рак-лечение-химиотерапия-пациент

Ако се интересувате колко хора умират от неща, за които правителството твърди, че са „безопасни и ефективни“, посетете уебсайта Pharma Death Clock, който обяснява, че повече от 20 милиона души са умрели само от химиотерапия от 2000 г. насам.

Както се оказва, химическите коктейли, произведени от Голямата Фарма, убиват повече хора, отколкото световните войни и терористичните актове, комбинирани, което превръща фармацевтичната индустрия в убиец номер едно в нашия свят днес.

От 2000 г. насам близо 2,25 милиона души са умрели от приема на опиоидни фармацевтични продукти, когато растението канабис остава федерално забранено, а то е стествена алтернатива на опиоидите и именно, заради това е под постоянна атака от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA ).

Така наречените супербъгс, които са резистентни на антибиотици, създадени от смъртните лекарства на Голямата Фарма, също са убили повече от 14 милиона души от 2000 г. насам, докато психиатричните лекарства са убили повече от 10 милиона души.

Друг топ убиец на хората в света днес е общата медицина и свързаните с нея одобрени лечения. Ятрогенните смъртни случаи, както се наричат, са близо 16 милиона души от 2000 г. насам.

Други видни причини за смъртта в нашия свят днес включват болнични грешки при почти 9 милиона смъртни случаи от 2000 г. насам, резистентна на лекарства туберкулоза при повече от 4 милиона, болнично недохранване при близо 2,2 милиона, нежелани лекарствени реакции при почти 2,2 милиона, медицински грешки близо 2 милиона, болнични инфекции над 1,5 милиона души, както и SSRI (селективни инхибитори на обратното захващане на серотонин) при близо един милион.

Ако правителството каже, че е лошо, тогава е много вероятно да е добро – и обратното

Общата нишка е, че всеки е фокусиран върху грешните неща, когато става въпрос за истинско опазване на нашите общности. Истината е, че може би проблема е в това. че на всяка крачка има болници и аптеки.

Те могат да се държат отговорни за унищожаването на човешкия живот по различни начини, включително със смъртоносни лекарства, инфекциозни замърсявания и болнични грешки.

Вместо това, всичко, което чуваме, е „необходимостта“ да премахнем свободите, за да запазим всички „в безопасност“. Това означава, че няма канабис, нито сурово мляко, нито чиста храна, която се продава без специално „разрешение“, без свободна реч, без оръжия и по принцип без автономност – защото само правителството знае кое е най-доброто за вас и вашето семейство.

„Колкото и да бомбардира Пентагона терористи от Близкия Изток, истината е, че психичното здраве на Америка, а и не само, се бомбардира химически всеки ден, когато на Голямата Фарма и е позволено да рекламира по телевизията, директно на потребителите“, пише Майк Адамс, Health Ranger, сравнявайки смъртта от фармацевтични продукти със смъртта от удари с дрон.

Автор:  Ethan Huff

Източник: https://www.naturalnews.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *