗО вече използва тактиката на страха, за да насърчи производството на ваксини за COVID-19, казвайки, че „никой не е в безопасност, докато всички не са в безопасност“. Това съобщение дойде в документ, обясняващ достъпа им до ускорител на COVID-19 Tools (ACT). Програмата беше пусната за първи път през април на събитие, което бе организирано от – изненада, изненада – от Фондация Бил и Мелинда Гейтс.

Целта на програмата е да подпомогне разработването и разпространението на ваксини и лечения срещу вируса и да ускори края на пандемията. Очаква се цената на програмата ACT Accelerator да надхвърли 18 милиарда долара, а целта е да бъдат разпределени повече от 2 милиарда ваксини до края на следващата година.

Интересно е също така да се отбележи, че Световната здравна организация не иска да каже, че са необходими маски, издавайки изявления като: „Понастоящем няма доказателства, че носенето на маска (независимо дали е медицинска или други видове) от здрави хора в общи пространства, може да предотврати заразяването им с респираторни вируси, включително COVID-19. „

Това е ужасно удобна позиция, тъй като означава, че хората може да мислят, че имат няколко добри начина да се защитят, освен ваксините – няма значение, че много настоящи ваксини нямат най-добри резултати, когато става въпрос за ефикасност и безопасност.

Само половината американци желаят да получат ваксина срещу COVID-19

СЗО може да е изправена пред трудна битка, когато става въпрос за намиране на желаещи участници за това, което представлява широкомащабен пилотен тест за ваксина, като проучванията показват, че едва половината американци планират да получат ваксина срещу COVID-19; други 25 процента се колебаят по въпроса.

Някои от общностите, които са изправени пред най-голям риск от вируса, като афро-американците, са склонни да бъдат най-скептични. Докато чернокожите са приблизително една четвърт от всички смъртни случаи от COVID-19 в САЩ, 40 процента заявяват, че няма да получат ваксина при анкета, която е направена в средата на май.

CDC е зает с работата по план, за който се надяват, че ще повиши „ваксинната увереност“, така че хората да бъдат по-приветливи към идеята до момента, в който ваксината е готова. Едно голямо препятствие, с което се сблъскват, е фактът, че за такава нова ваксина липсват дългосрочни данни за безопасност.

Критикът за ваксини Дел Бигтри нарече тази една от „най-опасните ваксини, опитвани някога“ за вирус, който не представлява много голям риск за повечето хора.

Дори някои сенатори изразяват безпокойство дали правителството прави достатъчно, за да гарантира, че ваксините, разработени с федерална помощ, са достъпни. Много законодатели са твърде запознати с начина, по който играта работи, като Голямата фарма използва много дълбоките си джобове, за да купи влияние във Вашингтон и да защити печалбите си.

Естествената превенция е много по-безопасна

Много се говори за ваксини и кои лекарства могат или не могат да работят срещу вируса, но може би сте забелязали, че темата за поддържане на имунитета ви, за да можете да избегнете разболяване, не води до много широко разискване.

Това вероятно е така, защото има много по-малка печалба от насърчаването на здравословното хранене, богато на витамин С, цинк и антиоксиданти; получаване на достатъчно слънце, упражнения и сън, и управление на стреса. Не се казва колко случаи на COVID-19 могат да бъдат избегнати, като се гарантира, че имунната ви система е здрава и силна.

Автор: Ethan Huff

Източник : www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *