(NaturalNews)

Хората, налагащи ваксините на света, скоро ще знаят  несъгласието ви с тях, ако публикувате статии на стената си във Facebook, които предупреждават другите за опасностите от ваксините, или ползвате Tweet линкове към най-новите проучвания, свързващи ваксините с аутизъм, чрез Twitter. Според нови доклади, фондацията Бил и Мелинда Гейтс, подкрепя учени в Съединените щати и Великобритания, създаващи съвместно компютъризирана глобална система за мониторинг, можеща да проследява всички дейности на социалните медии по света, които не се подчиняват на основните догми за ваксините, и да ги докладват директно пред органите на властта.

Това смело ново действие в мултинационалния шпионаж на Big Brother е приветствано като решение на бързото разпространение на т. нар. „слухове“ и „лъжи“ за ваксините по интернет, което по същество представлява никакво онлайн свободно слово, поставящо под съмнение безопасността и ефективността на ваксините. Според основните органи, ваксините са напълно безопасни и ефективни във всяко едно отношение и всичко, което противоречи на тази необоснована прокламация, официално се счита за дезинформация от глобалната полицейска държава.

Според Хейди Ларсън от Лондонското Училище по Хигиена и Тропическа Медицина във Великобритания и създателка на новата система за проследяване, свободата на словото в интернет е „ускорила глобалното разпространение“ на това, което тя и другите считат, за „непроверени слухове и дезинформация за ваксините.“ С други думи, хора, които мислят за себе си и обсъждат основателни опасения за безопасността на ваксините с други хора онлайн, са заплаха, поради това и възниква необходимостта от виртуално всевиждащо око, което да наблюдава всичкото това бърборене, и да докладва директно на здравните длъжностни лица.

Индустрията за ваксини на Бил Гейтс отчаяно се опитва да поддържа мита за ваксините чрез сплашване

Истинската мотивация за развитието на този нов инструмент за проследяване, разбира се, е да се засили подчинението към ваксините, сплашвайки хората да мълчат. Тъй като подкрепяните от Фондацията на Гейтс хора, налагащи ваксините, не са в състояние напълно да забранят свободното слово онлайн, касаещо се за ваксини (поне не още), вместо това прибягват до задкулисно сплашване и манипулационни тактики, надявайки се да им дадат нова платформа да разпространяват пропагандата си по-бързо и да осуетят усилията, неподчиняващи се на статуквото за ваксините.

Всичко това е открито признато от тези, които развиват новата платформа за проследяване, използвайки капитал на Фондацията Гейтс, и това говори само по себе си за истинските намерения на тази садистична кохорта. Все по-голям брой хора по добри причини избягват ваксините, показващи, че те са токсични и до голяма степен неефективни. В действителност, ваксините са показани като причина за разпространението на болести, а не за решението им, както твърди Ларсон и др. Така, че за да спре това, индустрията на ваксини търси нови начини да се вгради в глобалната дискусия за ваксини, за да убеди повече хора да ги приемат.

Само в случай, че се чудите, почти всички огнища на болести през последните години, за които властите твърдят, че са причинени от неваксинирани хора, всъщност са най-видни сред ваксинираните. С други думи, данните сочат, че ваксинираните лица са всъщност с по-голяма вероятност да се заразят от заболявания като заушка, дребна шарка и полиомиелит, отколкото са децата, които не са ваксинирани.  Това напълно развенчава митовете, че ваксините „спасяват живота“ и че отказването на ваксина поставя здравето на човек под сериозен риск.

Източник: http://www.naturalnews.com/040571_Gates_Foundation_vaccine_monitoring_dangers.html#ixzz2Uzfy2sKr

Автор: Jonathan Benson

Превод от английски на български

By admin

11 thoughts on “Система за наблюдение на Интернет дебне потребителите на социалните медии, които поставят под въпрос безопасността на ваксините”
  1. Стегнахте гъзагите и не смеете да пишете а? Е айде де пишете. Аз съм за да имаме специална лаборатория, която да изследва всяка партида ваксини влизащи в България.

  2. И не само това. Връщане на Държавно аптечно управление и нито един медикамент без химически и биологичен анализ анализ да не влиза на пазара. Национализиране до 51 % на бившите държавни фармачевтични предприятия и тотален контрол на всичко което се произвежда. Но това никога няма да стане. Световната фармацевтична мафия е най-мощната, по- мощна даже от петролната и енергийната, а в повечето случаи са едни и същи. Решението е образование, но не по техен калъп и информираност.

  3. ТАКА, ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА! НЕЗНАМ ЗА…"СВЕТА", НО ВСИЧКИ "НАШИ" ПОДЛОГИ, КОИТО "СА В ЧАС" И АКТИВНО СЪДЕЙСТВАТ ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ УБИВАЩИ НИ НАЧИНИ/РАЗБИРАЙ ВАКСИНИ, ПРЪСКАНЕ ОТ САМОЛЕТИ, ИКОНОМИЧЕСКИ, СОЦИАЛЕН И Т.Н. ГЕНОЦИД/ ДА СА ПРЕДУПРЕДЕНИ! И ДА ЗНАЯТ/НЕ Е КЪСНО ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ И ПОНЕ "ИЗЛЯЗАТ ОТ ИГРАТА", АКО НЕ ДРУГО!/, ЧЕ ИДЕ ВИДОВДЕН! И… ВСЕКИМУ ЩЕ СЕ ДАДЕ СПОРЕД "ЗАСЛУГИТЕ"!-НЕЗНАМ, КАК ЩЕ СЕ "ОТЧИТАТ" ПРЕД ГОСПОДА, НО, ПРЕД НАРОДА ЩЕ! СЕ! ОТЧЕТАТ! НАПЪЛНО И ИЗЦЯЛО!- ДА НЯМАТ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ! НЕЗНАМ ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ, НО АЗ БИХ ПРЕДЛОЖИЛ СЛЕДНОТО…ТРЕТИРАНЕ: КОЙТО В КАКВОТО Е УЧАСТВАЛ- С ТАКОВА ДА СЕ.."ВЪЗНАГРАДИ"! – ПРИМЕР: ГЕНОЦИД ЧРЕЗ "ЗАТЯГАНЕ НА КОЛАНИТЕ" – СЛЕДВА – КАТОРГА СЪС…"ЗАТЕГНАТ КОЛАН"!-…ДОКАТО ИЗДЪРЖИ…..ВЪПРОСЪТ Е:КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С ДЕЦАТА И ВНУЦЕТЕ ИМ! ЗАЩОТО СЕГА СТРАДАМЕ НЕ САМО НИЕ/ЗАТУЙ СЕ ПАЛЯТ ТОЛКОВА БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ! АПРОПО, ДА НЕ ПРОПУСНА- ДО Т.НАР. ПОСЛАННИЦИ, ПРАТЕНИЦИ, ЯВНИ И "СКРИТИ" НИЩОЖЕСТВА ОТ ДРУГИ…ДЪРЖАВИ И КОНТИНЕНТИ, ДИШАЩИ ВЪЗДУХЪТ НИ И ГАДЕЩИ ВЪРХУ НАРОДА НИ!- ДА СЕ ОМИТАТ ОВРЕМЕ ИИИИ… ПО-ДАЛЕЧ/АКО МОГАТ!, ЗА КОЕТО ТВЪРДЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ПОНЕЖЕ НАЙ-НОМИНИРАНИТЕ ЩЕ СА НИ ОТ…ОСОБЕН…ПРИОРИТЕТ!- ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ! – А СЕГА- ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГАДИТЕ ИИИ ДА ЗАПЛАШВАТЕ!

  4. ako 4akat na men i moeto semeistvo az sam absolutno protiv vaksinite…sestra mi e med rabotnik i v bolnizata gi vaksiniraha protiv grip zadalgitelno–vinagi boleduva6e po-tegko ot nas–vinagi sam znaela 4e tova za vaksinite e edna goliama izmama

  5. Не 51% …а 100% от фармацевтичните фирми и аптеките трябва да са държавни , и да са под непрекъснат контрол. Сега една камара измамници са си направили аптеки или произвеждат лекарства и си пускат всевъзможни реклами , как техните хапчета или медикаменти са най – най .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *