(NaturalNews)

Само на три години Дезире е била измъчвана от постоянни хрипове, които лекарите диагностицират като астма. В допълнение към използването на спасителен инхалатор, в крайна сметка, тя е била поставена на дневна доза от стероиди и медикаменти. И все пак, тя е била хоспитализирана редовно. Майка ѝ си припомня как почти всеки сценарий на присъп на астма, от близостта до котки до развитието на хълцане, е водило до карането на Дезире в болницата за престой до пет дни.

От лошо към по-лошо с лекарствата за астма

Майка ѝ казва: „След няколко години на лекарства, тя започна да има припадъци.“ Въпреки че експертите признават, че медицинските лечения са краткосрочно решение, създадени временно да успокоят астматичните пристъпи, все пак са се прилагали лекарства. След това, най-лошият страх на всеки родител се сбъднал в деня, когато Дезире изведнъж се отпуснала и майка ѝ не успяла да намери пулс. „Този момент,“ казва майка ѝ: „ми показа, че лекарствата не помагат, а влошават състоянието ѝ.“

Сурови храни изцелили астмата на дъщерята, възстановили хранителни вещества на организма до оптимални нива

За щастие, семейството на Дезире е успяло да намери утеха чрез специалист по белите дробове, готов да изслуша тяхната история, и по-важно, който е бил с отворен ум за въвеждане на дъщерята към сурова хранителна диета.

Дезире започва да яде 100% сурови храни и да пие прясно изцедени сокове. Майка й казва: „От първия ден не е имала друг астматичен пристъп. Тя не е имала друг припадък …. От тогава не е имала проблеми, свързани с астмата.“ Майка ѝ обяснява още, че когато е ходила с Дезире на посещение в болницата, което не е било свързано с астмата, всичко – от нейните минерални нива до кръвна картина на червени и бели кръвни телца е било в правилния диапазон. „Тя не е с дефицит от нищо.“

Според Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), приблизително 1 на 11 деца в САЩ има астма, струвайки на семействата над 1000 долара годишно. Суровите храни се справят с корените на проблема при хората с астма. Няколко вида плодове и зеленчуци, богати на антиоксиданти (витамини A, C и E) помагат за отварянето на тесните дихателни пътища и намаляване на бронхиални проблеми.

Learn more: http://www.naturalnews.com

Автор: Antonia

Превод от английски на български

By admin

Напиши коментар

Добави обява

×
×