Седем причини, защо естественото лечение за рак понякога се проваля

надпис-букви-рак-английски

(NaturalNews)

Основната медицина има начини за прикриване на факта, че техните процедури често водят до смъртта на пациенти с рак. Лесно е да се твърди, че пациентът просто умира от рак, а не отравяне от химиотерапия или радиационно увреждане.

Техният процент на обръщане хода на рак е слаб, дори и след като играят лингвистични и статистически игри с техните резултати, за да продължат предлагането на техните методи като единственото ефективно лечение наоколо.

От друга страна, тези, които търсят алтернативни методи за справяне с рак имат много по-голям шанс за оцеляване от рак без никакви нежелани реакции или странични ефекти. Както казва една стара поговорка: с билкова медицина заболяването може да те убие; но с алопатична (мейнстрийм) медицина, лечението може да те убие.

Но понякога степента на преживяемост от рак спада от 80 и повече процента с алтернативни природни средства до 50% или по-ниско. Ето защо.

Грешките, които трябва да се избягват, когато сте диагностицирани с рак

(1) Прибързването първо с масовите лечения. Когато са диагностицирани с някакъв вид рак, пациентите се притискат да започнат моментално лечение, или са изправени пред неизбежната смърт. Видовете рак, които са толкова заплашващи, като рак на панкреаса, са непоправими с основната медицина, така или иначе. Така че защо да бързаме?

Перспективите за пълно възстановяване с естествени методи са намалени значително от острите, “героични интервенции” на мейнстрийм онкологията. Имате време да изследвате кое е най-доброто за вас. Ако сте невежи или объркани за това, което съществува, опитайте Cancer Tutor. [1]

(2) Непроменяне към “диета за рак.” Всички преработени храни и напитки трябва да бъдат напълно отбягвани. Основните диетични храни трябва да са органични растителни храни. Също така трябва да се спре яденето на меса, като цяло, особено червени и преработени меса. Рафинирана захар и рафинирани въглехидрати създават идеалната храна за оцеляване на раковите клетки.

Панкреасът доставя протеолитични ензими, които се използват за разграждане на животински протеини, и те също така могат да разрушават раковите клетки. Защо да ги хабим за животинска плът, която вероятно е пълна с токсини от малтретиране във фермите за производство на месо?

(3) Следване само на един протокол. Cancer Tutor препоръчва три протокола (включително диета), ако човек не отива в клиника, която е специализирана в естественото лечение, като Клиниката Gerson, Клиниката Bio-Medical или други в Мексико или в Европа. Но някои се справят само с една терапия, ако са на диета за рак.

(4) Неточно следване на протокола. Диетата Будвиг забранява използване на лаетрил, ефективна терапия сама по себе си. Но тя позволява естествен източник на лаетрил, ядки от семките на кайсии. Трябва да бъде следван наръчникът за Диетата на Будвиг.

Докато е бил във Франция, д-р Макс Герсон е бил озадачен от липсата на напредък при някои от пациентите си. Той открил, че негов асистент им е промъквал сладкиши с много захар и рафинирани въглехидрати, които са помогнали на раковите клетки да оцелеят и са саботирали хранителния му подход.

Чай Есиак (Essiac) беше препоръчан на приятелка, чийто баща имаше рак. Тя каза, че той е опитал с него, но не е проработил. Разбира се, той не промени диетата си и е използвал чай Есиак от обикновен магазин, който е безполезен. Само няколко онлайн доставчици осигуряват най-добрите одобрени билки за варене на чай Есиак.

(5) Недостатъчно детоксикация. Чиста органична диета, на растителна основа и усилено изцеждане на сокове помага с това. Но за някои могат да бъдат необходими други методи за детоксикация. “Остатъкът от умиращите” разрушени ракови клетки създава токсичност и натоварва черния дроб.

Терапията Герсон използва клизми с кафе за детоксикация на черния дроб, както и д-р Николас Гонзалес, който използва малко по-рафинирана версия на успешния протокол от 1970 г. на д-р Уилям Кели.

(6) Смесване на протоколи. Болни от рак пациенти, които употребяват масла от  канабис често са виновни за това. Те са склонни да гледат на невероятните лечебни сили на канабиса като на сребърен куршум и игнорират променянето на начина си на хранене, обикновено продължавайки да консумират нездравословна храна с много захар. След това се паникьосват и избират химио или радиация в допълнение към използването на масло от канабис.

(7) Пренебрегване на умствения, емоционалния и духовния аспект на изцеление. Журналисти и пациенти, които проучват алтернативни ракови клиники в Мексико обикновено са изумени от техните приятелски, спокойни атмосфери. Безгрижието и хуморът са полезни.

Прочистването на психическия боклук от загуби, емоционални шокове, стрес и негодувание може да са допринесли за ацидозата, която е поканила рака на първо място. Действително съществуват лечения на рак, които се фокусират върху тази област.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: Paul FassaВашият коментар