хилъри-клинтън-селфи

Веднага след като бъдат готови за пълна търговска версия, нова серия от приложения за смартфони, финансирани и създадени от Рокафелер и Фондацио Клинтън, наред с други нечестиви играчи, ще контролират всеки аспект от живота след COVID.

Според докладите фондацията за нестопанска цел Commons Project Foundation, част от Световния икономически форум, ще пусне три различни приложения за смартфони – CommonHealth, COVIDcheck и CommonPass – които заедно ще събират, съхраняват и наблюдават здравните данни на хората, за да определят къде им е позволено да пътуват, учат, работят и живеят.

Уебсайтът на проекта Commons обяснява, че с подкрепата на Фондация Рокфелер скоро ще бъдат въведени нови „платформи и услуги“, които да регулират плътно живота след COVID-19. Също така знаем, че част от плана е да се приложи програмата на Световния икономически форум „Голямо възстановяване“, която по същество е преход към Новия световен ред под прикритието на пЛандемията.

CommonHealth ще събира и „управлява“ здравните данни на хората, за да ги предава на здравни служби, организации и дори други приложения за смартфони. Това приложение съществува като алтернатива на Apple Health за 73 процента от световното население, което използва устройства с Android вместо устройства на Apple.

CommonHealth е разработена в сътрудничество с Калифорнийския университет в Сан Франциско, Cornell Tech и Sage Bionetworks„, обяснява информационната страница на приложението.

COVIDcheck, друго приложение на Commons Project, създадено в партньорство с Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), Фондация Клинтън и Световната медицинска асоциация, е подобно на CommonHealth, освен че съществува за създаване на „новото нормално“ след-COVID за училища, университети, работодатели и агенции за обществено здраве.

COVIDcheck ще съдържа поредица от теми, които обясняват на потребителите как да „проверят“ дали имат COVID-19, както и какво да направят по-нататък, ако получат положителен резултат от теста.

И накрая, CommonPass, който вече е тестван на летище Хийтроу в Лондон, функционира като тип цифров паспорт, позволяващ на пътниците да представят своите здравни данни на проверяващите на летището. CommonPass ще съдържа положителния или отрицателния статус на COVID-19 на потребителите, както и доказателство за ваксинация след пускането на ваксина срещу коронавируса (COVID-19). Възможно е пътниците да се нуждаят от CommonPass, за да пътуват, особено в международен план, в свят след COVID.

„Пропускът работи, като пътниците се явяват на тест в сертифицирана лаборатория, преди да го качат“, разкрива Great Game India, като допълнително обяснява, че CommonPass може да се използва „за задоволяване на различните разпоредби на различни правителства“ относно коронавируса.

„Той генерира QR код, който може да бъде сканиран от персонала на авиокомпаниите и граничните служители. Това обаче ще изисква от правителствата да се доверят на тестове за коронавирус, направени в чуждестранни лаборатории. Въз основа на вашия CommonPass статус, може или няма да ви бъде разрешено да пътувате. „

COVID-19 е точно това, което Фондация Рокфелер предложи в рамките на „Operation Lockstep“ през 2010 г.

И трите приложения са пряка проява на това, което Фондация Рокфелер „прогнозира“ през 2010 г. като част от „Operation Lockstep“. Тази програма беше описана като упражнение за планиране на сценарии за глобални елити за манипулиране и въздействие върху публичните политики по време на предполагаема пандемия – знаете, подобно на тази, която светът в момента е изправен.

В документа „Сценарии за бъдещето на технологиите“ на Фондацията са представени четири версии на сценария. Един от тях се нарича „Lock Step“ и в него се описва как правителствата трябва да се справят с глобалната пандемия.

Съобщава се, че този документ е създаден като тип „ръководство за експлоатация“, за да се процедира с „новото нормално“ в случай, че глобална пандемия удари света. Ако това звучи зловещо познато, това е така, защото всичко беше планирано да се случи по този начин преди 10 години.

Автор: Ethan Huff

Източник: www.naturalnews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *