еко-фестивал

Фестивал посветен на природосъобразните продукти – “Еко семейство” ще се организира във Варна и Бургас през април и май 2020г.
“ЕКО СЕМЕЙСТВО” е новата инициатива на сайта www.mamaznaevsichko.com. Организаторите наблюдават, че все повече хора се интересуват от здравословен начин на живот, екология, рециклиране. Идеята на събитието е да създадат
най-полезния, забавен и голям фестивал за семействата във Варна и Бургас посветен на еко и био продуктите. Изложителите ще покажат колко много природосъобразни изделия могат да заменят вредните в нашето ежедневие с полезни.
“ЕКО СЕМЕЙСТВО” ще даде възможност на посетители да разгледат разнообразни продукти и фирми свързани с природосъобразния и здравословен начин на живот.
На изложението ще могат да се опитат различни здравословни неща.
Посетителите ще се запознаят с органични материали… козметика…дрехи…чаши и бутилки за многократна употреба…пелени.
“ЕКО СЕМЕЙСТВО” е и мястото където може да научим има ли в България места за настаняване предлагащи екологично чиста храна, услуги в хармония с природата.
Тук ще се научим как да редуцираме отпадъците си… посредством участие в уъркшопи, ще се организират специални работилнички за деца ползващи природни продукти, ще има лекции от специалисти в областта на здравето и храненето, съвети за ползване на здравословни продукти в ежедневието и други интересни теми.
“Идеята ни е не само да покажем на хората как да живеят по-балансирано и да са по-здрави, а да ги направим част от всичко, като им дадем възможност да се докоснат и преживеят различни продукти и занимания!”, споделят организаторите.
Фестивалът е подходящ за всички, ще има продукти за деца и възрастни. От “ЕКО СЕМЕЙСТВО” канят всички, които предлагат натурални продукти, свързани са с еко, био услуги да се включат в изложението, да представят продуктите си пред Варненските и Бургаски семейства. Ето и линк към фейсбук страницата https://www.facebook.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *