Натуралното е винаги най-доброто и този естествен домашен сироп може да ви помогне да отслабнете с до 5 килограма на седмица, а също и да се отървете от излишната вода и вредните токсини от тялото.

Това чудо за загуба на тегло се състои от 5-често срещаните съставки:

  • 2-3 см джинджифил
  • 2 супени лъжици канела
  • 3 супени лъжици суров мед
  • 3-4 лимони
  • 125 гр хрян

Как се прави:

Блендирайте хряна и джинджифила и добавете сока от лимоните. Разбъркайте добре и след това добавете канелата и меда.

Сместа се разбърква добре, докато  се получи хомогенен сироп.

Яжте по 1 чаена лъжичка от този сироп 2 пъти на ден, една преди обяд и още една преди вечеря. Продължавайте да приемате в продължение на 3 седмици, след това пауза три седмици, преди да се повтори.

Ще получите по-добри резултати, ако го съчетаете с  кардио упражнения. След 3 седмици, ще видите резултата.

Всички тези пет съставки помагат за отслабване. Хрянът работи ефективно, за да очисти организма и стимулира обмяната на веществата, за да помогне в загуба на тегло. Пийте по една чаша топла лимонова вода  сутрин на гладно за цялостното ви здраве. Тя също така помага да очисти червата от отпадъците.

Изследвания са установили, че добавянето на една чаена лъжичка суров мед и 1/2 чаена лъжичка канела на прах в чаша вряла вода може да помогне в загуба на тегло.

Джинджифилът се отразява на загубата на теглото по няколко начина:

1. Стимулира здравословно храносмилане, тъй като ефикасната храносмилателна система е от съществено значение за намаляване на теглото.

2. Джинджифилът се препоръчва за лечение на затлъстяване, тъй като проучвания са установили, че може да стимулира метаболизма с до 20%. По-бърз метаболизъм означава, че можете да изгорите повече мазнини, които съхранявате в организма.

3. Изследователите показаха, че джинджифилът има значителен ефект върху чувството за ситост след хранене, означава, че ще чувствате пълнота бързо след хранене с джинджифил.

Освен това, ако пиете вода с джинджифил по-често, тя също ще детоксикира тялото ви. За хората, които пият твърде много алкохол или ядат твърде много токсични храни, е силно препоръчително да добавите парче джинджифил във вашата вода за прочистване на вредните токсини.

Канела и лимон също ще помогнат с храносмилането и ще извадят токсините от тялото. Този сироп също е добър за сърцето. Това е благодарение на хряна, тъй като той съдържа добро количество калий, който помага за поддържане на здравословна сърдечната честота и намаляване на високо кръвно налягане.

 

Автор: Heidi Kristoffer

Източник: http://blogs.naturalnews.com/sweet-syrup-helps-detox-body-lose-weight-improve-brain-function/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *